western
Paylaşımcı
Kaldırıp baştan yükleyince sorun çözüldü. Teşekkürler üstad..Mibox, vestel, onvo tvlerde test edebildim sorun yoktu, next box cihazinizin Android surumunu de belirtebilir misiniz. Kontrol etmeye calisacagim
Kaldırıp baştan yükleyince sorun çözüldü. Teşekkürler üstad..Mibox, vestel, onvo tvlerde test edebildim sorun yoktu, next box cihazinizin Android surumunu de belirtebilir misiniz. Kontrol etmeye calisacagim
Kullanıyorum çok iyi oluyor du,youtube gibi 1.05-1.10-1.15 gibi olursa çok iyi olur.Notlarima ekliyorum
Vod kismi için dizifilm sekmesine girip, ust bölümde ekle ye tiklayalim. Toplu liste ekleme bölümüne GeceHub yazalim
Toplu liste ekleme bölümüne GeceHub yazarak sbg68 listesine ulaşabilirsiniz. Ust mesajlarda ekran görüntüsü mevcuttur.
Playerda hizlandirma secenegini kullanıyor muydunuz? Ben kullanim olmuyordue diye kaldirdim.
Rica ederim, keyifli seyirler
Selamlar, farklı uygulama eklentileri çalıştırmamaktadır. Mhub platformunun eklentilerini deneyebilirsiniz. Web bölümünü beğenmenize sevindim. keyifli seyirler dilerimŞimdi güncelledim. Playstore girip genel gübcellemeler bölümünde güncelleme gelen ne varsa güncelledim. Gübrştv ve dns de vardı güncelledim. Bende Trt radyo olmadı diğerleri oldu. Birde mail ile girdiğimizde biz size json atıyoruz siz onaylarsanız sanırım yansıyor @oktay2617 . Bu arada dizifikm bölümüne mddihuba misal manitus vb. Clodsyream ceya nuvio eklentisi denedim olmadı. Sanırım bunlar olmuyor. Güzel olmuş bu arada elinize yüreğinize sağlık. Orjinal sitelerin webte reklamsız olması ve kumandaya uyumlu olması çok güzel olmuş.
Fikir babası sizsiniz, ben teşekkür ederim. keyifli seyirler dilerimgüncelleme sonrasi cok güzel oldu. yayinlar cok net tam istenildigi gibi oldu. ben de sorun yok cok cok tsk oktay hocam sagol.....
sorunun çözülmesine sevindimKaldırıp baştan yükleyince sorun çözüldü. Teşekkürler üstad..
notumu aldım, ill güncellemede tam da istediğiniz gibi geri dönmüş olacak bu özellikKullanıyorum çok iyi oluyor du,youtube gibi 1.05-1.10-1.15 gibi olursa çok iyi olur.
ben teşekkür ederim, keyifli seyirlerGüncelleme ve yeni eklentiler için teşekkürler.
beğenmenize çok sevindim, keyifli seyirlercok iyi
Süper olmuş, ellerine sağlık.Dediğini yaptım ve bil bakalım ne oldu?
Calisti. Eline sağlık.
Güneş DNS eskiden çalışmazdi şimdi oda çalışıyor. Akşam TV'ye de kuracağım.
Mediahubdan eklediğim kaydolmuyor yalnız. Program açıp kapatınca tekrar girmek gerek. Bende hata bulmaya başladım şuan paso![]()
Vavoo yayınları yoğun saatlerde tat vermez oldu malesef. . Umarım düzeltirler bu durumu. Şuan sbg68 listesi çok iyi, onu tavsiye ederim.mükemmel bir uygulama olmuş sagol...bende vavoo yayınları çok fazla donuyor...
Evet canli tv sekmesinden mhub listelerinin uygulama kapatilinca silinme hatasini daha önce belirttiler, test ettim gerçektende hata mevcut. En kisa sürede gumcelleme cikacagimSüper olmuş, ellerine sağlık.
İlk kontrollerde mHub vavoo.to Canlı TV'ye eklediğimde kısa yol Dizi/Film bölümünde de çıkıyor, boş olarak. Canlı TV bölümünde kanallar çalışıyor (tablette, Güneş DNS, ayrıca ByByDPI ile de denedim). Uygulama kapatılıp açılınca ise vavoo.to (mHub'dan indirilen) kısayolu kayboluyor, mHub'dan tekrar eklenince kısayol ve kanallar tekrar çıkıyor. Bilgin olsun.
Keyifli seyirler dilerimUygulama perfect yaa.. Özellikle GeceHub Malum Kanalların FHD bölümü mükemmel çalışıyor. Elinize sağlık hocam![]()
Kusura bakmayin, mesajinizi yeni farkettim. Acaba otomatik guncelleme olmuş olabilir mi? Ayarlar sayfasinin en alrinda surum kac görünüyor?Üstad google play store den güncelleme olmadı, aç çıkıyor güncelle yok
Helal olsun reis. çok iyi olmuş.Merhaba Arkadaslar,
Sonunda google play yayinlama yapti. Hem Güneş Tv hem de Güneş Dns yi guncellemeyi unutmayalim.
Toplu liste yukleme için GeceHub kullanabiliriz.
Ekli dosyayı görüntüle 33732
Cikan listeden istediğiniz listeleri indirip kullanabilirsiniz. Listeler surekli otomatik güncelleniyor. Anlik calismayan liste kısa surede çalışır hale otomatik gelir. Kanalda sorun varsa internet sitesinde de var demektir.
Ekli dosyayı görüntüle 33734Ekli dosyayı görüntüle 33735Ekli dosyayı görüntüle 33736Ekli dosyayı görüntüle 33737
Mhub eklentilerini ekleyebilirsiniz.Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Ekli dosyayı görüntüle 33738Ekli dosyayı görüntüle 33739
Web bölümü eklenmiştir. Webde içerik bulup bu içeriği Güneş Tv nin güçlü playerinda oynatabilirsiniz. Webde yer alan reklamlara takılmazsıniz. Tv için kullanim kolayligi sağlamak için mause özelliği de yer almaktadır.
Dosya transfer özelliğimizi unutmayalim. İster ayni internette olun ister farkli, isterseniz web tarayiciniz ile gönderin. Sadece dosya degil m3u veya json linklerini dahi uzaktan gonderenilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 33740Ekli dosyayı görüntüle 33741
Deneyimleriniz sonrası yaşadığınız sorunlari, gelistirilmesi gereken konulari iletirseniz sevinirim.
Keyifli Seyirler
teşekkür ederim, not aldım. üzerine çalışacağımHelal olsun reis. çok iyi olmuş.
çoklu ekran seyretme özelliği gelme ihtimali var mıdır?
5.2 olduğu için otomatik güncelleme almışsınız. Uygulamayı beğenmenize sevindim. Keyifli seyirler dilerim.Kusura bakmayin, mesajinizi yeni farkettim. Acaba otomatik guncelleme olmuş olabilir mi? Ayarlar sayfasinin en alrinda surum kac görünüyor?
Üstad şimdi kontrol ettim 5.2 gözüküyor, android box, içine gerekli olan kod ve jsonları yükledim test ediyorum ama 5.2 son ise otomatik güncellenmiş demektir. Güneş dns açık
Teşekkürler son fevkalade bir uygulama
Güncelleme sonrası bütün eklentiler süper çalışıyor, emeğinize sağlık üstadım5.2 olduğu için otomatik güncelleme almışsınız. Uygulamayı beğenmenize sevindim. Keyifli seyirler dilerim.