Güneş Tv (5.2 yeni guncelleme 10.10.2026)

Kanal siralama mantığını favori kanallara eklemeyi unutmuşum. Suan kanal siralanma oluyor gibi görünüyor ama kayıt altina almadığından siz listeden çıktığınız da siliniyor. Sol cekmecede yer alan favoriler kisminda kanal yeri değişimini yaptım diye hatırlıyorum. Yeni guncellemeye kadar bu alani kullanabilir misiniz
Sıkıntı yok Oktay hocam güncellemeyle tamamen çözülene kadar televizo falanda kullanıp idare edebilirim, sürekli bozulan ayarlar adamı sinir hastası yapıyor kimse de feedback verip söyleme zahmetinde dahi bulunmuyorlar özellikle de testarlardan bahsediyorum 😉😊👍🏻

dizi film saati adlı listede "the pitt" dizisini denedim, sorunsuz çalıştı şuan. acaba anlık mıydı sorun.

arama yaptığınız kelimenin üzerine uzun basınca ( kumanda uzun ok) kaldır ve tümünü kaldır seçeneği var.
Toplamda 3 gündür devam ediyor sorun. Zaten poster olarak da tam çıkmayanlar illa sorun oluyor. Tekrar deneyeceğim. Geri bildirim veririm. Eline sağlık. Ok tuşu bozulacak yani anlaşıldı. :) Aramada ekleme ne zaman gelir üstad? Çok mu zor iş?

Edit : Şu an düzeldi. Son bölüme kadar aktif. Aramada dizileri de listeye ekleyebilecek miyiz? Bir de Zeki Müren de bizi görecek mi? :)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Ben google streamer 3k kullanıyorum. Misal normal ulusal açıyorum. 2 saniye ilerliyor. Görüntü donuyor ama ses devam ediyor. Sebebi ne olabilir

Üstadım, kolay gelsin. Uygulamanızı çok başarılı buldum ve beğenerek izliyorum, elinize sağlık.
Diğer cihazım olan next start 4K da eski versiyonu kaldırıp play store üzerinden yüklemek istediğimde şöyle bir hata alıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 22047
Eski versiyonu kaldırırken bazı dosyaları silemedi sanırım. Birkaç clean programı ile ram ve cache temizliği yaptım ama fayda vermedi, aynı hatayı alıyorum.
Belki APK dosyası olsa, yükleyip yeniden kaldırsam diye düşündüm, ya da başka blr öneriniz varsa..
Sonunda hallettim.
Bu programda veya başka bir programla problem yaşabilecek arkadaşlar için anlatayım.
Cihaz içinde kalıntı ve dosya bulunamıyor. Root Explorer ve zarchiver gibi programları da denedim. Ulaşamadım.
Sonra wifi USB debbugging açarak ADB Shell ile telefondan bağlantı yaptım.
ADB üzerinden önce paketi buldum. Sonra PM Clear ve PM uninstall ile temizlik yaptım.
Ondan sonra Google store üzerinden yükleme yapabildim.

Merhaba arkadaşlar. Ben google streamer 3k kullanıyorum. Misal normal ulusal açıyorum. 2 saniye ilerliyor. Görüntü donuyor ama ses devam ediyor. Sebebi ne olabilir
Aynı cihaz aynı sorun bende de var. Çözümünü bulamadım, bir önceki sürüme kadar çok iyi çalışıyordu.

Arkadaşlar mesajları okudum ama bugün iş yoğunluğundan donemedim malesef.

@ENS desteklerinden dolayı teşekkür ederim 🙏🙏🙏 bahsettiğin guncellemeler ok. Bir kaç guncelleme daha ekleyecegim, müsait olabilirsem bu akşam bitiririm

@western malesef kötü bir bug'a düşmüşsünüz. En kolay çözüm yolu harici apk yuklemek olacak. Eve geçince sizin için apk ureteceğim.

@sbg 68 sorununuzu cozebildiginize sevindim. Vavoo yayinlarini Güneş Tv den de deneyebilirsiniz. Randiman alirsaniz uygulama değişikliğine gerek kalmaz.

