Güneş Tv (5.2 yeni guncelleme 10.10.2026)

Cok basarılı ellerine saglık, ozellikle dışarıdan liste ekleyebilmemiz, Tv-box uyumluluğu harika
Öneri: vod lar kaldığı yerden devam edebilirse (canlı ve vod tümleşik m3u lar için söylüyorum) super olur ve ayrıca eklediğim tüm ekstra kanal listelerini ve tüm ayarı yedekle ve geri yükle yapabilirsek harika olur.

Son düzenleme:
Cok basarılı ellerine saglık, ozellikle dışarıdan liste ekleyebilmemiz, Tv-box uyumluluğu harika
Öneri: vod lar kaldığı yerden devam edebilirse (canlı ve vod tümleşik m3u lar için söylüyorum) super olur ve ayrıca eklediğim tüm ekstra kanal listelerini ve tüm ayarı yedekle ve geri yükle yapabilirsek harika olur.
Selamlar Mehmet bey,

Dizi&film sekmesindeki vodlar da devam özelliği var ama canlı tv ve vod olarak tumlesik m3u lar hic aklima gelmemişti. Nasıl bir güncelleme yapabilirim bakacagim konuya. Bu tarz öneriler gelince cidden çok memnun oluyorum. Görmediğim şeyleri görmek ve uygulamayi daha güçlü hale getirmek, para versem alamam bu önerileri :)

Yedekleme olayı hep aklimda, sunucu edinip uygulama da kullanıcı giriş alani sağlayarak hangi cihazda oturum açılırsa açılsın ayarlar ve listelerin anında o cihaza gecmesini sağlayacağım. Ancak bunun için uygulamanin biraz kazanç elde etmesi lazim. Sunucu masrafini cikarmasini bekliyorum.

Ama bu sure zarfında cihaz hafizasina yedekleme dosyasi yapilabilir. Guncelle listemde var ama yakin zamanda ki guncellemeye yetiştirebilir miyim bakacağım.

Önerileriniz için tekrar teşekkürler Mehmet bey.

Lokal yedekleme benim için kafi zira evde 3 cihazım var her birine ayrı ayrı m3u & xtream tanımlamak yerine yedeklemeyi geri yükle yaparım olur biter

Oktay Bey,
Öncelikle programınız sade ve çok başarılı. Kumanda uyumluluğu sorunsuz.
Kullandığınız player çok iyi. Kanal geçişleri çok hızlı. Kullandığınız player nedir?
Android TV 'lerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Ancak düzgün çalışan TV uyumlu radyo uygulaması nerdeyse hiç yok. Sizin programınızda stabil çalışıyor. Evde radyo dinlerken arka planda canlı şömine görüntüsünü de ilerleyen güncellemelerde düşünerseniz çok iyi olur. Ayarlardan arka planı seçme ve kullanıcının yükleyebileceği hale dönüşebilirse mükemmel olur.
Programınız uydu anten bağlantısı olmayan odalar için güzel bir seçim olmaya devam edecektir.
Çalışmalarınız ve emeğiniz için teşekkür ederiz.

Oktay Bey,
Öncelikle programınız sade ve çok başarılı. Kumanda uyumluluğu sorunsuz.
Kullandığınız player çok iyi. Kanal geçişleri çok hızlı. Kullandığınız player nedir?
Android TV 'lerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Ancak düzgün çalışan TV uyumlu radyo uygulaması nerdeyse hiç yok. Sizin programınızda stabil çalışıyor. Evde radyo dinlerken arka planda canlı şömine görüntüsünü de ilerleyen güncellemelerde düşünerseniz çok iyi olur. Ayarlardan arka planı seçme ve kullanıcının yükleyebileceği hale dönüşebilirse mükemmel olur.
Programınız uydu anten bağlantısı olmayan odalar için güzel bir seçim olmaya devam edecektir.
Çalışmalarınız ve emeğiniz için teşekkür ederiz.
Merhaba Kamil bey,

Düşünceleriniz mutlu etti beni. Emek verip bu emiğin karşısında beğeni almak cidden hoş. Motive ediyor insanı :)

Media player olarak android'in exoplayer'ını kullanıyorum. Media3 halini ve her güncellemede son sürümünü ekliyorum ki güncel kalabilsin. ayrıca yazılımsal iyileştirme ve codec için bir kaç eklemem var. Androidin kendi uygulaması olduğu için uyumluluk açısından bence en iyisi oluyor.

