Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkür ederim hocamEmegine saglık Efsane patron iyi ki varsın ben şeyi merak ediyorum combo ve paneli nasıl hazırlıyorsun benim gibi bir acemi nerden alcak onları...
Buna maalesef kod konusunda çözüm üretmeyeceğim çünkü kullandığım kütüphaneler buna elverişli değil. Sadece şunu diyebilirim programa sağ tık yapıp özellikler seçeneğini açarak uyumluluk modunu aktif edip denemenizi isteyebilirim dediğim gibi kod konusunda çözüm üretemiyorum.Patron daha önceki konuda vermiş olduğun m3ukombotarama programı ile bu multichecker programı windows 7 32 bit pc imde çalışmıyor,uyumsuz diyor
Patron iyimi yaparsın kötümü bilemedim, millete bu tarama uygulama larıni verip ögrettiginden beri listelerin yüzünü göremez olduk. 10 dakika sonra giriyom bakyom hepsi taranmış. Sağlık olsun. Ekmek değil su değil. Sadece şunu belirtmek için yazdım Aç insanlarız milletçe. Sadece zorunluya değil teknolojiye de aç bırakılmış ız. AVM ler Marketler gibi ihtiyaç olmasa da alıyoruz. Kolay gelsinHerkese merhaba forum sakinleri bugün konumuz dün gece geliştirmiş olduğum bir program şu an beta aşamasında bu yüzden paylaşıyorum. Programın amacı başlıktan anlaşıldığı üzere multi tarama yapabiliyor.
Bu ne demek hemen açıklayım program açılışta ilk olarak sizden bir combo dosyası istiyor seçiyorsunuz, bu defa panel istiyor bir txt dosyası olacak combo hazırlar gibi paneller.txt hazırlayacaksınız taramak istediğiniz panelleri o dosya içine yazacaksınız. Daha sonra program işleme başlıyor.
Görüntü bu şekilde ilk açılan pencerede combo listenizi seçeceksiniz ikinci açılan pencerede panel url listesini seçeceksiniz multi tarama yaptığı için gözlemlediğim kadarıyla diğer panel tarama programlarından daha hızlı gibi ama henüz beta aşamasında olduğunu unutmayalım.
Ben size örnek olarak combo ve panel vereceğim mantığı kavramanız için program içinde ekli gelecek onu deneyerek mantığı kavrarsınız sonrasında kendiniz denersiniz.
Yine bir standart haline geldiği için söylüyorum bu tür programlar virüs uyarısı verecektir bu ekstra olarak verebilir çünkü exe paketine gömdüm normalde programı python ile kodladım herkes kullanabilsin diye böyle yaptım.
Program v1.2 - Beta sürüme güncellendi.
Bu sürümde daha stabil çalışacağını düşünüyorum en azından yaptığım testler sonucunda bu kanıya vardım. Yine de yoğun stres altında ne tepki verir ön göremiyorum "beta" sürüm olduğunu göz önünde bulundurun lütfen.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Zip Şifresi: 1234
Ekli dosyayı görüntüle 4242
TeşekkürlerHerkese merhaba forum sakinleri bugün konumuz dün gece geliştirmiş olduğum bir program şu an beta aşamasında bu yüzden paylaşıyorum. Programın amacı başlıktan anlaşıldığı üzere multi tarama yapabiliyor.
Bu ne demek hemen açıklayım program açılışta ilk olarak sizden bir combo dosyası istiyor seçiyorsunuz, bu defa panel istiyor bir txt dosyası olacak combo hazırlar gibi paneller.txt hazırlayacaksınız taramak istediğiniz panelleri o dosya içine yazacaksınız. Daha sonra program işleme başlıyor.
Görüntü bu şekilde ilk açılan pencerede combo listenizi seçeceksiniz ikinci açılan pencerede panel url listesini seçeceksiniz multi tarama yaptığı için gözlemlediğim kadarıyla diğer panel tarama programlarından daha hızlı gibi ama henüz beta aşamasında olduğunu unutmayalım.
Ben size örnek olarak combo ve panel vereceğim mantığı kavramanız için program içinde ekli gelecek onu deneyerek mantığı kavrarsınız sonrasında kendiniz denersiniz.
Yine bir standart haline geldiği için söylüyorum bu tür programlar virüs uyarısı verecektir bu ekstra olarak verebilir çünkü exe paketine gömdüm normalde programı python ile kodladım herkes kullanabilsin diye böyle yaptım.
Program v1.2 - Beta sürüme güncellendi.
Bu sürümde daha stabil çalışacağını düşünüyorum en azından yaptığım testler sonucunda bu kanıya vardım. Yine de yoğun stres altında ne tepki verir ön göremiyorum "beta" sürüm olduğunu göz önünde bulundurun lütfen.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Zip Şifresi: 1234
Ekli dosyayı görüntüle 4242
Fazla uzun sürmez bıkarlarPatron iyimi yaparsın kötümü bilemedim, millete bu tarama uygulama larıni verip ögrettiginden beri listelerin yüzünü göremez olduk. 10 dakika sonra giriyom bakyom hepsi taranmış. Sağlık olsun. Ekmek değil su değil. Sadece şunu belirtmek için yazdım Aç insanlarız milletçe. Sadece zorunluya değil teknolojiye de aç bırakılmış ız. AVM ler Marketler gibi ihtiyaç olmasa da alıyoruz. Kolay gelsin
Günaydın kolay gelsin.