@alikoo çevremde google play olmayan huawei cihaz bulabilirsem sorunu çözeceğim. Bu tarz durumlarda hata loglarini görmeden malesef duzeltmek cok zor. Belki huawei nin marketine de yukleme şansımız olur
bir sorumda ekle yerinde link ve ya m3u elle yükleme mevcut fakat burda ben cihazdaki ubs ye ulasamiyorum baya bir inceleme yaptim ugrastim olmadi. baska eklentilerde sikinti yok. fx üzerinden aninda usb ye ulasabiliyorum.

Arkadaşlar mesajları okudum ama bugün iş yoğunluğundan donemedim malesef.

@ENS desteklerinden dolayı teşekkür ederim 🙏🙏🙏 bahsettiğin guncellemeler ok. Bir kaç guncelleme daha ekleyecegim, müsait olabilirsem bu akşam bitiririm

@western malesef kötü bir bug'a düşmüşsünüz. En kolay çözüm yolu harici apk yuklemek olacak. Eve geçince sizin için apk ureteceğim.

@sbg 68 sorununuzu cozebildiginize sevindim. Vavoo yayinlarini Güneş Tv den de deneyebilirsiniz. Randiman alirsaniz uygulama değişikliğine gerek kalmaz.

@alikoo çevremde google play olmayan huawei cihaz bulabilirsem sorunu çözeceğim. Bu tarz durumlarda hata loglarini görmeden malesef duzeltmek cok zor. Belki huawei nin marketine de yukleme şansımız olur
Sondan bir önceki versiyonun da apksini yapabilirsen süper olur (eğer çok zahmet olmazsa).

Aynı cihaz aynı sorun bende de var. Çözümünü bulamadım, bir önceki sürüme kadar çok iyi çalışıyordu.
@Off6134 ve @chicharito arkadaşlar google tv android 13 sürüm emülatör buldum, sorunları kontrol ettim. Ana luncher da son izlenenler görünsün diye bir güncellemem vardı, kanal açılınca google tv ye bu kanalı ana luncher a koy komutu android 13 için geçersizmiş ve burda bir kilitlenmeye neden oluyormuş. Emulatör cihazda sorunu düzelttim. Güncellemeyi yayınladığımda %99 sizlede de çözülecek sorun.

bir sorumda ekle yerinde link ve ya m3u elle yükleme mevcut fakat burda ben cihazdaki ubs ye ulasamiyorum baya bir inceleme yaptim ugrastim olmadi. baska eklentilerde sikinti yok. fx üzerinden aninda usb ye ulasabiliyorum.
Merhaba, bahsettiğiniz durumu inceleyip dönüş yapacağım size

Merhaba, bahsettiğiniz durumu inceleyip dönüş yapacağım size
O sorun fx kaynaklı olabilir. Fx e tam izin verin dosya okuması için. Ama yine de olacağını sanmam. Fx öyle çünkü. Es yada Rs file explorer ile deneyin.

Usta playera yayının kalite ayarı değiştirme gelecek mi 1080p 720p vs seçme

@Off6134 ve @chicharito arkadaşlar google tv android 13 sürüm emülatör buldum, sorunları kontrol ettim. Ana luncher da son izlenenler görünsün diye bir güncellemem vardı, kanal açılınca google tv ye bu kanalı ana luncher a koy komutu android 13 için geçersizmiş ve burda bir kilitlenmeye neden oluyormuş. Emulatör cihazda sorunu düzelttim. Güncellemeyi yayınladığımda %99 sizlede de çözülecek sorun.
Hocam çok teşekkür ederim ilgi ve alakanıza. Emeğinize sağlık. Google tv streamer da android 14 var yanlış bilmiyorsam. Sizin de bilginiz olsun. Ayrıca size bir şey daha söyleyeyim, mesela telefonumda izlerken yayın açıldıktan bir kaç saniye sonra eğer kare atlaması oluyor ise, ki genelde oluyor, yayın donuyor ama ses oynamaya devam ediyor. Bilginiz olsun. Çalışmanızda kolaylıklar dilerim

