jettthasan
Paylaşımcı
Üstad, açıklamalarınızdan yola çıkarak; özellikler ne kadar çoğalırsa ağır açılma vb. yaşamamak adına bu vb testleri de yaparak paylaşacağınıza inanıyorum. Çok güzel bir uygulama idi ama şimdi daha güzel bir uygulama bekleniyorÖncelikle guncellemeyi bekleyen herkes için teşekkürler, heyecanınız ve ilginiz bana kadar geçtiinanin uykudan feragat ederek guncelleme yapmaya çalışıyorum. Guncellemeyi hızlandırıp en kisa süreye indirmeye calisacagim. Eski listeleri unutun, 9 adet yeni liste mevcut, 7 adet de film dizi için liste mevcut. Kaldi ki artik listeye de ihtiyac duymayacaksiniz. Ek olarak mhub dünyası da yer alıyor. Mhub da yer alan sayısız eklentileri kullanabileceksiniz, ki vavoo da mhub da yer alıyor. Yani vavoo için ek bir listeye ihtiyac duymadan her acista en güncel halini kullanabileceksiniz. Iptv-org da mhub da. Dolu dolu bir guncelleme ile geleceğiz. Umarim test cihazlarinda olduğu gibi kullanan herkesin cihazinda sorunsuz bir guncelleme olur. İlginiz için tekrar teşekkür ederim
![]()