GoldVOD Xtream Codes Destekli IPTV Panel Projesi

M3uIptv de normalde çalışıyordu ama artık çalışmıyor bir guncelleme mi yaptınız,
Ayrıca televiyo da ortalama 1 dk galiba yayın yenileniyor
Bir güncelleme yaptım normalde calisan playerlerde sorun olmaması lazım, çalışmayan bazı playerlerde çalışma durumu olabilir . Hangi kanallarda kesilme yaşıyorsunuz?

@hpgdisco Kardeşim Ulusal Kategoride 29 Kanal Gorunuyor Sadece Show Max Calısmıyor. Trt1Full Hd Eklenmis
Ayrıca Zarok Tv Ulusal Kategori"de Cocuk Kanalı Oldugu İcin Cocuk Kategori"sine Tasiyabilirsen İyi Olur.Diger Kategorilerede Bakıp Calısmayan Kanal Varsa Kategori"si İle Birlikte Eklerim Buraya.

Yerel Kategori"de 1 Kanal Gorunuyor As Tv Bursa Calısmıyor.

Dini Kategori"de 8 Kanal Gorunuyor Hepsi Calısıyor.

Belgesel Kategori "de 18 Kanal Gorunuyor
Bein Gurme,Bbc Earth,Calısmıyor.

Haber Kategori" de 35 Kanal Gorunuyor
Cnbc E,Trt World,Calısmıyor.

Muzik ve Sinema Kategori "de 16 Kanal Gorunuyor.Hepside Calısıyor.

Spor Kategori" de 16 Kanal Gorunuyor.Hepside Calısıyor.

Cocuk Kategori "de 6 Kanal Gorunuyor.Hepside Calısıyor.

Arabia Kategori" de 26 Kanal Gorunuyor.Hic Biri Calısmıyor.

Azarbaycan Kategori "de 20 Kanal Gorunuyor.Hic Biri Calısmıyor.

Amacım Yardımcı Olmak @hpgdisco Kardesim Eline Emeğine Sağlık.

Not=Azarbaycan ve Arabia Kategori Kanallarını Televizio Acmadı,Calısmadı,
Ott Navigator İle Baktım Cogu Calısıyor,Bendeki Televizio Son Surum Degil 1.9.40 Premium Surumu
Codec Sorunu Var Sanırım.Aklımada Baska Bir Sey Gelmiyor.

Son düzenleme:
Bir güncelleme yaptım normalde calisan playerlerde sorun olmaması lazım, çalışmayan bazı playerlerde çalışma durumu olabilir . Hangi kanallarda kesilme yaşıyorsunuz?
Tüm kanallarda yapıyor. Uygulamayı kaldırıp yine kurdum yine aynı hatta hem hpgdisco hem de hpgdiscoo kullanıcı adını denedeim yine aynı ayrıca M3uiptv de yine olmuyor m3uiptv deki hata görselde mevcut

Not: şuan saat 4:10 tekrar televizo da denedim şuanda yayınlar yeniden açılmıyor stabil çalışıyor düzelme mi yapildi yoksa sorun yoğunlukla alakaliydi da bu saate yoğunluk azaldı diye problem giderildi anlamadım, gündüz tekrar test ekmek lazim

Screenshot 2025 10 26 03 48 26 447 deherber edevelopmentm3uiptv

Son düzenleme:
@hpgdisco Kardeşim Ulusal Kategoride 29 Kanal Gorunuyor Sadece Show Max Calısmıyor. Trt1Full Hd Eklenmis
Ayrıca Zarok Tv Ulusal Kategori"de Cocuk Kanalı Oldugu İcin Cocuk Kategori"sine Tasiyabilirsen İyi Olur.Diger Kategorilerede Bakıp Calısmayan Kanal Varsa Kategori"si İle Birlikte Eklerim Buraya.

Yerel Kategori"de 1 Kanal Gorunuyor As Tv Bursa Calısmıyor.

Dini Kategori"de 8 Kanal Gorunuyor Hepsi Calısıyor.

Belgesel Kategori "de 18 Kanal Gorunuyor
Bein Gurme,Bbc Earth,Calısmıyor.

Haber Kategori" de 35 Kanal Gorunuyor
Cnbc E,Trt World,Calısmıyor.

Muzik ve Sinema Kategori "de 16 Kanal Gorunuyor.Hepside Calısıyor.

Spor Kategori" de 16 Kanal Gorunuyor.Hepside Calısıyor.

Cocuk Kategori "de 6 Kanal Gorunuyor.Hepside Calısıyor.

Arabia Kategori" de 26 Kanal Gorunuyor.Hic Biri Calısmıyor.

Azarbaycan Kategori "de 20 Kanal Gorunuyor.Hic Biri Calısmıyor.

Amacım Yardımcı Olmak @hpgdisco Kardesim Eline Emeğine Sağlık.

