Güneş Tv (5.2 yeni guncelleme 10.10.2026)

Oktay sorun devam ediyor. Boşver. Android 8 devri benimle birlikte kapanmış. En son birçok banka da uygulamalarını kapattı zaten. Boşver. Nasıp olur da yeni telefon alırsam kullanırım. Zaten tv ve box da kral kendisi. Reklâm izleme çalışmıyor hala. Bilgin olsun. Eve geldim iyice tekrar baktım. Çok süper olmuş Güneş TV. 4.1 güncellemesini yeni yaptım ama bakamadım. Hastanede Hint filmini mis gibi izledim ama.
Android 8 olayini hiç bir şey olmasa senin için çözücem :) reklam dediğin tv de ise, tv ve tv box cihazlarda reklam yok. Koymadim o cihazlara. Reklam gecmesi zor oluyor. Zaten cok bir şey kazanma peşinde değilim, uygulamayi geliştirecek, eşe dosta bi kez yemek ısmarlayacak kadar olsun yeter :) zaten kullanıcı sayisi arttıkça reklamalari da azaltacagim. Mesela 7 kanal izlemesine bir reklam ile basladim, suan 10 kanal izlemesine bir reklama cikardim. Kullanici arttıkca 15-20-30 gibi devam ettirmeyi düşünüyorum. Oyle seviyeye gelsin ki aaaa reklam mi vardı bu uygulamada densin 🤣

Android 8 olayini hiç bir şey olmasa senin için çözücem :) reklam dediğin tv de ise, tv ve tv box cihazlarda reklam yok. Koymadim o cihazlara. Reklam gecmesi zor oluyor. Zaten cok bir şey kazanma peşinde değilim, uygulamayi geliştirecek, eşe dosta bi kez yemek ısmarlayacak kadar olsun yeter :) zaten kullanıcı sayisi arttıkça reklamalari da azaltacagim. Mesela 7 kanal izlemesine bir reklam ile basladim, suan 10 kanal izlemesine bir reklama cikardim. Kullanici arttıkca 15-20-30 gibi devam ettirmeyi düşünüyorum. Oyle seviyeye gelsin ki aaaa reklam mi vardı bu uygulamada densin 🤣
Ne deyim adamın dibisin derler senin gibisine. Eyvallah. Ama zorlama. Olmuyorsa olmuyordur. Batı Cephesinde Değişen Bir Şey Yok filmini de ekledim. Tavsiye ederim. 10'u geçecek herhalde izleyişim. Alt yazı düzgün değilse ben kaliteli srt yollarım.

Ne deyim adamın dibisin derler senin gibisine. Eyvallah. Ama zorlama. Olmuyorsa olmuyordur. Batı Cephesinde Değişen Bir Şey Yok filmini de ekledim. Tavsiye ederim. 10'u geçecek herhalde izleyişim. Alt yazı düzgün değilse ben kaliteli srt yollarım.
Daha hint filmine bakamadim zaman bulup :( ama bu filmi de listeye ekledim. Sana 10 kez kendini izletiyorsa başucuna konulacak eseridir eminim

• Beğen
Tepkiler: ENS
Daha hint filmine bakamadim zaman bulup :( ama bu filmi de listeye ekledim. Sana 10 kez kendini izletiyorsa başucuna konulacak eseridir eminim
Bu programda yok. Bulamadım. Yani listelerde yok. Çoğu yerde de yoktur zaten ama Der Baader Meinhof Complex i de listeye ekle. Yoksa benim arşivden yollayım. Hdd lerde vardı benim.

Bu programda yok. Bulamadım. Yani listelerde yok. Çoğu yerde de yoktur zaten ama Der Baader Meinhof Complex i de listeye ekle. Yoksa benim arşivden yollayım. Hdd lerde vardı benim.
Olmaz olur mu hiç, @hpgdisco nun Goldvod projesinde yok yok :) teşekkürler olsun burdan kendisine.