Tv için optimize konusunda çok uğraşıyorum. Kumanda ile rahat kullanılmadıktan sonra bir anlamı yok. hatta tv cihazlar için reklam dahi koymuyorum. Telefonda reklam geçişi rahat oluyor, elinin altında sonuçta ama tv de kumanda nerdeydi, yerimden kalkıp kumanda bulucam, reklam geçmek için uğraşıcam gibi kötü deneyimler yaşanmaması için reklam da koymuyorum. Tv açısından daha da geliştireceğim. Örneğin arama sayfasında kendi klavyesi olacak. şuan bitirdim bu güncellemeyi.

Belirttiğiniz şömine ve benzeri arka planları radio için oluşturacağım. Notumu aldım.

Farklı istek ve sorunlarda buradan veya uygulama içindeki geribildirimden iletirseniz elimden geleni yaparım.

iyi seyirler dilerim.

Emeğine yüreğine sağlık ustam 🤲

Merhaba Kamil bey,

Düşünceleriniz mutlu etti beni. Emek verip bu emiğin karşısında beğeni almak cidden hoş. Motive ediyor insanı :)

Media player olarak android'in exoplayer'ını kullanıyorum. Media3 halini ve her güncellemede son sürümünü ekliyorum ki güncel kalabilsin. ayrıca yazılımsal iyileştirme ve codec için bir kaç eklemem var. Androidin kendi uygulaması olduğu için uyumluluk açısından bence en iyisi oluyor.

Tv için optimize konusunda çok uğraşıyorum. Kumanda ile rahat kullanılmadıktan sonra bir anlamı yok. hatta tv cihazlar için reklam dahi koymuyorum. Telefonda reklam geçişi rahat oluyor, elinin altında sonuçta ama tv de kumanda nerdeydi, yerimden kalkıp kumanda bulucam, reklam geçmek için uğraşıcam gibi kötü deneyimler yaşanmaması için reklam da koymuyorum. Tv açısından daha da geliştireceğim. Örneğin arama sayfasında kendi klavyesi olacak. şuan bitirdim bu güncellemeyi.

Belirttiğiniz şömine ve benzeri arka planları radio için oluşturacağım. Notumu aldım.

Farklı istek ve sorunlarda buradan veya uygulama içindeki geribildirimden iletirseniz elimden geleni yaparım.

iyi seyirler dilerim.
Selamlar
Yakın zamanda güncelleme planınız var mı?

Selamlar
Yakın zamanda güncelleme planınız var mı?
Kapsamli bir guncelle hazırlıyorum, bir cok konu halledildi, zaman yaratabilsem bir iki güne bitecek ama zaman meselesi çok sıkıntı. Ama guzel guncellemeler oldu. Kanal tasima, kategori tasima, toplu listede bilgilendirme ve yüklenecek listeleri secme, listeleri sonradan duzenleme, epg ve daha bir sürü guncelle hazır şuan.

Kapsamli bir guncelle hazırlıyorum, bir cok konu halledildi, zaman yaratabilsem bir iki güne bitecek ama zaman meselesi çok sıkıntı. Ama guzel guncellemeler oldu. Kanal tasima, kategori tasima, toplu listede bilgilendirme ve yüklenecek listeleri secme, listeleri sonradan duzenleme, epg ve daha bir sürü guncelle hazır şuan.
Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Yakın zamanda gelecek güncellemenizi bekliyor olacağız.
Başarılar dilerim.

