GPİK1.2 REKLAMSİZ

Çünkü bazı modlar burda yasak bende formun bu tutumuna saygı duyuyorum.
Hocam forumda bir tane yasaklı uygulama var zaten onun modlusuda bir tek bende var diğerleri için henüz bir yasak söz konusu değil bilginiz olsun.

Hocam forumda bir tane yasaklı uygulama var zaten onun modlusuda bir tek bende var diğerleri için henüz bir yasak söz konusu değil bilginiz olsun.
Sadece sende yok sen öyle olduğunu sanıyorsun diyelim . Yasaklı olduğu için telegram verdim zaten 24 şubatta bir güzellik yapacağım kullanıclara :)

Sadece sende yok sen öyle olduğunu sanıyorsun diyelim . Yasaklı olduğu için telegram verdim zaten 24 şubatta bir güzellik yapacağım kullanıclara :)
Yok öyle sanmıyorum gerçekten şu an bir tek bende var olduğunu biliyorum korumasını şu an için başka kıran kimseye denk gelmedim telegrama da göz attım herhangi bir paylaşım görmedim ona istinaden söylüyorum. Bazı kişilerde yapımcısı ricada bulunduğu için ellemiyor. Bana özelden modladığın sürümünü gönderir misin ?

Yok öyle sanmıyorum gerçekten şu an bir tek bende var olduğunu biliyorum korumasını şu an için başka kıran kimseye denk gelmedim telegrama da göz attım herhangi bir paylaşım görmedim ona istinaden söylüyorum. Bazı kişilerde yapımcısı
Sende atarsan neden olmasın. Nasılsa her Allahın günü güncelleme atıyor.

Sende atarsan neden olmasın. Nasılsa her Allahın günü güncelleme atıyor.
Hayır burada paylaşım olmayacak sadece özelden atmanı istedim.

O zaman sana özelden ekran görüntülerini atıyorum aynı şekil bekliyorum.

Sana özel mesaj atamıyorum. :)

Modladigjni iddia eden arkadaştan bende video bekliyorum mumkunse, piyasada yok ya oldugunu dusunmuom acikcasi.

Hayır burada paylaşım olmayacak sadece özelden atmanı istedim.

O zaman sana özelden ekran görüntülerini atıyorum aynı şekil bekliyorum.
Ekran görüntüsü mü apkları linkleyip birbirimizle paylaşalım korkma senin modladıgini piyasaya ben modladım diye sürmem. Ha güvenmiyorsan derbiyi bekler görürsün. Öyle fotoyla olacak iş değil.

Kardeşim telegram linki veriyosun tıklayıp kanala giriyorum anında engelleniyorum amaç nedir?

yıllardır kullandığım kullanıcı adım ii değişip kimlik fotokopi si ni atacağım isim soy isim yazmam niye gerekiyor kpss sınav grup mu nasıl saçma bi kural girmem olur biter yok böyle saçmalık
Kullanıcı adın yokki değişeceksin. Demek yıllardır telegram kullanmasını bilmiyorsun. Girmezsen girme o problem değil ama öğrenmem amaçlı yazayım. Amaç bot hesap girmesin.

Kullanıcı adı nasıl alınır?

Bir kullanıcı adı almak için Telegram'ın Ayarlar menüsüne gidin ve Kullanıcı Adı seçeneğine dokunun. Değişikliği kaydedin.

en üst mesaj da olduğu gibi bu uygulama burda paylaşılmama durumu yok daha önce de paylaşılmış halde duruyor neden telegram paylaşmak istiyosan paylaş herkes telegram kullanmıyor :)

Geri