Screenshot_20260317_154000_com.gunes.tv.jpg

der baader meinhof komplex filmi de var. Yok yok valla.

Screenshot_20260317_161810_com.gunes.tv.jpg

Son düzenleme:
@oktay2617 Der Baader yazmadan Meinhof diye aratınca buldum. Bu arada iki tane Batı Cephesinde Değişen Bir Şey Yok çıkıyor. Soldaki eski orjinal olan. Sağdaki yeni olan. Onu Netflix yapmıştı sanırım ama esası siyah beyaz olan. İkisini de tavsiye ederim. Başka bir film ararken No Other Land'ı buldum. O da çok güzel bir filmdir. Epey öldül almıştı. Filistin Meselesi ile ilgili en iyi filmlerden. Bir de öneri olarak diyeceğim şudur. Aramada bulduklarıma uzun basınca listeye ekle kısmı çıkmıyor. O imkan varsa ya da oraya bir + işareti gibi konsa uygulamadan çıkınca ana sayfaya ekliyor ya tekrar girdiğimizde. Oraya eklese süper olur. Çeviriler güzel. srt'ye gerek yok. Düzgün çevirileri var.

Emeğinize sağlık.
Konuyu baştan sona okuyup dediklerinizi yaptım. Claudfare dnside sectim. 100 MB internet var. Vavoo kanallari da açılıyor ama donma durumu maalesef fazla :/
(Polsatsportlar)

Emeğinize sağlık.
Konuyu baştan sona okuyup dediklerinizi yaptım. Claudfare dnside sectim. 100 MB internet var. Vavoo kanallari da açılıyor ama donma durumu maalesef fazla :/
(Polsatsportlar)
Vavoo linklerden hangilerini kullanıyorsunuz acaba, yeni sistem mi eski linkler mi? Cihaz bilgisi de verebilir misiniz? Benim de telefon ve mibox da donmadan yayin izlenirken onvo tv de donma oluyor. Galiba internet ne kadar hizli olsa da cihaz ayni oranda hiz alamıyor. Bir de oynatma ayarlarindan buffer ayarlarini deneyebildiniz mi? Mesela aşağıdaki zuzusports un 4k diye adlandirilan yayinin buffer doluluğuna bakar misiniz, bu yayinin donma ihtimali sıfır. Ama ayni ev, ayni modem, ayni wifi de onvo tv donuyor. Mantıklı bir açıklama bulamadim.

Screenshot_20260317_202843_edit_44688196603076.jpg

Vavoo linklerden hangilerini kullanıyorsunuz acaba, yeni sistem mi eski linkler mi? Cihaz bilgisi de verebilir misiniz? Benim de telefon ve mibox da donmadan yayin izlenirken onvo tv de donma oluyor. Galiba internet ne kadar hizli olsa da cihaz ayni oranda hiz alamıyor. Bir de oynatma ayarlarindan buffer ayarlarini deneyebildiniz mi? Mesela aşağıdaki zuzusports un 4k diye adlandirilan yayinin buffer doluluğuna bakar misiniz, bu yayinin donma ihtimali sıfır. Ama ayni ev, ayni modem, ayni wifi de onvo tv donuyor. Mantıklı bir açıklama bulamadim.

Ekli dosyayı görüntüle 22027
Link olarak sadece GeceKod. Cihazda Chromecast 4k

İşin ilginç yanı güvenli DNS yi kapatıp başka bir VPN programi kullandım. Bu sefer Güneş TV den sıfır donma ile performans aldım.