Merhaba, tablete kurmak istedim fakat google playde hata verdi. Anroid 8 sürümüne sahibim. Daha yüksek bir android sürümümü istiyor uygulama ?

Merhaba, tablete kurmak istedim fakat google playde hata verdi. Anroid 8 sürümüne sahibim. Daha yüksek bir android sürümümü istiyor uygulama ?
Merhaba, malesef android 8 desteklemiyor. Android 9 ve üzeri olması lazım.

Emek verip bizlerin hizmetine sunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Emeğinize sağlık hocam gerçekten güzel bir uygulama olmuş.

Emeğinize sağlık @oktay2617 bey yeni güncelleme ile ilgili ne gibi değişiklikler olacak ve ne zaman yayınlanacak

Emeğinize sağlık @oktay2617 bey yeni güncelleme ile ilgili ne gibi değişiklikler olacak ve ne zaman yayınlanacak
merhabalar,
Şuan hazır güncellemeleri aklıma geldiği kadarıyla aşağıya ekliyorum. unuttuklarım olabilir.

+ bildirim çubuğundaki bildirim görünümü değişti ve iyileştirme yapıldı
+ ses ve ışık için player üzerinden kaydırma özelliği için iyileştirme yapıldı
+arama ekranı değiştirildi, uygulamanın kendi klavyesi yapıldı ( eski tv lerde tv klavyesi sorun yaratıyordu)
+kategori taşıma yapıldı
+kanal taşıma yapıldı
+github dan liste yüklenirken hangilerini yüklemek istediğini seçebilme ekranı var
+listeleri yeniden düzenleyebiliyoruz ( adı, linki, şifresi, kullanıcı adı gibi)
+güvenli dns devreye alındı
+dizi film sayfasıdna kategori seçim eklendi
+dizi film ekleme bölümüne headrs başlıkları ekleme getirildi
+internetten alt yazı yükleme devreye alındı. iyileştirmeler yapıldı
+gece mod için iyileştirme yapıldı
+ana ekranda hepsini kaldır seçeneği getirildi
+buton stilleri değiştirildi
+epg eklendi
+radio ekranı için görsel seçilebiliyor( şömine vb)
+yedekleme yapılabiliyor

devam eden güncellemeleri aşağıay ekliyorum

- mac adresi ekleme
- renk seçimi yapabilme
- kategori gizleme açma ( *** için düşünüyorum) belki de şifre
- logo değişimi

GÜNEŞ TV: Canlı TV ve Radyo Deneyiminiz Yeniden Tanımlanıyor!

Sevdiğiniz yerel ve ulusal TV kanallarını canlı izlemek, favori radyo istasyonlarınızı kesintisiz dinlemek mi istiyorsunuz? GÜNEŞ TV, Android telefonunuzda, tabletinizde ve Android TV'nizde zengin bir medya deneyimi sunar!

Öne Çıkan Özellikler:

📺 Canlı TV & 📻 Radyo: Geniş kanal ve radyo seçeneklerine erişin. Uygulama, başlangıç için popüler Türk ulusal kanallarını ve radyolarını içerir.

➕ Kendi Listelerinizi Ekleyin: Esneklik parmaklarınızın ucunda! M3U8, JSON , HTML ve hatta XTREAM CODES formatındaki kendi kanal listelerinizi URL veya yerel dosya olarak kolayca ekleyin. İçeriğinizi tamamen siz yönetin!

⭐ Favoriler & 🕒 Son İzlenenler/Dinlenenler: En sevdiğiniz kanalları ve radyoları tek dokunuşla favorilerinize ekleyin. Son açtığınız içeriklere "Ana Sayfa" sekmesinden hızla geri dönün.

