GoldVOD Xtream Codes Destekli IPTV Panel Projesi

hpgdisco

Paylaşımcı
Konular
13
📺 Xtream Codes API Destekli IPTV Panel Projesi

Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir üzerinde çalıştığım Xtream Codes API sistemine uygun panel projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Halen geliştirme aşamasında olup, test edilebilir durumdadır.
ÖNEMLİ: Sabit m3u adresi yoktur. Sadece Xtream destekli playerlerde kullanıcı bilgileri ile çalışmaktadır.

🔐 Üyelik Bilgileri
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

📊 İçerik İstatistikleri
Canlı Yayın Sayısı: 200
Film İçerik Sayısı: 16689
Dizi İçerik Sayısı: 2274

✏️ İçerik Editörleri
@tdemirel
@ibrahimbey
@MDuymaz
Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler. 🙏

❓ Neden İlla Televizo? Neden Diğer Playerlerde Sorun Çıkıyor?
Durum şu:
Eklenen film, dizi veya canlı yayınların hiçbiri bana ait değil ve kendi sunucumdan da restream etmiyorum. Bu yüzden sabit tek bir yayın çıkışı olmuyor.
Xtream panel mantığı:
Panele kaynak yayın eklenir, FFmpeg ile tekrar restream edilip TS formatında tek tip yayın çıkışı sağlanır (VOD için MP4 olur).
Bizim durumumuz:
Yayınların hepsi farklı formatlarda - neredeyse hiçbiri aynı değil. M3U8, TS, hatta JPEG formatında videolar bile var!
Çözüm:
Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo birçok formatı desteklediği, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran player olduğu için tercih ettim.

✅ Test Edilen Playerler
Android:
  • Televizo
  • M3uIptv
  • 9Xtream
  • Iptv Extreme
  • Ott Navigator
  • Tivimate Player
Windows:
  • SFVipPlayer
  • Iptv Smarters Expert
Linux:
  • Open Player

Az önce TiviMate player de denedim sorunsuz çalışıyor ellerine ve emeğine sağlık
Çok teşekkürler Amazon fire tv stick max2 gen tivimate üzerinden gayet güzel çalışıyor
test edilen playerler listesine
OTT Navigator ekleyebilirsiniz. tv film ve dizi bölümleri çalışıyor.
@hpgdisco
bilgilendireyim istedim
tivimate premium kullanıyorum. gayet güzel çalışıyor. şu an bir sıkıntı yok. çok güzel, teşekkürler
@hpgdisco Kardeşim Google Play"den Tivimate Ucretsiz Surumu İndirip Kurdum Xtream Olarak Ekledim Gayet Guzel Calısiyor.

Ott Navigator,Tivimate,Televizio,ve M3uiptv Sorunsuz Sekilde Acıyor. Eski Surumlerinde Codec Sorunu Oldugu İcin Calısmıyor.Saygılarımla.
Denedikçe güncellemeye devam edeceğim bu mesajı
Linux altında snap desteği olanlar(ubuntu) uygulamasını da kullanabilirler.
Yine bütün linux dağıtımlarında kullanılabilir. (Eski bir sistemde verimli çalışmasa da yeni aletler rahat çalıştırır)

Linux Mint kullanan arkadaşlar varsa, varsayılan hypnotix isimli uygulaması hiçbir xtream api çalıştırmıyor.
Özetle en verimli çalışan isimli uygulamadır.
Reis, SFVipPlayer'de oynatmak için, request yöntemini GET olarak ayarlayın.. liste iptvnator ile açılmadı (request yöntemi ayarı yok.) ama SFVipPlayer'de açıldı. ben kullanıyorum. bir problem yok..

Son düzenleme:
4 kanal 2 film var sadece 😀
Zamanla Eklenecektir. Yayınlar Panel Uzerinden Ekleniyor. Api Sistemi Farklı Xtream Link Epg,Kanal Logoları,Film Dizi Kapak Fotografları.Basit Gibi Gorunen Ugrastırıcı Bir İş.
Ayretten @hpgdisco Kardeşimiz Çalışıyor.
Arta Kalan Zamanlarındada Bizlere Faydalı Olmaya Çalışıyor.
Reklam Yok Ucret Yok Daha Cebinden Server Kirası Veriyor.
Bizlerden Hic Bir Sey İstemiyor.
Bize Dusen Bu Kardesimize Destek Olmak.
Panel Uzerinden Linkleri Ekleyecek Liste Hazır Tek Tek Ekleme Yapabilecek Gonullu Arıyor.
Ben Yapacaktım Android Box"la Kopyala Yapıstır Olmuyor.Bilgisayar İle Verilen Listeleri Panele
Kanal İsmi,Kategori,Tvg=id Epg İcin,Kanal Logo Linkleri,Film Dizi Kapak Foto Linkleri,vs.Bunlar Kopyala Yapıstırla Olcak
Dogru Sekilde Yapabilecek Gonullu Arıyor.O da Yetisemiyor Ayrı İste Calıstıgı İcin Fırsat Buldukca Bir Seyler Yapmaya Çalışıyor. Bizler İcin
Bu Projede Bu İsleri Gonullu Yapabilecek Olanlar @hpgdisco Kardesimize Dm"den veya Konudan
Ulasabilirler.
Saygılarımla

Çok teşekkürler arkadaşlar özelden yazanlara geri dönüş yapıldı. Ayrıca test edibildiginiz çalışan playerleri belirtebilirseniz çok iyi olur bazı playerlerde giriş yapmakta fakat yayınlar acilmamakta

Tamamen ücretsiz ve sınırsız Xtream Codes destekli iptv sistemidir.

Üyelik bilgileri

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Test edilen playerler

Televizo
Hocam hayırlı olsun, emeğine sağlık kanalları test ettimde kanal d çalışmıyor bilgin olsun.

Geri