Güneş Tv (5.2 yeni guncelleme 10.10.2026)

Üstadım, kolay gelsin. Uygulamanızı çok başarılı buldum ve beğenerek izliyorum, elinize sağlık.
Diğer cihazım olan next start 4K da eski versiyonu kaldırıp play store üzerinden yüklemek istediğimde şöyle bir hata alıyorum.
1000064611.jpg
Eski versiyonu kaldırırken bazı dosyaları silemedi sanırım. Birkaç clean programı ile ram ve cache temizliği yaptım ama fayda vermedi, aynı hatayı alıyorum.
Belki APK dosyası olsa, yükleyip yeniden kaldırsam diye düşündüm, ya da başka blr öneriniz varsa..

Ek
Üstadım, kolay gelsin. Uygulamanızı çok başarılı buldum ve beğenerek izliyorum, elinize sağlık.
Diğer cihazım olan next start 4K da eski versiyonu kaldırıp play store üzerinden yüklemek istediğimde şöyle bir hata alıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 22047
Eski versiyonu kaldırırken bazı dosyaları silemedi sanırım. Birkaç clean programı ile ram ve cache temizliği yaptım ama fayda vermedi, aynı hatayı alıyorum.
Belki APK dosyası olsa, yükleyip yeniden kaldırsam diye düşündüm, ya da başka blr öneriniz varsa..
FX File Exp. RS, Es gibi detaylara inen dosya yöneticileri ile apps kısmından kalanları kaldırmayı denediniz mi? Google Play temelli olduğu için illa sistemde iz bırakıyordur belki. Bir de bu haliyle güncel sürümü Google Play üzerinden kaldır deyip yeniden kurup cihazı yeniden başlamayı dener misiniz? Sonuçları yazarsanız sevinirim.

Selamlar, dizi film bölümü için GeceKod un sunduğu liste yok malesef, bu nedenle hata alıyorsunuz. Dizi film için Oktay2617 deneyebilirsiniz.
Dizi ya da seriler diyelim. Olanları da oynatmama gibi bir sıkıntı oluyor. O neden kaynaklı çözemedim. Mesela The Pitt dizisi oynamıyor. Görünüyor ama oynamıyor. Serilerde genel bir sorun var sanırım. Aramada ekleme kısmı çözülür mü? Bir de arama kısmında altta hep eski aramalar çıkıyor ya. Orası dağ gibi oldu :) Orası temizleniyor mu?

Hızlı cevabınıza teşekkür ederim.
Dosya yöneticilerinde programla ilgili herhangi bir kalıntı dosyaya ulaşamadım.
Play storeda da kaldır seçeneği yok, yükle butonu var. Ama ona basınca da yukarıdaki hatayı alıyorum

Play storeda da kaldır seçeneği yok, yükle butonu var. Ama ona basınca da yukarıdaki hatayı alıyorum
Cihazda birden fazla hesap mı var?

Hangi sürümü kullanıyorsunuz? V4.1 son sürüm, onu kullanmaniz lazim
benim box cihazda apk dosyasinda 3.8 olarak görülmekte usb stik de akp mevcut ama versiyonu yazmiyor senin verdigin link usb ye indirmistim bir kac ay oldu. güncel versiyonu varsa nasil güncelleme yapabilirim yardimci olursan simdiden cok tsk ederim

Son düzenleme:
Güncelleme ile son sürüm v4.1 oldu. Play Store'da güncelleme çıktı. Otomatik çıktı güncellemeler kısmında. Güncelle dedim yaptı.

Cihazda birden fazla hesap mı var?
Hayır, store bug'ı herhalde. Ya da dosya kalıntısını temizleyemedim.
O yüzden APK olsa, baştan yüklesem ve temiz kaldırıp yeniden denesem diyordum.

