Öneri (GÜNCELLEME) TÜRKÇE SESLENDİRME 4K FİM VE DİZİ İÇERİKLERİ İÇİN EN İYİ WEB SİTESİ

Hocam siz bana bakmayın zaten bilgim fazla olduğundan bi tık hava atıyorum sayın. Normalde film dizi takibi için Trakt.tv sitesini kullanıyorum TMDB ve IMDB'yi sürekli kullanıyorum. Ben genelde filmleri stream olarak değil de indirerek izliyorum mümkün mertebe altyazı veya içerik düzgün 5.1 Atmos yada Dolby ses olanakları gibi içeriklerle.

TMDB alternatifi bir site:

İzlediğiniz dizi film animeleri işaretlediğiniz ve oyuncudan ses sanatçısına kadar yılından türüne kadar yönetmeninden oyuncusuna kadar detaylı listeleme yapabildiğiniz ve bir birinizi ekleyip filmlere oy verebildiğiniz güzel bir takip sitesi. Öneririm

Filmlerle ilgili Poster logo ve benzeri detaylı ve kaliteli içerikleri bulabileceğiniz bir web sitesi. Ben bu siteyi KODI veya LaunchBox isimli 2 ayrı programlarda film dizi kapakları ve logolarını kullanmak için kullanıyorum. Şiddetle Öneririm.

Filmleri yönetmek için aktif kullandığım uygulama olan Kodi

Oyunlar için kullandığım arayüz (BigBox arayüzü Ücretli ancak Launchbox arayüzü ücretsiz) Korsan da bulunabiliyor ama ben lisansını aldım sırf adamları desteklemek için. Tüm Emülatörleri ve Windows oyunlarını ekleyebiliyor çok daha güzel bir görsel şölen haline getirebiliyorsunuz.
Önerileriniz için içtenlikle teşekkür ederim. Verdiğiniz bilgiler benim için gerçekten çok değerli.

Hocam siz bana bakmayın zaten bilgim fazla olduğundan bi tık hava atıyorum sayın. Normalde film dizi takibi için Trakt.tv sitesini kullanıyorum TMDB ve IMDB'yi sürekli kullanıyorum. Ben genelde filmleri stream olarak değil de indirerek izliyorum mümkün mertebe altyazı veya içerik düzgün 5.1 Atmos yada Dolby ses olanakları gibi içeriklerle.

TMDB alternatifi bir site:

İzlediğiniz dizi film animeleri işaretlediğiniz ve oyuncudan ses sanatçısına kadar yılından türüne kadar yönetmeninden oyuncusuna kadar detaylı listeleme yapabildiğiniz ve bir birinizi ekleyip filmlere oy verebildiğiniz güzel bir takip sitesi. Öneririm

Filmlerle ilgili Poster logo ve benzeri detaylı ve kaliteli içerikleri bulabileceğiniz bir web sitesi. Ben bu siteyi KODI veya LaunchBox isimli 2 ayrı programlarda film dizi kapakları ve logolarını kullanmak için kullanıyorum. Şiddetle Öneririm.

Filmleri yönetmek için aktif kullandığım uygulama olan Kodi

Oyunlar için kullandığım arayüz (BigBox arayüzü Ücretli ancak Launchbox arayüzü ücretsiz) Korsan da bulunabiliyor ama ben lisansını aldım sırf adamları desteklemek için. Tüm Emülatörleri ve Windows oyunlarını ekleyebiliyor çok daha güzel bir görsel şölen haline getirebiliyorsunuz.
eski oyunları nasıl buluyoesun reis

Rom siteleri bolca mevcut. Oyunun adı + sistemadı + rom şeklinde yazdığında mesela "Syphon Filter PSX Rom" yazdığında direkt karşına çıkıyor.

Vidbinge Nedir?​

, kullanıcılarına en son çıkan filmleri ve dizileri yüksek kalitede sunan bir platform. Hızlı yükleme süreleri ve çeşitli video kalitesi seçenekleri ile her izleyiciye hitap ediyor. Ayrıca, kullanıcılar için hazırlanan listeler ve öneriler sayesinde keşfetmek de oldukça kolay.

Freek Hakkında​

ise geniş içerik arşivi ve sürekli güncellenen kataloguyla öne çıkıyor. Farklı türlerdeki film ve dizileri bulmak için harika bir yer. Ayrıca, kullanıcıların favori içeriklerini kolayca kaydedebilmeleri, izleme deneyimini daha keyifli hale getiriyor.

Reklamlar konusunda, kullanmanızı tavsiye ediyorum. Eğer kullanmak istemiyorsanız, vidbinge için sağ üst köşedeki üç çizgi seçeneğinden "Settings" sekmesine tıklayarak "Enable Ads" ayarını kapatabilirsiniz.

Güncelleme: Artık , Amazon ve Netflix içeriklerini Türkçe seslendirme seçeneği ile sunmaktadır. WHVX Mirrors sağlayıcısından izlemek istediğiniz içeriğin dağıtımcısını seçerek Türkçe seslendirme seçenekleri ile içeriklerinizi izleyebilirsiniz. Bu sayede, aradığınız filmleri ve dizileri daha keyifli bir şekilde takip edebilirsiniz.

İyi seyirler!
TÜRKÇE ALT YAZILI FİLM VE DİZİ İZLEMESİNİ HİÇ SEVMEM.

Geri