Güncel APK URL var mı acaba

Çok teşekkür ederim üstad. Ekstra zahmet verdik.

merhaba, kontrol ettim. uygulama cihazdaki varsayılan dosya yöneticisi ile cihazda yer alan dosya yollarına ulaşıyor. Varsayılan dosya yöneticisini değişip deneme şansınız var mı? Uygulamanın ekstra bir davranışını göremedim. Yinede cihaz ve varsayılan dosya yöneticinizin bilgisini paylaşabilirseniz birebir test gerçekleştirmeye çalışayım

Usta playera yayının kalite ayarı değiştirme gelecek mi 1080p 720p vs seçme
bu özellik yeni güncellemeye eklendi, eğer sunucu izin veriyorsa kalite değişim butonu görünür oluyor ve değişim yapılabiliyor. Yeni sürüm google play incelemesinde, 12-24 saat aralığında güncelleme olur.

1774100467396.png

Hocam çok teşekkür ederim ilgi ve alakanıza. Emeğinize sağlık. Google tv streamer da android 14 var yanlış bilmiyorsam. Sizin de bilginiz olsun. Ayrıca size bir şey daha söyleyeyim, mesela telefonumda izlerken yayın açıldıktan bir kaç saniye sonra eğer kare atlaması oluyor ise, ki genelde oluyor, yayın donuyor ama ses oynamaya devam ediyor. Bilginiz olsun. Çalışmanızda kolaylıklar dilerim
Googledan baktığımda 13 sürüm görünüyordu, muhtemelen sizinki güncelleme almış olabilir. 4.2 güncellemesi hem Google tv streamer sorununu hemde telefonunuzdaki kare atlama sorununu çözecektir diye umut ediyorum. Sürüm google play incelemesinde, 12-24 saat aralığında güncelleme olur.

Çok teşekkür ederim üstad. Ekstra zahmet verdik.
estağfrullah, geri bildiriminiz sayesinde aynı sorunu yaşayacak kullanıcıların hata almasını da önlemiş olacağız. Ben teşekkür ederim. Yeni sürüm google play incelemesinde, 12-24 saat aralığında güncelleme olur.

merhaba, kontrol ettim. uygulama cihazdaki varsayılan dosya yöneticisi ile cihazda yer alan dosya yollarına ulaşıyor. Varsayılan dosya yöneticisini değişip deneme şansınız var mı? Uygulamanın ekstra bir davranışını göremedim. Yinede cihaz ve varsayılan dosya yöneticinizin bilgisini paylaşabilirseniz birebir test gerçekleştirmeye çalışayım

bu özellik yeni güncellemeye eklendi, eğer sunucu izin veriyorsa kalite değişim butonu görünür oluyor ve değişim yapılabiliyor. Yeni sürüm google play incelemesinde, 12-24 saat aralığında güncelleme olur.

Ekli dosyayı görüntüle 22160

Googledan baktığımda 13 sürüm görünüyordu, muhtemelen sizinki güncelleme almış olabilir. 4.2 güncellemesi hem Google tv streamer sorununu hemde telefonunuzdaki kare atlama sorununu çözecektir diye umut ediyorum. Sürüm google play incelemesinde, 12-24 saat aralığında güncelleme olur.

estağfrullah, geri bildiriminiz sayesinde aynı sorunu yaşayacak kullanıcıların hata almasını da önlemiş olacağız. Ben teşekkür ederim. Yeni sürüm google play incelemesinde, 12-24 saat aralığında güncelleme olur.
İyi günler hocam ana sayfada favori Kanallar gözükse süper olacak.

İyi günler hocam ana sayfada favori Kanallar gözükse süper olacak.
Selamlar, anasayfa son izlenen tv ve radio, film ve dizi derken çok kalabalık oldu, favori kısmını sol pencereye ekledim. Uygulama ekranını soldan çekerek ( kumanda ile uzun geri tuşu ) favori kanallara ve sonra izle kısmına erişebilirsiniz

Arkadaşlar vavoo bunun neresinde çözemedim

Konuyu okuyanlar
4 gün 0 saat

Geri