Güneş Tv (5.2 yeni guncelleme 10.10.2026)

Beğenmenize sevindim, talep veya sorun durumunda uygulama icindeki geribildirimden bildirebilirsiniz.

Şimdi denedim fikir olarak güzel,asla ama asla vazgeçmeyin
Ben beğendim mi dersem yalan söylemiş olurum
Sebebi Kanal sayısı az ve boxda biraz kastı
Umarım gelişir

Şimdi denedim fikir olarak güzel,asla ama asla vazgeçmeyin
Ben beğendim mi dersem yalan söylemiş olurum
Sebebi Kanal sayısı az ve boxda biraz kastı
Umarım gelişir
Samimi yorumunuz için teşekkürler. Kanal sayısı az gerçekten. Sebep ise google playde olduğu için kanal sahipleri tarafından sorun yaşayabilirim. Ornegin paralı platformlarda yayinlanan belgesel kanalları bile sıkıntı yaşatabilir. Bu durumu aşmak için canlı tv özelliği yaninda ıp tv özelliği de ekledim. Yani m3u, json veya xtream liste ekleyebiliyoruz. Hatta forumda ki paylaşımcı arkadaşlarin listeleri toplu ekleme listesinden eklenebiliyor. Bu sayade kanal sayisini arşa çıkarabiliyoruz ve hukuki olarak da sorun yaşamamış oluyoruz.

Box cihazda kasma olmuş, cihaz bilgisi verebilirseniz kontrol edip düzeltmeler yapmak isterim.

Samimi yorumunuz için teşekkürler. Kanal sayısı az gerçekten. Sebep ise google playde olduğu için kanal sahipleri tarafından sorun yaşayabilirim. Ornegin paralı platformlarda yayinlanan belgesel kanalları bile sıkıntı yaşatabilir. Bu durumu aşmak için canlı tv özelliği yaninda ıp tv özelliği de ekledim. Yani m3u, json veya xtream liste ekleyebiliyoruz. Hatta forumda ki paylaşımcı arkadaşlarin listeleri toplu ekleme listesinden eklenebiliyor. Bu sayade kanal sayisini arşa çıkarabiliyoruz ve hukuki olarak da sorun yaşamamış oluyoruz.

Box cihazda kasma olmuş, cihaz bilgisi verebilirseniz kontrol edip düzeltmeler yapmak isterim.
Dreamstar B2 modeli üstad

Ya da gizli bir bölme yapıp şifre ile girilmesi lazım şekilde yapılabilir

Merhaba Google play linki bende hata verdi

Dreamstar B2 modeli üstad

Ya da gizli bir bölme yapıp şifre ile girilmesi lazım şekilde yapılabilir
Google play kontrol ediyor malesef. Bir ay iki ay kontrol etmese 3 ay patlayabiliyor. Şuan da sifre girmekten farkı yok aslinda, toplu liste eklemeye Oktay2617 yazmaniz veya GeceKod yazmanız yeterli liste yuklemek için.

Google play kontrol ediyor malesef. Bir ay iki ay kontrol etmese 3 ay patlayabiliyor. Şuan da sifre girmekten farkı yok aslinda, toplu liste eklemeye Oktay2617 yazmaniz veya GeceKod yazmanız yeterli liste yuklemek için.
Bakacağım üstad sağolun

Apk olarak vermeniz mümkün mü.? google girişsiz kullamnıyorum emulator üzerinden.

Apk olarak vermeniz mümkün mü.? google girişsiz kullamnıyorum emulator üzerinden.
Selamlar, google play apk olarak dağıtınca sorun yarattı. Sagolsun modlayan da cok olmuş. Onlarca farkli sürüm ile dağıtımı tespit edilmiş google play tarafından. Bu nedenle apk olarak dağıtmama kararı aldım. Üzgünüm

Selamlar, google play apk olarak dağıtınca sorun yarattı. Sagolsun modlayan da cok olmuş. Onlarca farkli sürüm ile dağıtımı tespit edilmiş google play tarafından. Bu nedenle apk olarak dağıtmama kararı aldım. Üzgünüm
Haletim Playe gerek kalmadan Aurora'dan hesap girmeden play'a, Emeğinize sağlık

Yok Google Play şart galiba giriyim hesabı

ustam her iki toplu giris baglantisi gayet güzel ve sorunsuz calismakta cok cok tsk sagolasin.

Next tv box kullanıyorum...
Oda da anten vs bağlantı olmadığı için,sadece ulusal kanallar lazımdı...
Sade arayüzü çok iyi, kanal sayıları benim için yeterli ve geçişleri gayet hızlı...
Diğer uygulamalar gibi sağa sola dön, yukarı aşağı kaydır derdi yok...
Umarım bozulmaz...
Elinize, emeğinize sağlık...

Next tv box kullanıyorum...
Oda da anten vs bağlantı olmadığı için,sadece ulusal kanallar lazımdı...
Sade arayüzü çok iyi, kanal sayıları benim için yeterli ve geçişleri gayet hızlı...
Diğer uygulamalar gibi sağa sola dön, yukarı aşağı kaydır derdi yok...
Umarım bozulmaz...
Elinize, emeğinize sağlık...

beğenmenize çok sevindim, kanal sayısını artırmak için yeni listeler ekleyebilirsiniz. İlk sayfada nasıl ekleneceğinden bahsettim.

iyi seyirler dilerim

Elinize sağlık

Konuyu okuyanlar
4 gün 0 saat

Geri