Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ben kendi m3u listem ile izledim ve sorun yaşamadımselam kimler nereden izledi ve nasıldı izlediginiz yayın bu vesile ile nereden izleme konusunda fikir sahibi olunabilir
senin listende 1 kanal hariç hepsi açılmıyor
Kendi paylaştığım m3u8den izledim donma veya kasma olmadi kailteside iyiydi aradada CficFy den izledimselam kimler nereden izledi ve nasıldı izlediginiz yayın bu vesile ile nereden izleme konusunda fikir sahibi olunabilir
Spor 1 kanal açık gene de tsk
trgol çok hızlı değişiyor devreyi görmeden ondan çabuk patlıyor içerisiben kendi uygulamamdan izledim ilginc olan şu benim netim turk net bir saniye bile takilmazkan bir cok kisi hic acilmadi diye mesaj atti sonra birde vpn ile deneyin dedim hepsi acildi diye geri dönüş yapti o kadar gurupta resimli anlattim olmadi simdi hem mobil icin hem tv icin dns videosu koydum turkce anlatim ins bu sefer olur
ÇOK ÇOK önemli not
eger bende yayin acilmiyorsa
kekik akademi
trgol
inat tv
selcuk
stream dada acilmamsi lazin onlarda ne varsa bendede ayni ayni kaynaklari kullaniyoruz farkli kaynak kullanmiyorum
Mor kanalları mı kastediyorsun?senin listende 1 kanal hariç hepsi açılmıyor
Aynısı benim içinde geçerli eklediğim kanalları hepsi açık tutuyorum elimden geldiğince ama insanlar hala açılmıyor diyor bende diyorum ki VPN lazım VPN siz bulduğum Zaman da onu da ekliyorum ama yok 10 kanal dan sadece 1 veya 2 tanesi açılıyor deyip siliyorlar güzelim listeyiben kendi uygulamamdan izledim ilginc olan şu benim netim turk net bir saniye bile takilmazkan bir cok kisi hic acilmadi diye mesaj atti sonra birde vpn ile deneyin dedim hepsi acildi diye geri dönüş yapti o kadar gurupta resimli anlattim olmadi simdi hem mobil icin hem tv icin dns videosu koydum turkce anlatim ins bu sefer olur
ÇOK ÇOK önemli not
eger bende yayin acilmiyorsa
kekik akademi
trgol
inat tv
selcuk
stream dada acilmamsi lazin onlarda ne varsa bendede ayni ayni kaynaklari kullaniyoruz farkli kaynak kullanmiyorum
VPN ile deneyiniz hepsi çalışıyor spor kanallarınSpor 1 kanal açık gene de tsk
vpn sizolsa daha iyi olur.VPN ile deneyiniz hepsi çalışıyor spor kanalların
Bulduğum zaman ekliyorum zaten maalesef hangi kanallar VPN ile hangileri VPN siz çalışıyor kontrol edemiyorum çünkü kendim yurt dışında yaşıyorum ve hepsi sorunsuz açılıyor bendevpn sizolsa daha iyi olur.
yok reis 20 gundur ayni link sikinti yok linkinde degisen sitenin kendi adresitrgol çok hızlı değişiyor devreyi görmeden ondan çabuk patlıyor içerisi