Not=Azarbaycan ve Arabia Kategori Kanallarını Televizio Acmadı,Calısmadı,
Ott Navigator İle Baktım Cogu Calısıyor,Bendeki Televizio Son Surum Degil 1.9.40 Premium Surumu
Codec Sorunu Var Sanırım.Aklımada Baska Bir Sey Gelmiyor.
Bilgi için teşekkürler Türkiye kanallarının hepsi düzeltildi, Azerbaycan ve Arap kanalları kaynak yayınlarından dolayı arada gidip geliyor.

Tüm kanallarda yapıyor. Uygulamayı kaldırıp yine kurdum yine aynı hatta hem hpgdisco hem de hpgdiscoo kullanıcı adını denedeim yine aynı ayrıca M3uiptv de yine olmuyor m3uiptv deki hata görselde mevcut

Not: şuan saat 4:10 tekrar televizo da denedim şuanda yayınlar yeniden açılmıyor stabil çalışıyor düzelme mi yapildi yoksa sorun yoğunlukla alakaliydi da bu saate yoğunluk azaldı diye problem giderildi anlamadım, gündüz tekrar test ekmek lazim

Ekli dosyayı görüntüle 15000
Arada panel düzenlemesi yapılıyor ama genel olarak uzun bir kesinti olmuyor, denk gelmiş olabilirsiniz.

Yaklaşık 1 saat kadar düzenlemeler olacak kesinti olabilir yayınlarda

Bilgi için teşekkürler Türkiye kanallarının hepsi düzeltildi, Azerbaycan ve Arap kanalları kaynak yayınlarından dolayı arada gidip geliyor.
Rica Ederim Kardeşim. Asıl Ben Tesekkur Ederim.Eline Emeğine Sağlık .
Ulusal Kategori"de Full Fd 1080 p 50 fps Yayınlar Eklemissin Cok İyi Olmus.
Arabia ve Azarbaycan Kategori "lerinede Tekrar Baktım.Sorunsuz Calısıyor.
Bazı Yayınlar Gec Acılıyor.Cektigin Kaynakla Alakalı Sanırım.
Her Gecen Gun Eklene Eklene Gelismeye Devam Ediyor Liste.Dahada Guzel Olacak İnsallah.

Ekli dosyayı görüntüle 15000
Google Play"den Ott Navigator Ucretsiz Olarak İndirip Deneyebilirmisiniz,
Liste Ott,Televizio,Tivimate ve M3uiptv"nin Son Surumlerinde Sorunsuz Calısıyor. Eski Surumlerinde Codec Sorunlarından Dolayı Bazı Yayınları Acamayabilir.
Bizzat Tum Yazmıs Oldugum Uygulamaları Bu Liste İcin Denedim.Şu An Sorunsuz Calısıyor.Saygılarımla.

Ekran görüntüsü bu

Ekli dosyalar

• 17614842889022388242141865612635.jpg
    17614842889022388242141865612635.jpg
    2.6 MB · Görüntüleme: 12
Google Play"den Ott Navigator Ucretsiz Olarak İndirip Deneyebilirmisiniz,
Liste Ott,Televizio,Tivimate ve M3uiptv"nin Son Surumlerinde Sorunsuz Calısıyor. Eski Surumlerinde Codec Sorunlarından Dolayı Bazı Yayınları Acamayabilir.
Bizzat Tum Yazmıs Oldugum Uygulamaları Bu Liste İcin Denedim.Şu An Sorunsuz Calısıyor.Saygılarımla.
tvmate pro deneme versiyon indirdim çalışmıyor

tvmate pro deneme versiyon indirdim çalışmıyor
Tivimate Pro "nun Deneme Versiyonu Yok Bildigim Kadarıyla.Google Play" de En Son Surumu 5.12 Bildigim Kadarıyla.Ucretsiz Surumunu İndirip Test Ettim Live Tv Bolumunu Sorunsuz Calıstırdı.
Sizin Surum 2.8 Premium Surumu" yse Eski Surumlerde Codec Sorunu Oldugu İcin Calısmayabilir.
Listeyi Sorunsuz Acan Playerler TELEVİZİO,TİVİMATE,OTT NAVİGATOR,M3UİPTV Son Surumlerinde
Sorunsuz Calışıyor.

teşekür ederim deneme versiyonu derken 7 günlük ücretsiz onu kast ettim
Hocam Aynı İsimde Baska Uygulama Var 7Gunluk Deneme Suresi Olan Zaten Soylemissiniz.
Cakma Tivimate O İptv Smarters Uygulamalarina İsim Verip Cikartmislar Tivimate "in Pro Deneme Surumu Yok Tivimate Yazın Google Play" e İndirip Deneyin Tekrar Deneyin Calısır
Not İlla Tivimate Olmas8 Sart Degil Televizio,Ott Navigator,M3UİPTV Bunlarda İsinizi Gorur.Saygılarımla.

Geri