Güne Bir Rock/Metal Müzik Bırak

Rammestein'in en sevdiğim şarkısıdır, Bu Daima Lilja filminden; filmin bu kısmında gerçekten de Rammstein çalıyor. Çok güzel bir film izlmenizi tavsiye ediyorum. Şarkının adı gibi; Lilya'nın hikyaesi de yürek burkuyor.
Bu da Rammstein'nın Paris konseri; bence canlı olarak en iyi -Main Herz Brennt- performansı.

Rock başlığına pek uymasa da güzel şarkı :),
Eskişehir'in bağrından çıkmış bir grup. Bilenler bilmeyenlere anlatmalı. Karşınızda "Episode 13 - Forlorn... Till Dawn"

Vay be ilk defa duydum, harika bir parça. Teşekkürler.

Lisenin sonlarında Amorphis'in, albümünü ve tabii ki Black Winter Day'i çok uzun süre walkman'imden çıkartamamıştım, kitap okurken, minibüste ve hatta derste bile dinlerdim.

Rock başlığına pek uymasa da güzel şarkı :),

Vay be ilk defa duydum, harika bir parça. Teşekkürler.

Lisenin sonlarında Amorphis'in, albümünü ve tabii ki Black Winter Day'i çok uzun süre walkman'imden çıkartamamıştım, kitap okurken, minibüste ve hatta derste bile dinlerdim.

Albümdeki versiyonu daha uzundur hocam, onu da dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Klibinde tadı damağınızda kalıyor.

Benim gibi yaş alanlar hatırlar 😉 TRT, Rock Market açılış müziği 🤘🤘🤘
Şu paylaşımınızı görünce Running Wild'ı yıllardır dinlemediğimi hatırladım ve kendime inanamadım. Madem hatırladık, ilk hatırladığım şarkıyı da ben paylaşayım.

Şu paylaşımınızı görünce Running Wild'ı yıllardır dinlemediğimi hatırladım ve kendime inanamadım. Madem hatırladık, ilk hatırladığım şarkıyı da ben paylaşayım.

Abi kedi kesiyor musunuz siz?

Triple double ile geceyi kapatıyorsunuz @hayri paçcı . Flood yani art arda paylaşım yapılmıyor bu alanda. Güne "bir" diye başlık açılma nedeni bu ;))

Konuyu görüntüleyenler

Geri