Bunca zaman balık verme, tutmayı öğret dendi bende elimden geldiğince öğretmeye çalışıyorum hocam.Patron iyimi yaparsın kötümü bilemedim, millete bu tarama uygulama larıni verip ögrettiginden beri listelerin yüzünü göremez olduk. 10 dakika sonra giriyom bakyom hepsi taranmış. Sağlık olsun. Ekmek değil su değil. Sadece şunu belirtmek için yazdım Aç insanlarız milletçe. Sadece zorunluya değil teknolojiye de aç bırakılmış ız. AVM ler Marketler gibi ihtiyaç olmasa da alıyoruz. Kolay gelsin
Diğer paylaştığım ispanyol yapımı olan program konusunda combo dosyası bıraktım.Kombo listelerini nerden bulcam bende tarama yapmak istiyorum ama anlayamıyorum
Rica ederim.Teşekkürler
Kullanan kullanır hocam gerisi beni çok ilgilendirmiyor.Fazla uzun sürmez bıkarlar
sizinle alakalı değil bende denedim bir kaç kez o kadar çok kanal buluyor ki onları denemek bir yıl sürer zaten bir kaçgün içerisinde çoğu değişiyorGünaydın kolay gelsin.
Bunca zaman balık verme, tutmayı öğret dendi bende elimden geldiğince öğretmeye çalışıyorum hocam.
Diğer paylaştığım ispanyol yapımı olan program konusunda combo dosyası bıraktım.
Rica ederim.
Kullanan kullanır hocam gerisi beni çok ilgilendirmiyor.
Onun için check yayınladım hocam checkera atıp test edecekseniz çalışanları içlerinden deneyeceksiniz ben checker atıyorum çalışanları burada paylaşıyorum paylaştığım anda iptv player tools uygulamamda oto güncelleniyor random url çekip pcde izleyebiliyorum. Burada aslında tamamen sistematik bir şekilde ilerletiyorum.sizinle alakalı değil bende denedim bir kaç kez o kadar çok kanal buluyor ki onları denemek bir yıl sürer zaten bir kaçgün içerisinde çoğu değişiyor
Deneme yaptim 2 adet buldu eline sağlik@Burz Oldu herhalde hah ?Deneyip dönüş yaparsan sevinirim program henüz beta olarak çıkış yaptı ona göre davranalım hocam
![]()
Büyüksün @patr0n<Program Güncellemesi>
Yenilikler- Program sürümü v1.4 - Alfa sürüme güncellendi.
- Çoklu işlem kullanılması optimize edildi, bu sayede cpu ve ram kullanımı daha stabil oldu.
- Tarama yaparken bir nevi checker (kontrol) görevi görmesi eklendi. Eğer ki hesap aktif ise kaydediyor bu da doğru sonuç verme oranını yükseltiyor.
- İndirme bağlantısı konu içinde güncellendi.
Dün gerçekten çok yoruldum saatlerce bu programla uğraştım araya birde yayınladığım combo tools programında ki hatayı fixlemek girdi onuda çözüm güncelledim derken bu defa link paylaşmam gerektiği aklıma geldi bu defa onları toplattım çözdürdüm falan gerçekten kafam allak bullak oldu akşam da bu yüzden dışarı çıktım.
Güzel insan eline emeğine sağlık sağ ol var ol.Dün gerçekten çok yoruldum saatlerce bu programla uğraştım araya birde yayınladığım combo tools programında ki hatayı fixlemek girdi onuda çözüm güncelledim derken bu defa link paylaşmam gerektiği aklıma geldi bu defa onları toplattım çözdürdüm falan gerçekten kafam allak bullak oldu akşam da bu yüzden dışarı çıktım.
Ama şu an ekledim ve gördüğüm üzere stabil çalışıyor umarım bir sorun çıkmaz da bu şekilde sorunsuz ilerlerleme kaydeder. Ek olarak dün ki combo hatalarını ekrana yazdırmasını kapatmış olmam lazım denk gelirse haber edersin.![]()
İlerleme: 0.04% | Hit: 8Traceback (most recent call last):
File "MultiChecker.py", line 149, in <module>
ValueError: too many values to unpack (expected 2)
[PYI-2760:ERROR] Failed to execute script 'MultiChecker' due to unhandled exception!
İlerleme: 0.04% | Hit: 8
Bu bende hiç bir şekilde hata vermiyordu 5 dk kontrol edip sorunu çözmeye çalışayım şimdilik 1.3 sürümden devamKod:İlerleme: 0.04% | Hit: 8Traceback (most recent call last): File "MultiChecker.py", line 149, in <module> ValueError: too many values to unpack (expected 2) [PYI-2760:ERROR] Failed to execute script 'MultiChecker' due to unhandled exception! İlerleme: 0.04% | Hit: 8
Kötü haberim var
böyle bir şey çıkıp ilerleme duruyor