atakan1983
Üye
- Konular
- 6
arkadaşlar pyhton dosyasında değişiklik yapıyorum liste güncellemesi belki geç olabilir yani boş liste gelebilir tvg id ve epg denemesi yapıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
güncelleme tamamlandı tekrar listeyi güncelleyinTelevizio da telefonda calısıyor next start pro tv de liste gelmiyor ilginc
Raw kısmına hemen yansıma yapmayabilir üst üste güncelleme yapıldıysa, bir 10 dakıka bekleyın. Github bazen raw kısmına hemen yansıtmıyor.github repodan m3u güncelleme yapıyor fakat raw görmek istediğimde boş liste göstermeye başladı ustalardan yardım bekliyorum
teşekkürler dediğiniz gibi üst üste güncelleme yapınca boş liste gözüküyordu şimdi sıkıntı kalmadıRaw kısmına hemen yansıma yapmayabilir üst üste güncelleme yapıldıysa, bir 10 dakıka bekleyın. Github bazen raw kısmına hemen yansıtmıyor.
Sakultah diye bir üyenin paylaştığı kabloo kanallarının kodlarında bir link çıkmıştı Televizoda. Bütün kabloo kanallarının epgsini full getiriyordu. Ama sonra o liste patlayınca epg linki de çalışmaz oldu. Şu an seninki de dahil hiçbir kabloo kanallarının linkinde çalışmıyor. Sadece Sakultahın son paylaştığı listede çalışıyordu.onu çözmeye çalışıyorum nasıl olur bilmiyorum
Epg için bu linkleri epg kısmına girin, çoğu kanalın epgsi geliyor.Eline sağlık. Çok güzel çalışıyor. Bir de bu listede epg olsa çok daha güzel olur.
ekip güzel o yüzden bu çalışma incelenirarkadaşlar merhaba naçizane bir repo yaptım ve kabloo kanallarının sürekli güncel şekilde olacak şekilde bir liste hazırladım bu repoyu yaparken yardım aldığım @kerimmkirac ve @patr0n arkadaşlar teşekkür ediyorum sıfırdan pyhton bilmeden sadece deneme yanılma şeklinde yaptım eğer hata olursa bildirirseniz düzeltmeye çalışırım
lütfen repoyu şikayet etmeyin ki hepimiz paylaşalım
buyrun güle güle kullanın
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kabloo nun ojinal id lerini alamadım pyhton dosyasını tekrar güncellemem gerekli onun içinde yardım almam gerekli daha acemiyimekip güzel o yüzden bu çalışma incelenir
inceledim düz id leri alıp güncelleme ile uğraşmadan listelesen daha kolay ve iyi olur diye düşünüyorum
orjinal idleri @kerimmkirac paylaştı ben üşendim hepsini yapmaya da lazım olanları kullanıyorum o şekilde böylece güncellemeden yapabilirsin epg çok kasıyor yani güzel de sonra çok çorba oluyor başka epgler dosyalar filan işe girince televizo da filan yoruyorKabloo nun ojinal id lerini alamadım pyhton dosyasını tekrar güncellemem gerekli onun içinde yardım almam gerekli daha acemiyimyavaş yavaş mükemmelliğe doğru hep beraber adım adım gideriz birde sitesinde orjinal epg dosyalarını çekebilsem tadından yenmez
![]()
Yayın saatini 0 yapın düzelir.epg ile çalışan bir m3u denemesi yaptım fakat
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu adresteki yayınlar tam saatleri uymuyor televizo ve tivimate ile denedim -8 saat girdim ama tam yayın akışını göstermiyor kanalların bazılarında o yüzden düzgün bir kaynak bulursam onu ekleyeceğim eğer sizin bir öneriniz olursa sevinirim mesela kablooo nun orjinal epg verilerini çekebilirsem ekleyeceğim
Yayın saatini 0 yaptım ama bazıları problemli farklı kaynakları denedim fakat olmadı netten araştırma yaptım ama sağlam bir kaynak yokYayın saatini 0 yapın düzelir.
bu epg'ler geçen hafta çok güzel çalışıyordu, şimdi maalesef orjinal yayınla uyumsuz, inşallah düzelir.Epg için bu linkleri epg kısmına girin, çoğu kanalın epgsi geliyor.
Evet ben de farkettim. Bazı kanallarda doğru çalırken bazılarında yanlış çalışıyor.bu epg'ler geçen hafta çok güzel çalışıyordu, şimdi maalesef orjinal yayınla uyumsuz, inşallah düzelir.