Güneş Tv (5.2 yeni guncelleme 10.10.2026)

çok çok teşekkürler süper olmuş elinize sağlık
mediahub tan vavoo eklerken kanal listesi boş dedi bilginiz olsun
Ben teşekkür ederim. Mhub dan vavoo boş geldi ise güneş dns kullanmıyor olabilirsiniz. Yani vavoo internet saglayiciniz tarafindan engelleniyordur.

Dediğini yaptım ve bil bakalım ne oldu?

Calisti. Eline sağlık.

Güneş DNS eskiden çalışmazdi şimdi oda çalışıyor. Akşam TV'ye de kuracağım.

Mediahubdan eklediğim kaydolmuyor yalnız. Program açıp kapatınca tekrar girmek gerek. Bende hata bulmaya başladım şuan paso 😀
Evet siz belirtene kadar fark etmememistim, ilk guncellemeye not aldim mhub liste silinmesini. Tv deneyiminizi de merakla bekliyorum.

Üstadım ellerinize sağlık, sağolasın.
Rica ederim, keyifli seyirleriniz olsun.

Bu arada listeler icindeki en cok hoşuma giden sbg68 listesi oldu. Bu liste tavsiyemdir. Hatta ana liste linklerini bu listeden derlemeyi bile düşünür oldum. Fikir babasi @sbg 68 e teşekkür ederim.

Benim nothing 2a A16 ya da sadece dizi box eklenebildi. Diğerlerinde ekle tıklanmıyor
Edit: uygulama verlerini komple temizleyip yeniden kurunca düzeldi👍

Son düzenleme:
üstad eline sağlık özellikle tarayıcıya bayıldım🙏

birde merakımdan soruyorum bu mhub ı diğer sistemden ayıran en önemli fark nedir ? daha mı uzun ömürlü

Benim nothing 2a A16 ya da sadece dizi box eklenebildi. Diğerlerinde ekle tıklanmıyor
Edit: uygulama verlerini komple temizleyip yeniden kurunca düzeldi👍
Sorunun çözülmüş olmasina sevimdim, keyifli seyirler dilerim.

üstad eline sağlık özellikle tarayıcıya bayıldım🙏

birde merakımdan soruyorum bu mhub ı diğer sistemden ayıran en önemli fark nedir ? daha mı uzun ömürlü
Tarayıcı olayinin yararlı olmasina sevindim, bazi sitelerde videoyu bulup açamama olabiliyor. Bu tarz durum yaşadığınızda site adini paylasabilirseniz daha güçlü hale getirebiliriz.

Mhub bir proje, vavoo sayesinde ogrendim bende. Xtream projesi gibi dusunebilirsiniz.

Oktay hocam son güncelleme harika olmuş ellerinize sağlık. Uygulama her geçen gün daha da güzel oluyor. Sadece canlı TV bölümüne girince listeler çok geç geliyor. Önce boş ekran geliyor. Daha sonra bekleyince bir zaman sonra listeler geliyor. Diğer bölümler dev sıkıntı yok.

Sorunun çözülmüş olmasina sevimdim, keyifli seyirler dilerim.

Tarayıcı olayinin yararlı olmasina sevindim, bazi sitelerde videoyu bulup açamama olabiliyor. Bu tarz durum yaşadığınızda site adini paylasabilirseniz daha güçlü hale getirebiliriz.

Mhub bir proje, vavoo sayesinde ogrendim bende. Xtream projesi gibi dusunebilirsiniz.
Oktay ustacığım eski listeleri silelim mi eline sağlık güzel liste olmuş

Hocam elinize sağlık Vavoo bölümü şuan çalışmıyor bende bide eskiden Vavoo turkey sadece Türkiye vardı o yokmu artık

hocam ellerinize sağlık cidden güncelleme esaslı olmuş🙏🏻

Oktay hocam son güncelleme harika olmuş ellerinize sağlık. Uygulama her geçen gün daha da güzel oluyor. Sadece canlı TV bölümüne girince listeler çok geç geliyor. Önce boş ekran geliyor. Daha sonra bekleyince bir zaman sonra listeler geliyor. Diğer bölümler dev sıkıntı yok.
Uygulamanin bu kadar yol almasinda benim emeğim varsa bir o kadar da sizin geri dönüşlerinizdeki emek var. Az destek olmadınız, teşekkürler bunun için. Belirttiğiniz durumu kontrol edip ilk guncellemeye yetiştiricem umarim

