Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam şöyle zengin bir m3u rica etsem teşekkür ederim
Yapabilirsiniz sizde,çok kolay.Forumda dogru kelimelerle ararsanız çok güzel anlatmış bir arkadaşımız.Onun sayesinde dosyayı linke çevirmem 30 saniyemi almıyor.bunun url dosyası olarak varmı acaba
Bana da atabilir misiniz rica etsem ?Arkadaşlar bundan sonra sadece özelden link atmaya devam etmek istiyorum. Önceki gün birkaç kişiye özelden link gönderdim onlarda donma yoktu. Zamanım olduğundan sırayla tüm istek atmış arkadaşlara özelden link verebilirim
Penci kardeş benim özelim yok FORUM içersinde benim içinde paylaşırmısınArkadaşlar bundan sonra sadece özelden link atmaya devam etmek istiyorum. Önceki gün birkaç kişiye özelden link gönderdim onlarda donma yoktu. Zamanım olduğundan sırayla tüm istek atmış arkadaşlara özelden link verebilirim
Varsa bende link isterim. TeşekkürlerArkadaşlar bundan sonra sadece özelden link atmaya devam etmek istiyorum. Önceki gün birkaç kişiye özelden link gönderdim onlarda donma yoktu. Zamanım olduğundan sırayla tüm istek atmış arkadaşlara özelden link verebilirim
Rica etsem elinizde varsa USA kanallarını içere m3u listesi alabilirmiyiz? TEŞEKKÜRLERArkadaşlar bundan sonra sadece özelden link atmaya devam etmek istiyorum. Önceki gün birkaç kişiye özelden link gönderdim onlarda donma yoktu. Zamanım olduğundan sırayla tüm istek atmış arkadaşlara özelden link verebilirim