Güncelleme ile son sürüm v4.1 oldu. Play Store'da güncelleme çıktı. Otomatik çıktı güncellemeler kısmında. Güncelle dedim yaptı.
play store den güncelleme yaptim oldu. bu yöntem hic aklima gelmemisti bildirimin icin tsk. eski versiyona göre sadelesmis sadecee ulusal kanallar kalmis.? icerikdeki eski katagoriler gitmis

@oktay2617 hocam kanallarda favorileri sıralayıp istediğim gibi düzenliyorum fakat daha sonra kendi kendine bozulmuş oluyor tüm kanal sıralaması rica etsem kontrol edip düzeltebilir misin? Uygulama ana uygulamalarımdan 1 tanesi oldu da artık 😊👍🏻

Play storeda da kaldır seçeneği yok, yükle butonu var. Ama ona basınca da yukarıdaki hatayı

Hayır, store bug'ı herhalde. Ya da dosya kalıntısını temizleyemedim.
O yüzden APK olsa, baştan yüklesem ve temiz kaldırıp yeniden denesem diyordum.
Son olarak ayarlar- uygulamalar kısmından-Play Store ve Play Store Hizmetleri uygulamalarının içinden tek tek bellek temizliği yapıp cihazı yeniden başlatıp açıldıktan sonra ilk önce Play Store'a gidip Play Store'un güncellemesi varsa yapar mısınız? Varsa direkt direkt Play Store yeni sürüm indirilecek yazar zaten. Hiç dokunmadan bekleyin. Play Store kendi güncel versiyonunu bir yapsın. Play Store Hizmetlerinin belleğini de temizlemeyi unutmayın ilk başta. Sonucu yazarsınız.

play store den güncelleme yaptim oldu. bu yöntem hic aklima gelmemisti bildirimin icin tsk. eski versiyona göre sadelesmis sadecee ulusal kanallar kalmis.? icerikdeki eski katagoriler gitmis
İçerikleri zaten siz ekliyorsunuz. Üst mesajlarda bilgisi mevcut.

İçerikleri zaten siz ekliyorsunuz. Üst mesajlarda bilgisi mevcut.
hocam benim önceligim hizli acilan kanal gecisleride stabil hizli olan ulusal kanallardi günestv de bu sorun yok cok güzel. vavoo eklentisine gelince bu sorunu ben kodi de hallettim. wolrd repostory de Bee vavoo eklentisi mevcut yanaci birisinin paylasimi bir secenege 5 tane alternatif eklemis o an biri calismasa bir digeri mutlaka aktif durumda ve mor kanal yayini verenlerin tümü ekranlarinda reklam yazilari mevcut bu bahsettigim eklentide bire bir orj temiz ekran yayini. yayinlari da donma takilma ve bir kac saniyelik geri sarma gibi sorunlar hic yok.

hocam benim önceligim hizli acilan kanal gecisleride stabil hizli olan ulusal kanallardi günestv de bu sorun yok cok güzel. vavoo eklentisine gelince bu sorunu ben kodi de hallettim. wolrd repostory de Bee vavoo eklentisi mevcut yanaci birisinin paylasimi bir secenege 5 tane alternatif eklemis o an biri calismasa bir digeri mutlaka aktif durumda ve mor kanal yayini verenlerin tümü ekranlarinda reklam yazilari mevcut bu bahsettigim eklentide bire bir orj temiz ekran yayini. yayinlari da donma takilma ve bir kac saniyelik geri sarma gibi sorunlar hic yok.
Ben tv de hiç oynatıcı kullanmıyordum. Güneş TV 'ye kadar. Maç da bilmem, anlamam. Bana mevcut iki denilen yetiyor. Fazlası vat eksiği yok. Tek derdim daha iyi nasıl olur konusunda Oktay'a fikir paylaşmak. Teknik bilgim olsa da yardım edebilsem. Ben vavoo ne işe yarar deseniz bilmiyorum. Kodi zaten en eskilerden ama ki bence eklentili işlerde en stabil çözümü sunar gibi düşünüyorum çünkü çok kullanıcı çok çözüm demektir. Ama o bile kurulu değil bende. Derdim yeni şeylerin sorunlarını aşıp daha iyi nasıl olur. Hele Oktay ise yapan kafa paylatmaktan hiç dert yanmam. Mevcut sorun Oktay'ınçözebileceği bir şey ise halleder zaten.

