Güneş Tv (5.2 yeni guncelleme 10.10.2026)

Uygulamanın aldığı linklere ulasabilmemiz icin bır sunucu ile api yanıtı vermesi gerekiyor yani uygulamayı aralıklı tetikleyip bir liste olusmasi o listenin de sunucudan dağıtılması lazim.

Öyle olsa bile bir çok site ki ben bile kendi çektiğim yayınlara ip korumalı token üretiyorum. Uygulamada alınan tokenli linkler diğer kullanicilarda çalışmaz.

Yine bir çok site misal orjinal dizipal sitesi, hdfilmcehennemi veya filmmodu gibi siteler yurtdisina kapalıdır sadece türkiye den erişilebilir.
biraz karışık ifade ettiğim için tam anlaşılamadım. Örneğin siz uygulamadan link almayacaksınız, dizipal den m3u linkini değilde iframe linkini alıp dağıtabileceksiniz. uygulamadan x kişisi listeyi açtığında ve filmi oynatmak istediğinde iframe linki uygulama kendi çözecek. yani kendi çözüyor. böylece kişinin kendi ıp si ile çözüldüğü için sistem çalışıyor.

ama şu türkiye dışı engelleme konusu hoşuma gitmedi. ona nasıl bir çare bulabilirim acaba. uygulama ıss engelini kaldırıyor ama ip değişmiyor. bana en büyük engel bu konu olacak gibi

biraz karışık ifade ettiğim için tam anlaşılamadım. Örneğin siz uygulamadan link almayacaksınız, dizipal den m3u linkini değilde iframe linkini alıp dağıtabileceksiniz. uygulamadan x kişisi listeyi açtığında ve filmi oynatmak istediğinde iframe linki uygulama kendi çözecek. yani kendi çözüyor. böylece kişinin kendi ıp si ile çözüldüğü için sistem çalışıyor.

ama şu türkiye dışı engelleme konusu hoşuma gitmedi. ona nasıl bir çare bulabilirim acaba. uygulama ıss engelini kaldırıyor ama ip değişmiyor. bana en büyük engel bu konu olacak gibi
Merhaba tekrar emeğinize elinize sağlık 👏👏ben film dizi bölümüne toplu ekle GeceKod kuramadım DNS aktif olduğu halde🤔

Merhaba tekrar emeğinize elinize sağlık 👏👏ben film dizi bölümüne toplu ekle GeceKod kuramadım DNS aktif olduğu halde🤔
Merhaba, GeceKod un dizi film paylaşımı yok, bu nedenle kodu girdiğinizde hata veriyor. Dizi film için sorunlari rafa kaldıracak bir sistem kuruyorum. Az kaldı ;)

Merhaba, GeceKod un dizi film paylaşımı yok, bu nedenle kodu girdiğinizde hata veriyor. Dizi film için sorunlari rafa kaldıracak bir sistem kuruyorum. Az kaldı ;)
Teşekkür ederim bilgi için

nedense Günes tv yi ben android box ta calistiramadim
acilista ingilizce yazi cikiyor son versiyonunu Google play storeden yükle diye
albuki üstünde son versiyon var

​

Son düzenleme:

​

Selamlar, google play dışında dağıtım yapmıyorum.

​

cihazda daha önce yüklü sürüm varsa kaldırıp google playden yeni sürümü yüklemek gerekiyor

@oktay2617 bey merhabalar,
Yeni sürüm yayınlandı mı?

@oktay2617 bey merhabalar,
Yeni sürüm yayınlandı mı?
Malesef yayınlayamadım, Dizipal ve Vavoo kaynakları için epey bir mesai harcadım, bu nedenle gecikti. player kısmında ufak bir sorun yaşıyorum, düzeltince direkt google playe göndereceğim. kalan güncellemeleri ikinci bir sürüm güncellemesi olarak vereceğim. çok da birşey kalmadı aslında geriye kalan.

