Google tv ekran küçültme ayarı Nasıl Yapılır.

cengizmax

Üye
Konular
3
Mi Box 3. Nesil Google TV aldım ancak görüntü ayarlarını bir türlü yapamıyorum bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Tv box üzerinden yapamazsınız, bu ayar için alt bir menü bulunmuyor. Tv ekran ayarlarından over size/oto gibi seçenek varsa belki sorunu çözebilirsiniz. Görüntü dışa taşıyor doğru mu ?

O şekilde Denedim olmuyor televizyon görüntü ayarlarından dediğiniz gibi 16'ya 9 otomatik gibi ayarları yaptım Ancak görüntü tam oturmadı internette aktife Launcher ile biri yapmış ben aynı ayarı bulamadım

O şekilde Denedim olmuyor televizyon görüntü ayarlarından dediğiniz gibi 16'ya 9 otomatik gibi ayarları yaptım Ancak görüntü tam oturmadı internette aktife Launcher ile biri yapmış ben aynı ayarı bulamadım
Tv markası nedir .?

Mi Box 3. Nesil Google TV aldım ancak görüntü ayarlarını bir türlü yapamıyorum bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Box ta sırası ile giriş yapın.
-Ayarlar
-Cihaz tercihleri
-Ekran ve Ses
-Screen position (Ekran ayarı)
-Zoom in Screen (Ekran büyütür)
-Zoom in Screen ( Ekran küçültür)
Zoom seçeneklerini her (ok) yaptığınızda işlem devam eder.

Son düzenleme:
Sıra ile giriş yapın.
-Ayarlar
-Cihaz tercihleri
-Ekran ve Ses
-Screen position (Ekran ayarı)
-Zoom in Screen (Ekran büyütür)
-Zoom in Screen ( Ekran küçültür)
Google tv'ler de '' Ekran ve ses'' ten sonraki satırlar var mı üstad ?

Ekran ve seste -
Gelişmiş ekran ayarları -
ekran pozisyonu ayarı buldum teşekkürler

Ekran ve seste -
Gelişmiş ekran ayarları -
ekran pozisyonu ayarı buldum teşekkürler
Sanırım cihazdan cihaza değişen bir durum. Ekran resmi koymanız mümkün mü acaba .? Klavuz olur insanlara.

Screenshot 20250821 224641

Sana cevap yazdıktan sonra doğrulamak için smart tv de baktım,ben pc odamda box kullandığım için smartın ayarları iyi olduğu için hiç ihtiyaç duymamıştım bu özellik yokmuş hatamı düzeltiyorum.
Estağfurullah üstad hata yok, bakın biz de yanıldık. 3-4 farklı google cihazda bu sorun için günlerce uğraştım, cihaz üzerinden çözmek mümkün olmadı. Bu vesile ile 3. nesil mi boxlarda bu özelliğin olduğunu öğrenmiş olduk.

Estağfurullah üstad hata yok, bakın biz de yanıldık. 3-4 farklı google cihazda bu sorun için günlerce uğraştım, cihaz üzerinden çözmek mümkün olmadı. Bu vesile ile 3. nesil mi boxlarda bu özelliğin olduğunu öğrenmiş olduk.
Mi box 2 nesildede var. Muhtemelen 1 nesildede ,4k sticktede vardı ,Xiaomi bunu ekliyor cihazlarına.Ama söylediğiniz gibi Diğer box Google TV bu özellik yok çoğunda hocam.

Geri