🔍 Arama & Kategoriler: Yüzlerce kanal arasında kaybolmayın! Güçlü arama özelliğiyle istediğiniz kanalı saniyeler içinde bulun. Kanallarınız otomatik olarak "Ulusal", "Haber", "Spor" gibi kategorilere ayrılır.

🔒 Güvenli DNS (DoH - İsteğe Bağlı): İnternet servis sağlayıcınızın (İSS) uygulayabileceği DNS tabanlı engellemeleri aşmaya yardımcı olmak ve DNS sorgularınızın gizliliğini artırmak için, açık kaynaklı Intra teknolojisine dayalı Güvenli DNS özelliğini Ayarlar menüsünden etkinleştirebilirsiniz. Bu özellik sadece DNS trafiğinizi şifreler, diğer verilerinizi etkilemez ve log tutmaz. (Bu özellik Android'in VpnService'ini kullanır ve Ayarlar'dan etkinleştirildiğinde izin gerektirir). Yani cihazı sahte bir vpn ile kandırır, böylece sadece Güneş tv uygulamasını tünele sokar, ip değişmeden veriler uçtan uca şifrelenir ve istediğiniz dns sunucusuna gönderilir.

📺 Android TV Optimizasyonu: GÜNEŞ TV, büyük ekranlar için özel olarak tasarlanmıştır! Android TV'nizin kumandasıyla rahat ve keyifli bir kullanım deneyimi yaşayın.

🌙 Karanlık Mod: Göz yormayan şık bir arayüz için karanlık tema desteği.

📡 Google Cast Desteği: Desteklenen yayınları tek dokunuşla Chromecast veya Google Cast uyumlu televizyonlarınıza ya da hoparlörlerinize yansıtın.

▶️ YouTube Canlı Yayınları: Desteklenen kanalların YouTube üzerindeki canlı yayınlarını doğrudan GÜNEŞ TV içinden, uygulama değiştirmeden izleyin.

Neden GÜNEŞ TV'yi Seçmelisiniz?

Esnek ve Kişiselleştirilebilir: Kendi kaynaklarınızı ekleyerek içeriğinizi tam istediğiniz gibi oluşturun.

Kullanıcı Dostu Arayüz: Hem mobil cihazlarda hem de TV'de kolay ve anlaşılır kullanım.

Gizlilik Odaklı Seçenek: Güvenli DNS özelliği ile DNS trafiğinizin gizliliğini ve güvenliğini artırma imkanı.

Tamamen Ücretsiz: Uygulama, geliştirme maliyetlerini karşılamak amacıyla reklamlarla desteklenmektedir. Dilerseniz, Ayarlar menüsündeki seçeneklerle kısa bir ödüllü reklam izleyerek reklamları geçici olarak kapatabilir veya geliştiriciye destek olabilirsiniz.

Hemen GÜNEŞ TV'yi indirin ve canlı TV ile radyo keyfini dilediğiniz gibi yaşayın!

Geri Bildirimleriniz Değerli: Uygulamayı daha iyi hale getirmemize yardımcı olmak için istek, öneri veya karşılaştığınız sorunları Ayarlar menüsündeki "İstek ve Öneri Gönder" seçeneğiyle bize kolayca iletebilirsiniz.

Gizlilik Politikası: Kullanıcı gizliliğine önem veriyoruz. Hangi verilerin neden toplandığı (özellikle üçüncü taraf hizmetler aracılığıyla) hakkında detaylı bilgi için lütfen uygulama içindeki Ayarlar menüsünde bulunan veya bu mağaza sayfasındaki Gizlilik Politikası linkini inceleyin.

Kanal listesi ekleme bölümünde Toplu Ekleme (özel Liste) bölümüne github kullanıcı adı girdiğinizde ilgili github adresinin gunestv reposunun live.json veya vod.json listeleri uygulamaya yüklenir. Uzun uzadıya linkler girmek yerine bir kelimelik girişler ile sayısız listeler yükleyebilirsiniz. Oktay2617 ve GeceKod ile çok sayıda listeye sahip olabilirsiniz.

