oktay2617
Müdavim
biraz karışık ifade ettiğim için tam anlaşılamadım. Örneğin siz uygulamadan link almayacaksınız, dizipal den m3u linkini değilde iframe linkini alıp dağıtabileceksiniz. uygulamadan x kişisi listeyi açtığında ve filmi oynatmak istediğinde iframe linki uygulama kendi çözecek. yani kendi çözüyor. böylece kişinin kendi ıp si ile çözüldüğü için sistem çalışıyor.Uygulamanın aldığı linklere ulasabilmemiz icin bır sunucu ile api yanıtı vermesi gerekiyor yani uygulamayı aralıklı tetikleyip bir liste olusmasi o listenin de sunucudan dağıtılması lazim.
Öyle olsa bile bir çok site ki ben bile kendi çektiğim yayınlara ip korumalı token üretiyorum. Uygulamada alınan tokenli linkler diğer kullanicilarda çalışmaz.
Yine bir çok site misal orjinal dizipal sitesi, hdfilmcehennemi veya filmmodu gibi siteler yurtdisina kapalıdır sadece türkiye den erişilebilir.
ama şu türkiye dışı engelleme konusu hoşuma gitmedi. ona nasıl bir çare bulabilirim acaba. uygulama ıss engelini kaldırıyor ama ip değişmiyor. bana en büyük engel bu konu olacak gibi