Link olarak sadece GeceKod. Cihazda Chromecast 4k

İşin ilginç yanı güvenli DNS yi kapatıp başka bir VPN programi kullandım. Bu sefer Güneş TV den sıfır donma ile performans aldım.
Donma olmadan yayin almanız sevindirici. Bir cok etken olabiliyor malesef. Belki de internet saglayiciniz ile uyumsuz dns programi. Aslinda hiz düşürmez ama balnt daraltmasina neden de oluyor olabilir. Bunları mümkün oldukça test edebilme şansı yakaladikca duzeltecegim arik :) tabi sizlerin geribildirimleri sayesinde ✌️

Şu dns kapat aç duzelsin durumunu ben de fark ettim, galiba dns programi kaynaklı. Sorunu çözmek için bir güncelleme yapacağım. Bu arada evebeyn denetimi için nasıl birsey olabilir acaba. Suan kategori üzerine uzun basinca kategoriyi kapatıyor. Sadece kategori adi görünüyor. Açmak için sifre istense yeterli olur mu acaba? Yada daha farkli ne yapılabilir, fikriniz varsa açığım. Diğer Öneriniz olan listeleri duzenleme derken tam olarak nasıl bir şey düşünüyorsunuz?
Televizo IPTV playerın tam sürümünde sanırım ebevyn kontrol liste düzenliyici gibi calışıyor. Belki öyle bir şey olabilir

GeceKod eklemeye çalışıyorum mi stick 1. nesilde bu hatayı veriyor. ne yapmalıyım. yada neyi yanlış yapıyoum.

Ekli dosyalar

• güneş tv.jpeg
    güneş tv.jpeg
    115.3 KB · Görüntüleme: 22
usta huawei cihazlar google play desteği olmadığı için açmıyor. Buna bi çözüm üretebilir misin

GeceKod eklemeye çalışıyorum mi stick 1. nesilde bu hatayı veriyor. ne yapmalıyım. yada neyi yanlış yapıyoum.
Selamlar, dizi film bölümü için GeceKod un sunduğu liste yok malesef, bu nedenle hata alıyorsunuz. Dizi film için Oktay2617 deneyebilirsiniz.

usta huawei cihazlar google play desteği olmadığı için açmıyor. Buna bi çözüm üretebilir misin
Selamlar, açmıyor derken neyi açmıyor, googla bağımlı bir kütüphane koymadim, huawei cihazlar da çalışmasi lazim. Gerçi test etme şansım da olmadi. Idda edemem :) teoride çalışması lazim yani. Çünkü emulator cihazlarsan google hizmetleri kaldirarak test yapmıştım. Detay verirseniz ona göre testler gerceklestireyim

teşekkür ederim. GeceKod u nereye yazmam lazım. kusuruma bakmayın lütfen biraz bu konularda cahiliz

Selamlar, dizi film bölümü için GeceKod un sunduğu liste yok malesef, bu nedenle hata alıyorsunuz. Dizi film için Oktay2617 deneyebilirsiniz.

Selamlar, açmıyor derken neyi açmıyor, googla bağımlı bir kütüphane koymadim, huawei cihazlar da çalışmasi lazim. Gerçi test etme şansım da olmadi. Idda edemem :) teoride çalışması lazim yani. Çünkü emulator cihazlarsan google hizmetleri kaldirarak test yapmıştım. Detay verirseniz ona göre testler gerceklestireyim
Uygulamayı açmıyor hocam matepad 11 tablet var bende google play desteği hatası verip kapanıyor direk

günestv de vavoo malesef error veriyor eklentiye tikladiginda ücretli satin al gibi bilgilendirme yaziyor.

günestv de vavoo malesef error veriyor eklentiye tikladiginda ücretli satin al gibi bilgilendirme yaziyor.
Hangi sürümü kullanıyorsunuz? V4.1 son sürüm, onu kullanmaniz lazim

teşekkür ederim. GeceKod u nereye yazmam lazım. kusuruma bakmayın lütfen biraz bu konularda cahiliz
Canli Kanal sekmesine yazacaksin dostum canlı kanallar gelecek. Film sekmesinde ise Oktay2617 kod ile film/dizi içerikleri yüklenecek.

Konuyu okuyanlar
4 gün 0 saat

Geri