Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Görmeseniz daha iyiBir ekran görüntüsü koyabilecek kimse yok mu, ben daha görmedim yeni halini
Çoğu kurumsal firmaların da kullandığı yazılımı tavsiye ediyorum sizeKonu dışı olacak ama aramalarda ses kaydı yapan program tavsiyesi olan var mi?
Konu dışı olacak ama aramalarda ses kaydı yapan program tavsiyesi olan var mi?
İlk gördüğümde kafam almadi telefon arıyor beni biri açmak için yukarı kaldırıyorum telefon açılmıyor sonra fark ettim gubcellemeyi ve görünüşü berbat iğrenç birşey resmen telefon la konuşmayı unuttum herşey çok tuhaf gözüküyoryıllardır xiaomi de üçüncü parti bir dialer kullanıyordum , onu kaldırıp bu yerleşmiş , 1 2 gün deneyip karar veririm. Sabah arama gelince bi şapşırdım zaten![]()
Hala el alışkanlığı beni biri arayınca yukarıya doğru kaldırıyorum telefon acilmayinca da neden açılmıyor diye düşünüyorum ve sonra hatırlayıp telefonu açabiliyorumİlk gördüğümde kafam almadi telefon arıyor beni biri açmak için yukarı kaldırıyorum telefon açılmıyor sonra fark ettim gubcellemeyi ve görünüşü berbat iğrenç birşey resmen telefon la konuşmayı unuttum herşey çok tuhaf gözüküyor
İlk günlerde benimde hep aynı olduHala el alışkanlığı beni biri arayınca yukarıya doğru kaldırıyorum telefon acilmayinca da neden açılmıyor diye düşünüyorum ve sonra hatırlayıp telefonu açabiliyorum
Bir ara heves edip kullanmaya başlamıştım sonra çok stabil olmadığına kanaat getirip silmiştim siz memnun musunuz şu an ki durumu nedir ?Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ben birkaç yıldır satın aldım kullanıyorum hoparlörden konuşmalarda kayıt çok net hem kullanımı hem özelleştirilebilir olması çok güzel
Çok fazla telefon kurcalayan biri olmadığım için şikayet edebileceğim bir sorun yaşamadım benim eksiklik olarak gördüğüm kara liste alt yapısı olmayışı telefonun stock uygulamasının kara liste kayıtlarını otomatik eklememesi kara listeye alacağın numaraları tek tek eklemek zor oluyor onun haricinde memnunumBir ara heves edip kullanmaya başlamıştım sonra çok stabil olmadığına kanaat getirip silmiştim siz memnun musunuz şu an ki durumu nedir ?
Aynı uygulamayı uzun zamandır kullanıyorum hatta orijinal lisanslı sürümünü satın aldım ben gayet memnunum her işimi görüyor T9 arama sistemi çok iyi düz numara girip WhatsApp veya telegram'dan direkt görüşme başlatmak çok iyi özellikle WhatsApp konusu işimi çok kolaylaştırıyor genel olarak stabil bir hata görmüyorumÇok fazla telefon kurcalayan biri olmadığım için şikayet edebileceğim bir sorun yaşamadım benim eksiklik olarak gördüğüm kara liste alt yapısı olmayışı telefonun stock uygulamasının kara liste kayıtlarını otomatik eklememesi kara listeye alacağın numaraları tek tek eklemek zor oluyor onun haricinde memnunum
Evet oluyor ama üşendimtelefon uygulamasının güncellemelerini kaldırdığınızda eski haline dönüyor ben döndüm kurtuldum bu iğrenç şeyden
Güzel ama bazı sıkıntılar var rehberde isim aratıyorum bir buluyor bir bulmuyor bulsada ismin üzerine tıkliyorum seçmiyor stabil olursa her telefonda iyi gibi duruyorGoogle Telefon uygulaması için geçtiğimiz yıldan bu yana test edilen yeni arama ekranı sonunda kullanıcılara dağıtılmaya başlandı, sizin görüşleriniz nasıl beğendiniz mi?