patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
Teşekkür ederim sizde sağ olun.Güzel insan eline emeğine sağlık sağ ol var ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkür ederim sizde sağ olun.Güzel insan eline emeğine sağlık sağ ol var ol.
Ellerine sağlık çok kaliteli paylaşım teşekkürler<Program Güncellemesi>
Yenilikler- Program sürümü v1.4 - Alfa sürüme güncellendi.
- Çoklu işlem kullanılması optimize edildi, bu sayede cpu ve ram kullanımı daha stabil oldu.
- Tarama yaparken bir nevi checker (kontrol) görevi görmesi eklendi. Eğer ki hesap aktif ise kaydediyor bu da doğru sonuç verme oranını yükseltiyor.
- İndirme bağlantısı konu içinde güncellendi.
Hayır, hatalı combolar yine kullanılmıyor sadece ekranda kırmızı şekilde verilen uyarı gözükmüyor.bu arada hatalı komboların görülmesi bence iyi bir özellikti. belkide onu kaldırmak bu hatayı mı doğurdu acaba. o yuzden olduysa eger hatalı komboların görülmesi iyi bir özellik aslında.
V1.4 sürümü şu an için hatalı hocam sorunu çözüp güncelleme vereceğim..Ellerine sağlık çok kaliteli paylaşım teşekkürler
işte onu kaldırmak acaba başka hatayı mı doğurdu.Hayır, hatalı combolar yine kullanılmıyor sadece ekranda kırmızı şekilde verilen uyarı gözükmüyor.
Hayır, eğer öyle olsaydı programı hiç derleyemezdim ama yinede kontrol edeceğim bir çay dolduruyum geçerim başına.işte onu kaldırmak acaba başka hatayı mı doğurdu.
hadi bakalım kolay gelsin.Hayır, eğer öyle olsaydı programı hiç derleyemezdim ama yinede kontrol edeceğim bir çay dolduruyum geçerim başına.![]()
Hocam şu anlık bir hata çıkmadı. Gayet iyi çalışıyor. ellerine sağlık.<Program Güncellenmesi>
Sürüm v1.5 Alfa
Testlerim sonucu az önceki hata çözüldü gibi gözüküyor
İndirme bağlantısı konuda güncellenecek
Hocam, o zaman hatasız olarak çalışıyor diyebiliriz ve umarım bu şekilde devam eder..Hocam şu anlık bir hata çıkmadı. Gayet iyi çalışıyor. ellerine sağlık.
Teşekkürler 80 hit buldu.Herkese merhaba forum sakinleri bugün konumuz dün gece geliştirmiş olduğum bir program şu an beta aşamasında bu yüzden paylaşıyorum. Programın amacı başlıktan anlaşıldığı üzere multi tarama yapabiliyor.
Bu ne demek hemen açıklayım program açılışta ilk olarak sizden bir combo dosyası istiyor seçiyorsunuz, bu defa panel istiyor bir txt dosyası olacak combo hazırlar gibi paneller.txt hazırlayacaksınız taramak istediğiniz panelleri o dosya içine yazacaksınız. Daha sonra program işleme başlıyor.
Görüntü bu şekilde ilk açılan pencerede combo listenizi seçeceksiniz ikinci açılan pencerede panel url listesini seçeceksiniz multi tarama yaptığı için gözlemlediğim kadarıyla diğer panel tarama programlarından daha hızlı gibi ama henüz beta aşamasında olduğunu unutmayalım.
Ben size örnek olarak combo ve panel vereceğim mantığı kavramanız için program içinde ekli gelecek onu deneyerek mantığı kavrarsınız sonrasında kendiniz denersiniz.
Yine bir standart haline geldiği için söylüyorum bu tür programlar virüs uyarısı verecektir bu ekstra olarak verebilir çünkü exe paketine gömdüm normalde programı python ile kodladım herkes kullanabilsin diye böyle yaptım.
Program v1.5 - Alfa sürüme güncellendi.Bu sürümde daha stabil çalışacağını düşünüyorum en azından yaptığım testler sonucunda bu kanıya vardım. Yine de yoğun stres altında ne tepki verir ön göremiyorum "beta" sürüm olduğunu göz önünde bulundurun lütfen.
------------------------------------------------------
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Zip Şifresi: 1234
Ekli dosyayı görüntüle 4242
Rica ederim, kolay gelsin.Teşekkürler 80 hit buldu.
Tarama işlemi asenkron ilerliyor hocam bunda bir sakınca yok benimde cihaz ram 16 üstelik bu sürümde işlemci ve bellek optimizasyonu yaptığımı söyledim sizde nasıl fazla kullanım oldu ve hata verdi anlamadım.hocam eline sağlık güzel olmuş. yalnız işlemci ve ram kaynaklarını fazla kullanıyor gibi geldi. taratma işlemini asenkron olarak yaptırıp. check işleminide m3u içindeki ilk iki ts linkinin sinyal verip vermediği şeklinde check yaptırırsanız daha sağlıklı olur gibi geldi bana.
bu şekilde hata verdi: ram 16 gb
Exception in thread Thread-1 (update_progress):
Traceback (most recent call last):
File "threading.py", line 1052, in _bootstrap_inner
File "threading.py", line 989, in run
File "MultiChecker.py", line 136, in update_progress
OSError: [WinError 1450] İstenen hizmeti tamamlamak için yeterli sistem kaynağı yok
win7 de çalışmazBu programı pc ye yükleyen arkadaşlar hangi windows sürümünü kullanıyor yazabilir mi.Bende windows 7 32 bit var ve uyumsuz deyip yüklenmiyor
Çalışacak şekilde kodlanabilir miwin7 de çalışmaz