Bu listeler için Sinetech ailemizin değerli paylaşımcılarından @uzunmuhalefet , @atakan1983 , @hpgdisco , @powerboard ve @gecekod'a sonsuz teşekkürler. Değerli çalışmalarına Güneş Tv de yer vererek sizlere doyumsuz bir liste sağladılar. Bu listeleri ister manuel indirebilir isterse toplu liste ekleme bölümüne Oktay2617 ve GeceKod yazabilirsiniz.

not: uygulamanın farklı bir sürümü google playde var, şuan bu yeni sürümü google playe kabul ettirmeye çalışıyorum. Dns değiştirme olayı nedeniyle kabul etmek istemiyorlar ama mecbur edecekler :D yani çok yakında google playde. şimdilik denemek isteyenler aşağıdaki linkten indirebilir. Ayrıca gördüğünüz eksiklik ve hataları bildirirseniz memnun olurum.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Tekrar teşekkürler. Google playde olması ayrı güzel, hem tvli, hem iptvli, hemde dns eklentili. Süper. 🙏🙏🙏

merhabalar,
Şuan hazır güncellemeleri aklıma geldiği kadarıyla aşağıya ekliyorum. unuttuklarım olabilir.

+ bildirim çubuğundaki bildirim görünümü değişti ve iyileştirme yapıldı
+ ses ve ışık için player üzerinden kaydırma özelliği için iyileştirme yapıldı
+arama ekranı değiştirildi, uygulamanın kendi klavyesi yapıldı ( eski tv lerde tv klavyesi sorun yaratıyordu)
+kategori taşıma yapıldı
+kanal taşıma yapıldı
+github dan liste yüklenirken hangilerini yüklemek istediğini seçebilme ekranı var
+listeleri yeniden düzenleyebiliyoruz ( adı, linki, şifresi, kullanıcı adı gibi)
+güvenli dns devreye alındı
+dizi film sayfasıdna kategori seçim eklendi
+dizi film ekleme bölümüne headrs başlıkları ekleme getirildi
+internetten alt yazı yükleme devreye alındı. iyileştirmeler yapıldı
+gece mod için iyileştirme yapıldı
+ana ekranda hepsini kaldır seçeneği getirildi
+buton stilleri değiştirildi
+epg eklendi
+radio ekranı için görsel seçilebiliyor( şömine vb)
+yedekleme yapılabiliyor

devam eden güncellemeleri aşağıay ekliyorum

- mac adresi ekleme
- renk seçimi yapabilme
- kategori gizleme açma ( *** için düşünüyorum) belki de şifre
- logo değişimi
Şahane bir eser çıkacak gibi görünüyor ortaya. Kolay gelsin. İyi çalışmalar diliyorum

Üstad söylendimi bilmiyorum ama vod izlerken yön tuşları ile ileri geri sarma yapmıyor diğer yöntemle de 15 saniye ileri 15 saniye geri yapıyor ve o da uzunca bir süre ekrandan kaybolmuyor, tekrardan geri tuşu ile ekrandan onu yok etmek gerekiyor.

Üstad söylendimi bilmiyorum ama vod izlerken yön tuşları ile ileri geri sarma yapmıyor diğer yöntemle de 15 saniye ileri 15 saniye geri yapıyor ve o da uzunca bir süre ekrandan kaybolmuyor, tekrardan geri tuşu ile ekrandan onu yok etmek gerekiyor.
Merhaba Mehmet bey, ileri geri sarma sorunu giderildi. Tv cihazlarda listenin kapanmama durumunu bilerek ayarlamıştım. Kanal listesinde gezinirken aniden kapanma yaşanıyordu. Geri tuşu ile kapatma kullanici deneyimini olumsuz etkiliyorsa sistemi değişeyim mi?

Geri