Güncellendi - Sinewix Film - Dizi Uygulaması

hocam cihazınız 32 bit olduğu için desteklemiyor uygulama 64 bit cihazlarda sorunsuz çalışıyor uygulama play store üzerinde mevcut bi bakın isterseniz gözüküyor mu ?

Xiaomi Mi 10T, evet hocam Google Play'den arattığımda uygulama çıkıyor ve yükleyip açtım sorunsuz şekilde açıldı. Ama apk kuramadı ilginç şekilde
hocam aslında sizde sorun olmaması gerekiyodu

Denedim yine aynı hatayı veriyor. Çok ilginç cidden anlayamadım :D
hocam sizinkini bende anlayamadım 64 bit olmanıza rağmen sorun çıkarıyor :D
bu arada kurarken play store sürümünü indirip kurdunuz değil mi ?

son verdiğim linki kurmak için play store sürümünü silip kurmanız gerekiyor hocam
Ha bir önceki mesajda "play store sürümünü silip mi kurdunuz" demek istediniz sanırım, yanlış olmuş o yüzden öyle demiştim :D evet onu sildikten sonra yükledim hocam temiz bir şekilde. Ama yüklenmedi bir türlü. Diğer telefona kurmayı denedim Poco x3 Pro onda bir sorun olmadı direkt açılıyor

Ha bir önceki mesajda "play store sürümünü silip mi kurdunuz" demek istediniz sanırım, yanlış olmuş o yüzden öyle demiştim :D evet onu sildikten sonra yükledim hocam temiz bir şekilde. Ama yüklenmedi bir türlü. Diğer telefona kurmayı denedim Poco x3 Pro onda bir sorun olmadı direkt açılıyor
yanlış yazmışım hocam fark ettim :D sizde ki sorunu harbi anlamadım 64 bit cihazınız olmasına rağmen sorun yaşıyosunuz anlam veremedim gitti benim cihazda redmi note 12 64 bit sorunsuz çalışıyor

yanlış yazmışım hocam fark ettim :D sizde ki sorunu harbi anlamadım 64 bit cihazınız olmasına rağmen sorun yaşıyosunuz anlam veremedim gitti benim cihazda redmi note 12 64 bit sorunsuz çalışıyor
Sağlık olsun hocam alternatiflerden devam ederiz, tekrardan emeğinize sağlık 🙏🏻

Güzel program, teşekkürler

Geri