Güne Bir Rock/Metal Müzik Bırak

Dolores'i kaybettiğimizi hatırlattığı için artık ne zaman Cranberries şarkısı duysam çok üzülüyorum. Bir dönem özellikle yurt dışında ve ağır şartlarda çalışırken sürekli Cranberries dinlerdim, beni çok rahatlatıyordu. En sevdiğim parçalarını da ben paylaşayım (hatta zil sesim), ama hepsi birbirinden güzeldir.

Dolores'i kaybettiğimizi hatırlattığı için artık ne zaman Cranberries şarkısı duysam çok üzülüyorum. Bir dönem özellikle yurt dışında ve ağır şartlarda çalışırken sürekli Cranberries dinlerdim, beni çok rahatlatıyordu. En sevdiğim parçalarını da ben paylaşayım (hatta zil sesim), ama hepsi birbirinden güzeldir.

Bu kızcağız da göçmüştü değil mi?
Hatırlattın tekrar bize başkan.

Bir flood hakkımı kullanıyor ve bunu Raemonn'a ayırmak istiyorum, bence çok iyi bir grup ve çok güzel şarkıları var. Önce çoğumuzun bildiği, Supergirl...

Diğeri de benim en sevdiğim, Star...

Finli grup yıllar önce dağılmış olsa da geriye silinmeyecek bir iz bıraktı, muhteşem Rock The Nations II Türkiye konserleri de dahil. Grubun kemik kadrosundan olan ve aramızdan erken ayrılan Miika Tenkula'yı da bu vesileyle saygıyla anarım.

Bir flood hakkımı kullanıyor ve bunu Raemonn'a ayırmak istiyorum, bence çok iyi bir grup ve çok güzel şarkıları var. Önce çoğumuzun bildiği, Supergirl...

Diğeri de benim en sevdiğim, Star...

Flood için kullanıcıyı uyarmak istiyorum ama öyle bir pencere çıkmıyor. 😬😅

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyenler

Geri