Son olarak ayarlar- uygulamalar kısmından-Play Store ve Play Store Hizmetleri uygulamalarının içinden tek tek bellek temizliği yapıp cihazı yeniden başlatıp açıldıktan sonra ilk önce Play Store'a gidip Play Store'un güncellemesi varsa yapar mısınız? Varsa direkt direkt Play Store yeni sürüm indirilecek yazar zaten. Hiç dokunmadan bekleyin. Play Store kendi güncel versiyonunu bir yapsın. Play Store Hizmetlerinin belleğini de temizlemeyi unutmayın ilk başta. Sonucu yazarsınız.
Play store hizmetleri belleiği temizledim, play store bellegini de temizledim. Play store güncel. Ama aynı hata devam ediyor.

Arkadaşlar mesajları okudum ama bugün iş yoğunluğundan donemedim malesef.

@ENS desteklerinden dolayı teşekkür ederim 🙏🙏🙏 bahsettiğin guncellemeler ok. Bir kaç guncelleme daha ekleyecegim, müsait olabilirsem bu akşam bitiririm

@western malesef kötü bir bug'a düşmüşsünüz. En kolay çözüm yolu harici apk yuklemek olacak. Eve geçince sizin için apk ureteceğim.

@sbg 68 sorununuzu cozebildiginize sevindim. Vavoo yayinlarini Güneş Tv den de deneyebilirsiniz. Randiman alirsaniz uygulama değişikliğine gerek kalmaz.

@alikoo çevremde google play olmayan huawei cihaz bulabilirsem sorunu çözeceğim. Bu tarz durumlarda hata loglarini görmeden malesef duzeltmek cok zor. Belki huawei nin marketine de yukleme şansımız olur

Son düzenleme:
@oktay2617 hocam kanallarda favorileri sıralayıp istediğim gibi düzenliyorum fakat daha sonra kendi kendine bozulmuş oluyor tüm kanal sıralaması rica etsem kontrol edip düzeltebilir misin? Uygulama ana uygulamalarımdan 1 tanesi oldu da artık 😊👍🏻
Kanal siralama mantığını favori kanallara eklemeyi unutmuşum. Suan kanal siralanma oluyor gibi görünüyor ama kayıt altina almadığından siz listeden çıktığınız da siliniyor. Sol cekmecede yer alan favoriler kisminda kanal yeri değişimini yaptım diye hatırlıyorum. Yeni guncellemeye kadar bu alani kullanabilir misiniz

Arkadaşlar mesajları okudum ama bugün iş yoğunluğundan donemedim malesef.

@ENS desteklerinden dolayı teşekkür ederim 🙏🙏🙏 bahsettiğin guncellemeler ok. Bir kaç guncelleme daha ekleyecegim, müsait olabilirsem bu akşam bitiririm

@western malesef kötü bir bugva düşmüşsünüz. En kolay çözüm yolu harici apk yuklemek olacak. Eve geçince sizin için apk ureteceğim.

@sbg 68 sorununuzu cozebildiginize sevindim. Vavoo yayinlarini Güneş Tv den de deneyebilirsiniz. Randiman alirsaniz uygulama değişikliğine gerek kalmaz.

@alikoo çevremde google play olmayan huawei cihaz bulabilirsem sorunu çözeceğim. Bu tarz durumlarda hata loglarini görmeden malesef duzeltmek cok zor. Belki huawei nin marketine de yukleme şansımız olur
Ne demek @oktay2617 kardeşim. Aklım yettiğince yardımcı olmaya çalışıyorum sadece. Keşke tamhakim olsamteknik konulara da daha fazla yardımım olsa.

Dizi ya da seriler diyelim. Olanları da oynatmama gibi bir sıkıntı oluyor. O neden kaynaklı çözemedim. Mesela The Pitt dizisi oynamıyor. Görünüyor ama oynamıyor. Serilerde genel bir sorun var sanırım. Aramada ekleme kısmı çözülür mü? Bir de arama kısmında altta hep eski aramalar çıkıyor ya. Orası dağ gibi oldu :) Orası temizleniyor mu?
dizi film saati adlı listede "the pitt" dizisini denedim, sorunsuz çalıştı şuan. acaba anlık mıydı sorun.

arama yaptığınız kelimenin üzerine uzun basınca ( kumanda uzun ok) kaldır ve tümünü kaldır seçeneği var.

Konuyu okuyanlar
4 gün 0 saat

Geri