Oktay ustacığım eski listeleri silelim mi eline sağlık güzel liste olmuş
Eski listelerin desteği sonlanmistir malesef :/ gittiği yere kadar kullanima devam edebilirsiniz

Hocam elinize sağlık Vavoo bölümü şuan çalışmıyor bende bide eskiden Vavoo turkey sadece Türkiye vardı o yokmu artık
En kisa zamanda bir cok yeni liste gelecek gelecek, vavoo turkey de bunlardan biri ;) vavoo için dns değişimi gerekli, Güneş dns ile dns değişikliği yapilmasi halinde vavoo yayinlari açılacaktir.

hocam ellerinize sağlık cidden güncelleme esaslı olmuş🙏🏻
Keyifli seyirler dilerim

Uygulamanin bu kadar yol almasinda benim emeğim varsa bir o kadar da sizin geri dönüşlerinizdeki emek var. Az destek olmadınız, teşekkürler bunun için. Belirttiğiniz durumu kontrol edip ilk guncellemeye yetiştiricem umarim

Eski listelerin desteği sonlanmistir malesef :/ gittiği yere kadar kullanima devam edebilirsiniz

En kisa zamanda bir cok yeni liste gelecek gelecek, vavoo turkey de bunlardan biri ;) vavoo için dns değişimi gerekli, Güneş dns ile dns değişikliği yapilmasi halinde vavoo yayinlari açılacaktir.

Keyifli seyirler dilerim
Hocam bir de film ve dizilerde afiş görünümünü 3,4,5 şeklinde seçenek yapabilir misiniz.

Keyifli seyirler dilerim
Bilgilendirmeniz için teşekkürler

Mhub kısmına kool.ninja yazın arkadaşlar

hocam sng68 ve vod kısmını yüklemeyi nasıl yapıyoruz

Bu arada listeler icindeki en cok hoşuma giden sbg68 listesi oldu. Bu liste tavsiyemdir. Hatta ana liste linklerini bu listeden derlemeyi bile düşünür oldum. Fikir babasi @sbg 68 e teşekkür ederim.
Oktay hocam sbg68 listesini nasıl ekliyoruz. Uygulama player de hız kontrolünü göremedim.

Eline saglık

Hocam bir de film ve dizilerde afiş görünümünü 3,4,5 şeklinde seçenek yapabilir misiniz.
Notlarima ekliyorum 😉

hocam sng68 ve vod kısmını yüklemeyi nasıl yapıyoruz
Vod kismi için dizifilm sekmesine girip, ust bölümde ekle ye tiklayalim. Toplu liste ekleme bölümüne GeceHub yazalim

Oktay hocam sbg68 listesini nasıl ekliyoruz. Uygulama player de hız kontrolünü göremedim.
Toplu liste ekleme bölümüne GeceHub yazarak sbg68 listesine ulaşabilirsiniz. Ust mesajlarda ekran görüntüsü mevcuttur.

Playerda hizlandirma secenegini kullanıyor muydunuz? Ben kullanim olmuyordue diye kaldirdim.
Rica ederim, keyifli seyirler

Üstad google play store den güncelleme olmadı, aç çıkıyor güncelle yok

Üstad google play store den güncelleme olmadı, aç çıkıyor güncelle yok
Şimdi güncelledim. Playstore girip genel gübcellemeler bölümünde güncelleme gelen ne varsa güncelledim. Gübrştv ve dns de vardı güncelledim. Bende Trt radyo olmadı diğerleri oldu. Birde mail ile girdiğimizde biz size json atıyoruz siz onaylarsanız sanırım yansıyor @oktay2617 . Bu arada dizifikm bölümüne mddihuba misal manitus vb. Clodsyream ceya nuvio eklentisi denedim olmadı. Sanırım bunlar olmuyor. Güzel olmuş bu arada elinize yüreğinize sağlık. Orjinal sitelerin webte reklamsız olması ve kumandaya uyumlu olması çok güzel olmuş.

güncelleme sonrasi cok güzel oldu. yayinlar cok net tam istenildigi gibi oldu. ben de sorun yok cok cok tsk oktay hocam sagol.....

Konuyu okuyanlar
4 gün 0 saat

Geri