Güne bir orta dünya müziği bırak 🎶

dehakan7

Müdavim
Konular
415
Güzel bir liste bırakıyorum sevenlere ;)

sizde orta dünya seviyorsanız , orta dünya temalı müzik video paylaşabilirsiniz...

Son düzenleme:
Muzikler Dinlendirici Cok Guzel Oyun Muziklerinide Animsatmiyor Degil Karma Liste Olmus Begendim

Orta dünya , yüzüklerin efendisi tarzı ;)
@dehakan7 Hocam Assassin"S Creed Odyssey Fate Of Atlantis Full Game Sound Track Tavsiye Ederim Smarttubeden 24 Saatlik Versiyonu Secip Kulakliigi Takip Hafif Kisik Sesle Uyumadan Once Dinliyorum Dinlerken Zaten Zihin Sakinlesiyor Rahat Uyuyabiliyorum

Son düzenleme:
çalışırken yada uyurken genelde dinlediğim tarz bu tür müzikler oluyor. ama bazen kafa göre hard rock dan sanat müziğine kadar değişik yelpazde de dinlediğimde oluyor. sanırım müzik konusunda pis boğazım ayrım yapmadan ruh halime göre dinliyorum.

Keman/Klarnet kırmızı çizgimdir, çalmayı beceremesem de; duvarımda hep asılı durur. :)
Benimde dinlemeyi en sevdiğim müzik aletidir keman ;)

*** Birde genel bir ricam var konu orta dünya olduğu için temaya uygun paylaşımlar gelirse konu bütünlüğü açısından iyi olur, saygılar sevgiler....

Benimde dinlemeyi en sevdiğim müzik aletidir keman ;)

*** Birde genel bir ricam var konu orta dünya olduğu için temaya uygun paylaşımlar gelirse konu bütünlüğü açısından iyi olur, saygılar sevgiler....
Haklısın, paylaşılan müziklerin bazısı konu ile alakasız olmuş. :)

Geri