Günlük güncel iptv m3u listesi

h ttp://hormigonimpresoblanca.es:8080/get.php?username=IonPopaFriend&password=xKwpf1PMTV41P9VspriHPNUQQ10h6p&type=m3u_plus&output=ts

h ttp://191.96.100.120/get.php?username=serdark&password=s141023k&type=m3u_plus

Flood yapmayalım lütfen!
Bu günlük bunlar yeterli olacaktır arkadaşlar linkdeki h den sonraki boşluğu silin. Ben test etdim hepsi çalışıyor. Eğer calismasa vpn kullanin

indirme yapılamıyor sanki VİRÜS varmış gibi bilgisayar engelliyor Modifiye Windows 11 kullanıyorum WİNDOWS DEFENDER komple silinmiş olduğu halde ve VİRÜS programıda kullanmıyorum :unsure:
İndirme yapmıyor zaten. Sen linki kopyalayıp IPTV oynatma uygulama içine yapistrman gerekiyor orada gereken kanallar iniyor

arkadaşlar eğer link paylaşacaksanız ve sürekli güncellenecekse lütfen link kısaltma kullanın ve otomatik düzenleme değiştirme yapılabiliyorsa öyle yapalım çünkü bugün çalışan link 1-2 saat yada 1 gün sonra çalışmaz hale geliyor.

Bence harici bir google sheets linki oluşturup onun üzerinde deneme ve düzenleme imkanı olursa ve 3-5 kişinin çalıştıramadığı link silinirse bir de hazır önceden ayarlanmış hazır link yönlendirmeleri bu ilk 10 linkten olursa fevkaladenin fevkinde olur diye düşünüyorum ancak bunu yapabilecek yeterliliğim maalesef yok.

Ancak Google Sheets kullanmak mantıklı geldi. 3 - gören linkin silinmesi veya hiç link olmaması da bir bilgi sonuç olarak.

arkadaşlar eğer link paylaşacaksanız ve sürekli güncellenecekse lütfen link kısaltma kullanın ve otomatik düzenleme değiştirme yapılabiliyorsa öyle yapalım çünkü bugün çalışan link 1-2 saat yada 1 gün sonra çalışmaz hale geliyor.

Bence harici bir google sheets linki oluşturup onun üzerinde deneme ve düzenleme imkanı olursa ve 3-5 kişinin çalıştıramadığı link silinirse bir de hazır önceden ayarlanmış hazır link yönlendirmeleri bu ilk 10 linkten olursa fevkaladenin fevkinde olur diye düşünüyorum ancak bunu yapabilecek yeterliliğim maalesef yok.

Ancak Google Sheets kullanmak mantıklı geldi. 3 - gören linkin silinmesi veya hiç link olmaması da bir bilgi sonuç olarak.
Ben bu linkleri kendim yapmıyorum. Bende farklı kaynaklardan alıyorum. Her linkin farklı m3u kanal listesi var hepsi aynı değil

Hocam farklı olduklarını biliyorum. ortalama 100 link çıksa ve gün içerisinde 90'ı patlasa ki bazıları patlıyor bazıları ise VPN gerektiriyor. önemli olan bu linklerin sürdürülebilir hale getirmek fazlalıkları silmek. her kullanıcı 100 adet linki tek tek denemesi yerine çalışan 10 tanesini denemesi çok daha mantıklı.

4 sayfa yazılmış ancak çalışan link sayısı 1 elin parmaklarını geçmiyordur. linki atarken bile araya boşluk atmak gibi gizleme yöntemlerine gidiliyor. Hem bunlar engellenir hem de çalışan linkler belli olur. Mesela ben kullandım + ekledim yanına başkası da bu linki kullanabilir. diğerlerine bakmadan vsvs.

Arkadaşlar günlük yeni m3u listesi bu konu altında sizinle paylaşmak istiyorum.
Eklenmiş bir gün önceki veya daha eski paylaşımlar patlamış veya tarihi bitmiş sayılmaz isterseniz onlarida kullanabilirsiniz sorun yok. Amacım sadece her gün bir veya daha fazla liste ekleyerek size daha fazla seçenek sumak.
├●𝐌𝟑𝐔 ➩
Banada atabilir misin m3u

Geri