Güneş Tv (5.1 geniş kapsamlı guncelleme 20.08.2026)

Gecekod ile ilgili gelisme var mı

Güncelleme sonrası açılmıyor

vavoo tv kanalları mevcut mudur?

çok teşekkürler

selam aleyküm cok güzel olmus ellerinize saglik benim soyisim de günes tam isabet olmus benim icin

yalniz mac lara bakma imkanimiz varmi ??

Selam arkadaşlar, Gecekod telif nedeniyle biraz temkinli duruyor ama çözüm yakındır. Ayrıca artik m3u listeleri, kodlar gibi şeylere ihtiyac duymayacagimiz bir çözüm uzerindeyim. Uygulamaya bir web bölümü koydum, kumanda odaklı caliscak, istediğiniz siteye gidip videonun olduğu sayfaya gelince, bu ister film olsun isterse canli yayin. Oynaticida ac dediğimizde 4k 60 fps donanim destekli oynatici ile sorunsuz akıcı oynatim sağlayacak. Şuna hazir aslinda ama testlere devam ediyorum. Kisa zamanda yayinlarim. Daddylive, dizipal,taraftarium, hdfilmcehennemi, filmmodu, filmizlesene, turkish123, kanald, Show, atv, fox vb diğer ulusal kanallar, hepsi için çalışıyor sistem.

Screenshot_20260923_182632_com.gunes.tv.jpgScreenshot_20260923_182659_com.gunes.tv.jpgScreenshot_20260923_182747_com.gunes.tv.jpg

kodu yazacak yeri bulamadim

Üstad yükleme yapılmıyor.Burada direkt paylaşım imkanı var mı?

Daha paylasilmadi

Teşekkürler cevap için beklemedeyiz 😂

üstad ne zamann geliyor güncelleme

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar, Gecekod telif nedeniyle biraz temkinli duruyor ama çözüm yakındır. Ayrıca artik m3u listeleri, kodlar gibi şeylere ihtiyac duymayacagimiz bir çözüm uzerindeyim. Uygulamaya bir web bölümü koydum, kumanda odaklı caliscak, istediğiniz siteye gidip videonun olduğu sayfaya gelince, bu ister film olsun isterse canli yayin. Oynaticida ac dediğimizde 4k 60 fps donanim destekli oynatici ile sorunsuz akıcı oynatim sağlayacak. Şuna hazir aslinda ama testlere devam ediyorum. Kisa zamanda yayinlarim. Daddylive, dizipal,taraftarium, hdfilmcehennemi, filmmodu, filmizlesene, turkish123, kanald, Show, atv, fox vb diğer ulusal kanallar, hepsi için çalışıyor sistem.

Ekli dosyayı görüntüle 32781Ekli dosyayı görüntüle 32782Ekli dosyayı görüntüle 32783
Kısa zamanda gelir güncelleme

Açıkçası son açıklamanız çok güzel; Özellikle 4k yayınlar içinde açık olması son derece iyi olmuş. Güncelleme ve yayınlamayı bekliyoruz ve teşekkür ediyoruz

Çok faydalı bir uygulama heyecanla bekliyoruz.

Bu uygulama çok hoşuma gidiyor. Gecekod da eskiden çalışan hala kanallar var. Çok iyi yapmış adam.

güncelleme sonrası bizim eklediğimiz listeler silinecek mi

Öncelikle guncellemeyi bekleyen herkes için teşekkürler, heyecanınız ve ilginiz bana kadar geçti 😊 inanin uykudan feragat ederek guncelleme yapmaya çalışıyorum. Guncellemeyi hızlandırıp en kisa süreye indirmeye calisacagim. Eski listeleri unutun, 9 adet yeni liste mevcut, 7 adet de film dizi için liste mevcut. Kaldi ki artik listeye de ihtiyac duymayacaksiniz. Ek olarak mhub dünyası da yer alıyor. Mhub da yer alan sayısız eklentileri kullanabileceksiniz, ki vavoo da mhub da yer alıyor. Yani vavoo için ek bir listeye ihtiyac duymadan her acista en güncel halini kullanabileceksiniz. Iptv-org da mhub da. Dolu dolu bir guncelleme ile geleceğiz. Umarim test cihazlarinda olduğu gibi kullanan herkesin cihazinda sorunsuz bir guncelleme olur. İlginiz için tekrar teşekkür ederim 🙏

reis mhub dedigin burasimi vavoo listesini bulamadim

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Öncelikle guncellemeyi bekleyen herkes için teşekkürler, heyecanınız ve ilginiz bana kadar geçti 😊 inanin uykudan feragat ederek guncelleme yapmaya çalışıyorum. Guncellemeyi hızlandırıp en kisa süreye indirmeye calisacagim. Eski listeleri unutun, 9 adet yeni liste mevcut, 7 adet de film dizi için liste mevcut. Kaldi ki artik listeye de ihtiyac duymayacaksiniz. Ek olarak mhub dünyası da yer alıyor. Mhub da yer alan sayısız eklentileri kullanabileceksiniz, ki vavoo da mhub da yer alıyor. Yani vavoo için ek bir listeye ihtiyac duymadan her acista en güncel halini kullanabileceksiniz. Iptv-org da mhub da. Dolu dolu bir guncelleme ile geleceğiz. Umarim test cihazlarinda olduğu gibi kullanan herkesin cihazinda sorunsuz bir guncelleme olur. İlginiz için tekrar teşekkür ederim

Geri