Kral adminisin sanırım. Telegramda benim banı açabilir misin?Tv Box çalışmaz, tablet ve telefonlarda çalışır.. Yakında yeni versiyon gelecek...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kral adminisin sanırım. Telegramda benim banı açabilir misin?Tv Box çalışmaz, tablet ve telefonlarda çalışır.. Yakında yeni versiyon gelecek...
Harika ellerinize saglık.telefonda sorunsuz tv denecem bakalım ne olcak.Merhaba değerli forum üyeleri kendi kullanmış olduğum sinewix film dizi uygulamasını sizinle paylaşmak istiyorum box veya kumanda desteği vs olarak bir bilgim yok deneyip dönüş yaparsanız indirecek kişilere de faydalı olmuş olur.
Uygulama tarafımca tekrar modlanmıştır son sürüme güncellenmiştir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
gelecege dönüş serisi var kullanırsanKendi kullandığım uygulamalar harici başka uygulamalara pek yanaşmıyorum hocam özellikle inat serisini hiç kullanmıyorum sevmem de açıkçası
Eline emeğine sağlıkMerhaba değerli forum üyeleri kendi kullanmış olduğum sinewix film dizi uygulamasını sizinle paylaşmak istiyorum box veya kumanda desteği vs olarak bir bilgim yok deneyip dönüş yaparsanız indirecek kişilere de faydalı olmuş olur.
Uygulama tarafımca tekrar modlanmıştır son sürüme güncellenmiştir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.