Soğuk havalardan dolayı grip Var virüs olarak. Çok fazla kullandığında uygulamayı virüs ilerliyor korona oluyor. 1 saat izleyip kapatırsan birşey olmaz. Fazla kullanımda cihazda ısınma Donma yapabilir.vviris varmi modda
Bu tür programlar asla telefona kurulmaz. Adamı gece uyutmaz.Kart bilgilerini calmadinlar diye kotkutoz
Hallettik rahat ol aynı linkten indirebilirsin. Benden hızlısı mezardaarkadaslar gözümüz aydin daha bir kac gün oldu adamlar yine güncellemeye gitmisler bunlarda diger uygulamayi gecti zit bit güncelleme milletin isi gücü yokmus gibi her devasinda uygulamayi sil tekrar yükle sanki milletle dalga gecer gibi aslinda böyle uygulamalari yüklemeyeceksin hem zamanina yazik hem de ugrasmana
Bakalım ona da özlemişim mod işini Bayadır yapmıyordum önce orjinal apksını bulmam lazım tabitesekürler ustam masallah bizler icin hizir gibi yetisiyorsun allah seni basimizdan egsik etmesin
sende olmazsan cok tesekürler ayrica ustam mümkünmü tombik tv uygulamazini modlamak
Selamlar arkadaşlar bende de mükemmel çalışıyor
Ben yapıyorum tabi çalişmama imkeeenimi var mıSelamlar arkadaşlar bende de mükemmel çalışıyor
Ümit ustam eline sağlık, bu alemde büyük ustasın, Telgram kanalınız aktifmi hâlâ. Ben göremiyorum acaba teknik bir sorun mu var yada kanalmı kapalı. Selamlar sevgilerBakalım ona da özlemişim mod işini Bayadır yapmıyordum önce orjinal apksını bulmam lazım tabi
Teşekkürler hocam. Zor olmayacaksa DNS kontrolünü de devre dışı bırakabilir misiniz acabaBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.al kardeşim Bayadır mod yapmıyordum elimiz ısınsın az![]()
Zaten en son sürüm modlu aynı linkten indirebilirsinsanırım tekrar güncelleme geldi, şu modlama işini keşke öğrenebileceğim bir kaynak olsa, bende çok isterdim becerebilmeyi.
evet hocam verdiğiniz linkten indirdim ve çalıştı, emeğinize sağlık sağolun. Bu modlama konusunda nasıl bilgi sahibi olabilirim? Ne tavsiye edersiniz? Amacım bu tarz apk ları kendime göre modlayıp kullanmak. (reklamları vs kaldırmak)Zaten en son sürüm modlu aynı linkten indirebilirsin
Selam usta böyle bir harika çalışma dahada görmedim Allah ne muradın varsa versin yolun açık olsun .g.p..i..k mükemmelDoğru ya güncel hali modlanmış. Valla helal olsun