Gpik Tv Reklamsız Varmı?

vviris varmi modda

vviris varmi modda
Soğuk havalardan dolayı grip Var virüs olarak. Çok fazla kullandığında uygulamayı virüs ilerliyor korona oluyor. 1 saat izleyip kapatırsan birşey olmaz. Fazla kullanımda cihazda ısınma Donma yapabilir.

Kart bilgilerini calmadinlar diye kotkutoz

Kart bilgilerini calmadinlar diye kotkutoz
Bu tür programlar asla telefona kurulmaz. Adamı gece uyutmaz.
Başka bir yerde bu dosyayı görürsün. Ben bunu biliyorum der kurarsın. O site içine virüs ekler, haberin olmaz.

Sadece Tvbox a kurun.

arkadaslar gözümüz aydin daha bir kac gün oldu adamlar yine güncellemeye gitmisler bunlarda diger uygulamayi gecti zit bit güncelleme milletin isi gücü yokmus gibi her devasinda uygulamayi sil tekrar yükle sanki milletle dalga gecer gibi aslinda böyle uygulamalari yüklemeyeceksin hem zamanina yazik hem de ugrasmana

arkadaslar gözümüz aydin daha bir kac gün oldu adamlar yine güncellemeye gitmisler bunlarda diger uygulamayi gecti zit bit güncelleme milletin isi gücü yokmus gibi her devasinda uygulamayi sil tekrar yükle sanki milletle dalga gecer gibi aslinda böyle uygulamalari yüklemeyeceksin hem zamanina yazik hem de ugrasmana
Hallettik rahat ol aynı linkten indirebilirsin. Benden hızlısı mezarda 😄

tesekürler ustam masallah bizler icin hizir gibi yetisiyorsun allah seni basimizdan egsik etmesin
sende olmazsan cok tesekürler ayrica ustam mümkünmü tombik tv uygulamazini modlamak

tesekürler ustam masallah bizler icin hizir gibi yetisiyorsun allah seni basimizdan egsik etmesin
sende olmazsan cok tesekürler ayrica ustam mümkünmü tombik tv uygulamazini modlamak
Bakalım ona da özlemişim mod işini Bayadır yapmıyordum önce orjinal apksını bulmam lazım tabi

Bakalım ona da özlemişim mod işini Bayadır yapmıyordum önce orjinal apksını bulmam lazım tabi
Ümit ustam eline sağlık, bu alemde büyük ustasın, Telgram kanalınız aktifmi hâlâ. Ben göremiyorum acaba teknik bir sorun mu var yada kanalmı kapalı. Selamlar sevgiler

Bende güncelleme istiyor

cünkü yeni versiyon çıktı 1.2.2 ye
güncellendi vesselam

Yeniden güncelleme gelmiş

sanırım tekrar güncelleme geldi, şu modlama işini keşke öğrenebileceğim bir kaynak olsa, bende çok isterdim becerebilmeyi.

Zaten en son sürüm modlu aynı linkten indirebilirsin
evet hocam verdiğiniz linkten indirdim ve çalıştı, emeğinize sağlık sağolun. Bu modlama konusunda nasıl bilgi sahibi olabilirim? Ne tavsiye edersiniz? Amacım bu tarz apk ları kendime göre modlayıp kullanmak. (reklamları vs kaldırmak)

Doğru ya güncel hali modlanmış. Valla helal olsun

Geri