Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tv markası nedir .?O şekilde Denedim olmuyor televizyon görüntü ayarlarından dediğiniz gibi 16'ya 9 otomatik gibi ayarları yaptım Ancak görüntü tam oturmadı internette aktife Launcher ile biri yapmış ben aynı ayarı bulamadım
Box ta sırası ile giriş yapın.Mi Box 3. Nesil Google TV aldım ancak görüntü ayarlarını bir türlü yapamıyorum bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Google tv'ler de '' Ekran ve ses'' ten sonraki satırlar var mı üstad ?Sıra ile giriş yapın.
-Ayarlar
-Cihaz tercihleri
-Ekran ve Ses
-Screen position (Ekran ayarı)
-Zoom in Screen (Ekran büyütür)
-Zoom in Screen ( Ekran küçültür)
Bendeki smarta baktım ekran ayarını bulamadım demekki Boxlarda bu özellik var.Google tv'ler de '' Ekran ve ses'' ten sonraki satırlar var mı üstad ?
Sana cevap yazdıktan sonra doğrulamak için smart tv de baktım,ben pc odamda box kullandığım için smartın ayarları iyi olduğu için hiç ihtiyaç duymamıştım bu özellik yokmuş hatamı düzeltiyorum.
Estağfurullah üstad hata yok, bakın biz de yanıldık. 3-4 farklı google cihazda bu sorun için günlerce uğraştım, cihaz üzerinden çözmek mümkün olmadı. Bu vesile ile 3. nesil mi boxlarda bu özelliğin olduğunu öğrenmiş olduk.Sana cevap yazdıktan sonra doğrulamak için smart tv de baktım,ben pc odamda box kullandığım için smartın ayarları iyi olduğu için hiç ihtiyaç duymamıştım bu özellik yokmuş hatamı düzeltiyorum.
Next My Boxda Bu Ozellik Var Eski Bir Cihaz Olmasina Ragmen ve Allwinner Aldigim Gunden Beri VarUfak bir ekleme yapalım: Biraz araştırdım cihazın ilk sürümlerinde bu özelliğin olmadığı, yeni güncelleme ile bu özelliğin getirildiği yazılmış.
Benim için sorun olmasa da ,umarız next cihazlara da bu özellik getirilir.
Mi box 2 nesildede var. Muhtemelen 1 nesildede ,4k sticktede vardı ,Xiaomi bunu ekliyor cihazlarına.Ama söylediğiniz gibi Diğer box Google TV bu özellik yok çoğunda hocam.Estağfurullah üstad hata yok, bakın biz de yanıldık. 3-4 farklı google cihazda bu sorun için günlerce uğraştım, cihaz üzerinden çözmek mümkün olmadı. Bu vesile ile 3. nesil mi boxlarda bu özelliğin olduğunu öğrenmiş olduk.