📞 Google Telefon uygulamasının yeni arama ekranı kullanıma sunulmaya başlandı 🙂

Konu dışı olacak ama aramalarda ses kaydı yapan program tavsiyesi olan var mi?

Konu dışı olacak ama aramalarda ses kaydı yapan program tavsiyesi olan var mi?

Ben birkaç yıldır satın aldım kullanıyorum hoparlörden konuşmalarda kayıt çok net hem kullanımı hem özelleştirilebilir olması çok güzel

yıllardır xiaomi de üçüncü parti bir dialer kullanıyordum , onu kaldırıp bu yerleşmiş , 1 2 gün deneyip karar veririm. Sabah arama gelince bi şapşırdım zaten :)
İlk gördüğümde kafam almadi telefon arıyor beni biri açmak için yukarı kaldırıyorum telefon açılmıyor sonra fark ettim gubcellemeyi ve görünüşü berbat iğrenç birşey resmen telefon la konuşmayı unuttum herşey çok tuhaf gözüküyor

İlk gördüğümde kafam almadi telefon arıyor beni biri açmak için yukarı kaldırıyorum telefon açılmıyor sonra fark ettim gubcellemeyi ve görünüşü berbat iğrenç birşey resmen telefon la konuşmayı unuttum herşey çok tuhaf gözüküyor
Hala el alışkanlığı beni biri arayınca yukarıya doğru kaldırıyorum telefon acilmayinca da neden açılmıyor diye düşünüyorum ve sonra hatırlayıp telefonu açabiliyorum

Hala el alışkanlığı beni biri arayınca yukarıya doğru kaldırıyorum telefon acilmayinca da neden açılmıyor diye düşünüyorum ve sonra hatırlayıp telefonu açabiliyorum
İlk günlerde benimde hep aynı oldu :) açamaya açamaya alıştık artık..

Screenshot 2025 08 25 14 07 53 442 comgoogleandroiddialer
Duvar kağıdı renklerine göre kendi temasını belirliyodu zaten sevmiyodum şimdi bir de böyle saçma bi arayüz çıktı böyle arayüz mü olur yav ne rezil bir şey oldu bu

Ben birkaç yıldır satın aldım kullanıyorum hoparlörden konuşmalarda kayıt çok net hem kullanımı hem özelleştirilebilir olması çok güzel
Bir ara heves edip kullanmaya başlamıştım sonra çok stabil olmadığına kanaat getirip silmiştim siz memnun musunuz şu an ki durumu nedir ?

Bir ara heves edip kullanmaya başlamıştım sonra çok stabil olmadığına kanaat getirip silmiştim siz memnun musunuz şu an ki durumu nedir ?
Çok fazla telefon kurcalayan biri olmadığım için şikayet edebileceğim bir sorun yaşamadım benim eksiklik olarak gördüğüm kara liste alt yapısı olmayışı telefonun stock uygulamasının kara liste kayıtlarını otomatik eklememesi kara listeye alacağın numaraları tek tek eklemek zor oluyor onun haricinde memnunum

Çok fazla telefon kurcalayan biri olmadığım için şikayet edebileceğim bir sorun yaşamadım benim eksiklik olarak gördüğüm kara liste alt yapısı olmayışı telefonun stock uygulamasının kara liste kayıtlarını otomatik eklememesi kara listeye alacağın numaraları tek tek eklemek zor oluyor onun haricinde memnunum
Aynı uygulamayı uzun zamandır kullanıyorum hatta orijinal lisanslı sürümünü satın aldım ben gayet memnunum her işimi görüyor T9 arama sistemi çok iyi düz numara girip WhatsApp veya telegram'dan direkt görüşme başlatmak çok iyi özellikle WhatsApp konusu işimi çok kolaylaştırıyor genel olarak stabil bir hata görmüyorum

True Phone uygulaması içindir yazdıklarım

Google Telefon uygulamasında, Ayarlar bölümüne giderek "Gelen Arama Hareketleri" kısmından kaydırma yerine dokunma seçeneğini tercih ederseniz, kullanım özellikle zorluk yaşayanlar için daha kolay hale gelir. Ayrıca, üçüncü taraf uygulamalara rehberinizi paylaşmanız güvenlik açısından önerilmez.

Google Telefon uygulaması için geçtiğimiz yıldan bu yana test edilen yeni arama ekranı sonunda kullanıcılara dağıtılmaya başlandı, sizin görüşleriniz nasıl beğendiniz mi?
Güzel ama bazı sıkıntılar var rehberde isim aratıyorum bir buluyor bir bulmuyor bulsada ismin üzerine tıkliyorum seçmiyor stabil olursa her telefonda iyi gibi duruyor

Geri