Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Dolores'i kaybettiğimizi hatırlattığı için artık ne zaman Cranberries şarkısı duysam çok üzülüyorum. Bir dönem özellikle yurt dışında ve ağır şartlarda çalışırken sürekli Cranberries dinlerdim, beni çok rahatlatıyordu. En sevdiğim parçalarını da ben paylaşayım (hatta zil sesim), ama hepsi birbirinden güzeldir.
Bu kızcağız da göçmüştü değil mi?Dolores'i kaybettiğimizi hatırlattığı için artık ne zaman Cranberries şarkısı duysam çok üzülüyorum. Bir dönem özellikle yurt dışında ve ağır şartlarda çalışırken sürekli Cranberries dinlerdim, beni çok rahatlatıyordu. En sevdiğim parçalarını da ben paylaşayım (hatta zil sesim), ama hepsi birbirinden güzeldir.
Rock müzik tarihinin en iyi albümlerinden biridir, Helloween denince ilk aklıma pek çoğumuzun olduğu gibi Forever And One gelir.
Flood için kullanıcıyı uyarmak istiyorum ama öyle bir pencere çıkmıyor.Bir flood hakkımı kullanıyor ve bunu Raemonn'a ayırmak istiyorum, bence çok iyi bir grup ve çok güzel şarkıları var. Önce çoğumuzun bildiği, Supergirl...
Diğeri de benim en sevdiğim, Star...
Kaşıntı tuşu olacak orada bir tane, sen ona bastın galiba yanlışlıklaFlood için kullanıcıyı uyarmak istiyorum ama öyle bir pencere çıkmıyor.![]()
![]()