Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
TLF vuris girdi zannettim tlf sıfırladım bence eskisi daha iyi idiGoogle Telefon uygulaması için geçtiğimiz yıldan bu yana test edilen yeni arama ekranı sonunda kullanıcılara dağıtılmaya başlandı, sizin görüşleriniz nasıl beğendiniz mi?
Berbat birşey olmuş bütün fonksiyonelliğini yitirmiş.Google Telefon uygulaması için geçtiğimiz yıldan bu yana test edilen yeni arama ekranı sonunda kullanıcılara dağıtılmaya başlandı, sizin görüşleriniz nasıl beğendiniz mi?
koskoca yapay zeka devi google, işleri raydan çıkarmış neticesindeBerbat birşey olmuş bütün fonksiyonelliğini yitirmiş.
3. Parti olarak ne kullaniyordunuzyıllardır xiaomi de üçüncü parti bir dialer kullanıyordum , onu kaldırıp bu yerleşmiş , 1 2 gün deneyip karar veririm. Sabah arama gelince bi şapşırdım zaten![]()
Link verirmisinGoogle Telefon uygulaması için geçtiğimiz yıldan bu yana test edilen yeni arama ekranı sonunda kullanıcılara dağıtılmaya başlandı, sizin görüşleriniz nasıl beğendiniz mi?
Link verirmisin
3. Parti olarak ne kullaniyordunuz