@tekkan @hpgdisco @birdirbir @Kargo1975 @atakan1983 @uzunmuhalefet @Patron ve şuan isimlerini atlamış olabileceğim tüm paylaşımcı arkadaşlar, içerik paylaşımcı olarak sizlere bir konuyu danışmak istiyorum.
Öncelikle herkese selamlar, Güneş Tv ye epeydir aklımda olan bir güncellemeyi ekledim. İp ve token korumalı linkleri otomatik açabilmesini sağladım. Dizi konusunda en favori sitelerden birinin filmlerinden iframe linkini aldım. kurduğum sistemde bu linkden otomatik asıl link ve alt yazıları çekip oynatıyor. size danışmak istediğim nokta sizlerin işini de kolaylaştırır mı? veya bu noktada şu iyileştirme olsa dediğiniz bir konu olur mu? Açıkcası liste konusuna hiç giremediğim için çok bilgim yok ama iframe linkleri edinmek çok kolay oldu. ip ve süre token sorunu da kalmamış oldu!
Önerebileceğiniz, benim görmediğim ince detaylar var mı acaba? veya bu işin daha basit yöntemi var mı, işi boşuna zora sokmuş olabilir miyim? biraz beyin fırtınası yapabilir miyiz birlikte.
çalışma şekli ve loglar aşağıdadır:
İframe linkleri python kod ile siteden kazıdım, iframe linki uygulamaya normal link gibi verdim. Uygulama bunun iframe olduğunu anlıyor ve sistemi çalıştırıyor, saniyeler içinde asıl linki ve alt yazıları alıyor ve player a gönderiyor. Bu işlemi cihazda yaptığı için ıp ve diğer korumalar devredışı kalmış oluyor ve sorunsuz çalışıyor.
Link:

Iframe URL tespit edildi! WebView ile çözülecek:

Iframe oynatma başlatılıyor:
═══════════════════════════════════════════

Iframe Video Çıkarma Başlatıldı

URL:
═══════════════════════════════════════════

WebView oluşturuldu ve parent'a eklendi (RelativeLayout)

Sayfa yüklenmeye başladı:

Reklam engellendi:

Sayfa yüklendi:

Otomatik tıklama başlatılıyor...", source: (2)

Video URL yakalandı! [js_script_m3u8] Öncelik:1 →

Yüksek kaliteli video bulundu! Altyazılar için 4 saniye bekleniyor...

HTML altyazı ayrıştırıldı:
→ Türkçe

HTML altyazı ayrıştırıldı:
→ English
JS tarama sonucu: 2 eleman bulundu

Video URL yakalandı! [js_script_m3u8] Öncelik:1 →

EN İYİ VIDEO URL SEÇİLDİ
URL:

Iframe'den video URL çıkarıldı: