rolls_royce
Üye
- Konular
- 10
Önerileriniz için içtenlikle teşekkür ederim. Verdiğiniz bilgiler benim için gerçekten çok değerli.Hocam siz bana bakmayın zaten bilgim fazla olduğundan bi tık hava atıyorum sayın. Normalde film dizi takibi için Trakt.tv sitesini kullanıyorum TMDB ve IMDB'yi sürekli kullanıyorum. Ben genelde filmleri stream olarak değil de indirerek izliyorum mümkün mertebe altyazı veya içerik düzgün 5.1 Atmos yada Dolby ses olanakları gibi içeriklerle.
TMDB alternatifi bir site:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
İzlediğiniz dizi film animeleri işaretlediğiniz ve oyuncudan ses sanatçısına kadar yılından türüne kadar yönetmeninden oyuncusuna kadar detaylı listeleme yapabildiğiniz ve bir birinizi ekleyip filmlere oy verebildiğiniz güzel bir takip sitesi. Öneririm
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Filmlerle ilgili Poster logo ve benzeri detaylı ve kaliteli içerikleri bulabileceğiniz bir web sitesi. Ben bu siteyi KODI veya LaunchBox isimli 2 ayrı programlarda film dizi kapakları ve logolarını kullanmak için kullanıyorum. Şiddetle Öneririm.
Filmleri yönetmek için aktif kullandığım uygulama olan Kodi
Oyunlar için kullandığım arayüz (BigBox arayüzü Ücretli ancak Launchbox arayüzü ücretsiz) Korsan da bulunabiliyor ama ben lisansını aldım sırf adamları desteklemek için. Tüm Emülatörleri ve Windows oyunlarını ekleyebiliyor çok daha güzel bir görsel şölen haline getirebiliyorsunuz.