Hoca cok defa sildim tekrar yükledim ama degisen bir sey yok
box eski sürüm android 9 ondan olabilirmi
Bende ki mibox da 9 sürüm. Özelden ekran görüntüsü atabilir misiniz, ve cihaz bilgisi felan. Detayli bakalim soruna

Bende ki mibox da 9 sürüm. Özelden ekran görüntüsü atabilir misiniz, ve cihaz bilgisi felan. Detayli bakalim soruna
X96S 4G/32G Amlogic S905Y2 Quad Core Android 9 TV Stick
aliexpres ten 4 sene önce aldim
aliexpresse arama yerine yazinca cikiyor

Son düzenleme:
Malesef yayınlayamadım, Dizipal ve Vavoo kaynakları için epey bir mesai harcadım, bu nedenle gecikti. player kısmında ufak bir sorun yaşıyorum, düzeltince direkt google playe göndereceğim. kalan güncellemeleri ikinci bir sürüm güncellemesi olarak vereceğim. çok da birşey kalmadı aslında geriye kalan.
Valla playstore da Beta tester olduk bekliyoruz gelmesini :)

ufak bir detay var onuda arada ileteyim; Kanal listesi kaldır veya Film/dizi listesi kaldıra tıklayınca ikonlarda x işareti çıkıyor örneğin birden fazla liste sileceğim birine tıklayınca yukarıdaki iptal butonuna yeniden basmadan silme seçeneği tekrar gelmiyor.

Geri bildirim için teşekkürler ✌️ ✌️ ✌️

Eline sağlık guzel uygulama naçizane onerim iki uygulama birlesebilir yada en basitinden cloudflare entegresi olabilir, bir digeride kanal liste ekliyorum edit duzenleme yok sadece kaldirabiliom.

Eline sağlık guzel uygulama naçizane onerim iki uygulama birlesebilir yada en basitinden cloudflare entegresi olabilir, bir digeride kanal liste ekliyorum edit duzenleme yok sadece kaldirabiliom.
Aslinda her iki uygulama iç içeydi, hatta forumda öyle paylaşmıştim ama Google Play canli tv içinde dns değiştirici olmaz diye reddetti. Tüm itirazlarima rağmen olmayacaklari belirttiler. Mecburen iki uygulama haline getirdim ama Güneş tv dns programini arka planda bir eklenti gibi kullanabiliyor. Tek kötü yanı iki uygulama yuklemek zorunluluğu.

Liste duzenleme konusuna gelirsek kapsamli bir guncelleme yapıldı, bu bahsettiğiniz konu da duzeltildi. Player da ufak bir sorun yaşıyorum, onu hakkettiğim de google playe gonderecegim. Yani yakinda güncellenmiş olacak ve cok poluler dizi ve film sitelerinin kaynaklari da gelmis olacak.

Tv kismini vavoo, dizi film kismini da bu bahsettigim kaynak uzun bir süre götürür diye düşünüyorum.

Aslinda her iki uygulama iç içeydi, hatta forumda öyle paylaşmıştim ama Google Play canli tv içinde dns değiştirici olmaz diye reddetti. Tüm itirazlarima rağmen olmayacaklari belirttiler. Mecburen iki uygulama haline getirdim ama Güneş tv dns programini arka planda bir eklenti gibi kullanabiliyor. Tek kötü yanı iki uygulama yuklemek zorunluluğu.

Liste duzenleme konusuna gelirsek kapsamli bir guncelleme yapıldı, bu bahsettiğiniz konu da duzeltildi. Player da ufak bir sorun yaşıyorum, onu hakkettiğim de google playe gonderecegim. Yani yakinda güncellenmiş olacak ve cok poluler dizi ve film sitelerinin kaynaklari da gelmis olacak.

Tv kismini vavoo, dizi film kismini da bu bahsettigim kaynak uzun bir süre götürür diye düşünüyorum.
Buradan paylasabilirsiniz bir arada olan seklini cunku genelde 2 uygulama yukle actin kapadin vs cok sorun yasayan cikacaktir. Bir arada foruma ozel daha guzel olur.

Dostum gerçekten emeğine sağlık...
Progam gayet pratik. Ve güzel çalışıyor. Gelişeceğini düşünüyorum hem içerik bakımından hemde özellik bakımından.. Çok teşekkürler..

Benim telefonumda ve Philips android tv de sorunsuz çalışıyor uygulama..

Ancak Ugoos Am 6 plus Android Box ta kanal geçişleri cok uzun sürüyor. Android 9 kurulu. Android sürümü ile alakalı olabilirmi? Veya codec vs. gibi bir sorun olabilirmi?

Multimedia konusunda eski ama iyi bir cihaz neticede ama çözemedim bu sorunu.

Önerin var ise denemek isterim.

Tekrardan emeğin için çok sağol..

Geri