GPİK1.2 REKLAMSİZ

Hakaret içeren kelimeler kullanmanız yasaktır.
@sinetechumit bu uygulama ile ilgili herhangi bişe yok forum da yani telegrama değil burdan atabilirsin
Sen hala anlamıyorsun galiba. Olsun Bilale anlatır gibi anlatayım. Bak şimdi gpik yapımcısı burda değil onun için sorun çıkmıyor. Fakat mesela kapattığı için diyorum bilginsky diye uygulamanın yapımcısı burda "KELİME SİLİNMİŞTİR!" burda uygulaması tanıtırken ben modlusu burda paylasirsam burda curcuna kopar yapımcısı ayrı sallar kullanıcısı modlu halini kullansa bile yapımcısı uygulamayı kapatmasın diye bize sallar. Sonra gelir Sinetech hani sen bize destek veriyordun modlu paylasima nasıl izin verirsin diye forum sahibine sallar. Bunlar varsayım değil yaşanmış olaylar. Sonra o uygulama ile ilgili şeyler forumda yasak olur örneği var herkesin malumu. Bunların önüne geçmek için böyle birşey yapıyorum anlatabildim mi. Yoksa bizde biliyoruz link vermesini.
CÜMLELERİ KURARKEN KULLANDIĞINIZ KELİMELERE DİKKAT EDİNİZ!
Moderatör

Sen hala anlamıyorsun galiba. Olsun Bilale anlatır gibi anlatayım. Bak şimdi gpik yapımcısı burda değil onun için sorun çıkmıyor. Fakat mesela kapattığı için diyorum bilginsky diye uygulamanın yapımcısı burda herif burda uygulaması tanıtırken ben modlusu burda paylasirsam burda curcuna kopar yapımcısı ayrı sallar kullanıcısı modlu halini kullansa bile yapımcısı uygulamayı kapatmasın diye bize sallar. Sonra gelir Sinetech hani sen bize destek veriyordun modlu paylasima nasıl izin verirsin diye forum sahibine sallar. Bunlar varsayım değil yaşanmış olaylar. Sonra o uygulama ile ilgili şeyler forumda yasak olur örneği var herkesin malumu. Bunların önüne geçmek için böyle birşey yapıyorum anlatabildim mi. Yoksa bizde biliyoruz link vermesini.
galiba sen de anlamıyosun ben sana anlatır gibi anlatıyım burası forum ortada yapımcısı yok forum da yasaklayan yok konunun zaten bilgin ile hiç alakası yok çünkü konuşulan zaten o apk değil varsayım onu yaparsak bu olur bunu yaparsak bu olur

Güncellendi_Gpik Tv Tarafımca Modlanmıştır​

17 Ara 2024 var mı bir yasak yok var mı gelen giden yok var mı konu kilit yok var mı burda paylaşan birisi evet var mı sorun yok telegram olmadan paylaşım yapılabiliyor demek ki yani bu forum da paylaşım yapılabiliyor ve biz kullanıcılar da bu forum da kullanabılıyoruz telegrama gelmek isteyen yine gelir seni takip eder ama buraya paylaşmayıp telegrama paylaşman için bir engel veya neden yok

neyse uzatmaya gerek yok paylaşmak istiyosan burdan paylaşırsın yada isteyen telegramına girmek için çaba gösterir ya da forum kullanıcıları olarak bize burda paylaşım yapanların paylaşımlarını kullanırız iyi günler

Son düzenleme:
Sevgili @sinetechumit ,
Program açılışında zaten kanalınızın reklamı çıkmaktadır, hariçten reklam etmenize gerek yoktur. Link verseniz de yönlendirseniz de paylaşım paylaşımdır.
Yenilenmiştir.

Sevgili @sinetechumit ,
Program açılışında zaten kanalınızın reklamı çıkmaktadır, hariçten reklam etmenize gerek yoktur. Link verseniz de yönlendirseniz de paylaşım paylaşımdır.
Yenilenmiştir.
Sen hala anlamıyorsun galiba. Olsun Bilale anlatır gibi anlatayım. Bak şimdi gpik yapımcısı burda değil onun için sorun çıkmıyor. Fakat mesela kapattığı için diyorum bilginsky diye uygulamanın yapımcısı burda "KELİME SİLİNMİŞTİR!" burda uygulaması tanıtırken ben modlusu burda paylasirsam burda curcuna kopar yapımcısı ayrı sallar kullanıcısı modlu halini kullansa bile yapımcısı uygulamayı kapatmasın diye bize sallar. Sonra gelir Sinetech hani sen bize destek veriyordun modlu paylasima nasıl izin verirsin diye forum sahibine sallar. Bunlar varsayım değil yaşanmış olaylar. Sonra o uygulama ile ilgili şeyler forumda yasak olur örneği var herkesin malumu. Bunların önüne geçmek için böyle birşey yapıyorum anlatabildim mi. Yoksa bizde biliyoruz link vermesini.
CÜMLELERİ KURARKEN KULLANDIĞINIZ KELİMELERE DİKKAT EDİNİZ!
Moderatör
Sorun değil derdim takipçi kasmak değil, niyetimi yukarıda belirttim.

Reis eline sağlık indiridö eski uygulamayı sildim emeğüne sağlık

Ekran görüntüsü mü apkları linkleyip birbirimizle paylaşalım korkma senin modladıgini piyasaya ben modladım diye sürmem. Ha güvenmiyorsan derbiyi bekler görürsün. Öyle fotoyla olacak iş değil.
Güvenmiyorum değil güvenemiyorum çünkü inatı zamanında burada paylaştığında siteden alıp içine toast basıp paylaştın.

Modladigjni iddia eden arkadaştan bende video bekliyorum mumkunse, piyasada yok ya oldugunu dusunmuom acikcasi.
Piyasada olsa şu an üstüne 50 tane güncelleme alırdı at dm anlık ss atıyım

Gpik te BBC earth kanalları açılmıyor.
BBC first olarak açıyor.

Tekrar indirdim sorun var mı modda diye gayet stabil çalışıyor mod. Başkalarını pışpışlamadan önce bir moda bakın çalışıyor mu diye sonra yorum yapın.
ben o mod ile alakalı konuştum ben de yüklü olan pışpış kışkış meselesei değil arkadaşın yazdığı çalışmıyor dediği mesaja göre yazdım çalışıyosa başkasında arkadaş yapamamıştır

Geri