güzel m3u liste

güzel listeymiş teşekkürler umarım uzun soluklu olur(y):coffee:

Next 4k tv box cihaza dosya indiriliyor ancak yüklemek istediğinde dosya bulunamıyor ve bir müddet sonra cihaz dosyayı siliyor

liste çok kapsamlı Ben Ip extreme pro kullanıyorum.Ancak uygulama çok zorlanıyor 2 isteğim var 1 kanal sayısını azaltabilir misiniz 2 en uygun uygulama hangisidir. teşekkür ederim.

liste çok kapsamlı Ben Ip extreme pro kullanıyorum.Ancak uygulama çok zorlanıyor 2 isteğim var 1 kanal sayısını azaltabilir misiniz 2 en uygun uygulama hangisidir. teşekkür ederim.
Sizde küçültebilisiniz pc varsa.Dosyayı notpad ile açıp istediklerinizi kopyalayıp alın ve başka bir notpada yapıştırın yada o dosyadan istemediklerinizi silin.Kaydederken uzantısını m3u yapın(xxxxx.m3u) gibi.Bu kadar kolay.

Son düzenleme:
Hocam birşey sormak istiyorum bilen varsa ben m3u listesi oynatma listesi yaptım ve ekledim acılıyor bir süre sonra otomatik donuyor sonra tekrar yayın devreye giriyor sürekli bu oluyor bi 5 10 saniye bekletiyor sonra tekrar düzeliyor iptv player kaynaklı olabilir mi?

Hocam birşey sormak istiyorum bilen varsa ben m3u listesi oynatma listesi yaptım ve ekledim acılıyor bir süre sonra otomatik donuyor sonra tekrar yayın devreye giriyor sürekli bu oluyor bi 5 10 saniye bekletiyor sonra tekrar düzeliyor iptv player kaynaklı olabilir mi?
coklu yapman gerekli listeleri

Teşekkürler cok güzel bir dosya yunanistan kanallarını da ekleyebilirimisiniz.

Geri