Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Orta dünya , yüzüklerin efendisi tarzıMuzikler Dinlendirici Cok Guzel Oyun Muziklerinide Animsatmiyor Degil Karma Liste Olmus Begendim
@dehakan7 Hocam Assassin"S Creed Odyssey Fate Of Atlantis Full Game Sound Track Tavsiye Ederim Smarttubeden 24 Saatlik Versiyonu Secip Kulakliigi Takip Hafif Kisik Sesle Uyumadan Once Dinliyorum Dinlerken Zaten Zihin Sakinlesiyor Rahat UyuyabiliyorumOrta dünya , yüzüklerin efendisi tarzı![]()
Keman/Klarnet kırmızı çizgimdir, çalmayı beceremesem de; duvarımda hep asılı durur.Buda keman ile orta dünya ...
Benimde dinlemeyi en sevdiğim müzik aletidir kemanKeman/Klarnet kırmızı çizgimdir, çalmayı beceremesem de; duvarımda hep asılı durur.![]()
haklısın ya ben sabah mahmurluğu ile dikkat etmemişim. anca kafa yerine geldi.Benimde dinlemeyi en sevdiğim müzik aletidir keman
*** Birde genel bir ricam var konu orta dünya olduğu için temaya uygun paylaşımlar gelirse konu bütünlüğü açısından iyi olur, saygılar sevgiler....
Haklısın, paylaşılan müziklerin bazısı konu ile alakasız olmuş.Benimde dinlemeyi en sevdiğim müzik aletidir keman
*** Birde genel bir ricam var konu orta dünya olduğu için temaya uygun paylaşımlar gelirse konu bütünlüğü açısından iyi olur, saygılar sevgiler....
Usta eyv çok güzel motive edici müzikler baş ağrıtmıyor sağol varol.Güzel bir liste bırakıyorum sevenlere
sizde orta dünya seviyorsanız , orta dünya temalı müzik video paylaşabilirsiniz...