GoldVOD Xtream Codes Destekli IPTV Panel Projesi

televizio ücretsiz sürümde film ve diziler çalıştı tv kanalları da çalışıyor fakat hepsi değil özellikle belgesel kanalları sıkıntılı ama elden geçirecektir arkadaslar.önemli olan zaman ayırıp bizlerle paylaşmaları emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkürler

Genel bir açıklama burda da yapayım ama arada kaynayıp gitmesin diye ilk mesaj'ada ekleyeceğim.

Neden illa Televizo? Neden diğer playerlerde çalışmıyor?

Olay şu eklenen film, dizi veya canlı yayınların hiçbiri bana ait değil kendi sunucumdan da restream etmiyorum. Bu yüzden sabit tek bir yayın çıkışı olmuyor. Xtream panel mantığı şudur. Panele kaynak yayin eklenir ffmeg Ile tekrar restream edilip ts formatında tek tip yayin çıkılır yada vod icin mp4 olur.

Bizde ki yayınlar hepsi farklı farklı neredeyse hiçbiri aynı değil m3u8 mi dersin ts mi ararsın, jpeg formatında videolar bile var. Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo bir çok formatı desteklediği icin, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran olduğu için onu seçtim.

Genel bir açıklama burda da yapayım ama arada kaynayıp gitmesin diye ilk mesaj'ada ekleyeceğim.

Olay şu eklenen film, dizi veya canlı yayınların hiçbiri bana ait değil kendi sunucumdan da restream etmiyorum. Bu yüzden sabit tek bir yayın çıkışı olmuyor. Xtream panel mantığı şudur. Panele kaynak yayin eklenir ffmeg Ile tekrar restream edilip ts formatında tek tip yayin çıkılır yada vod icin mp4 olur.

Bizde ki yayınlar hepsi farklı farklı neredeyse hiçbiri aynı değil m3u8 mi dersin ts mi ararsın, jpeg formatında videolar bile var. Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo bir çok formatı desteklediği icin, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran olduğu için onu seçtim.
@hpgdisco Kardeşim Normal M3u "lara Gore Cok Farklı Bir Sistem Sen Nasıl Uygun Gorduysen Oyle Yap Basit Gibi Gorunen Cok Ugrastirici Bir İs Cok Vakit Zaman ve Emek Harcanan Bir İs Yazdıklarından Anladigim Kadarıyla Boyle Allah Razı Olsun Kardeşim Senden Her Gecen Gün Gelistirmeyede Devam Ediyorsun Bizlerden Ucret ve Hic Bir Sey Talep Etmeden.Saygılarımla.

reis linki exrem degilde m3u listesi seklinde duzenlemen mumkunmu belki o bile fark eder eger m3u_plus yaparsan linkler ts den bin dosyasina dönüyor belki calisa bilir

reis linki exrem degilde m3u listesi seklinde duzenlemen mumkunmu belki o bile fark eder eger m3u_plus yaparsan linkler ts den bin dosyasina dönüyor belki calisa bilir
m3u_plus vardı aslında ama bazı sebeplerden şimdilik kaldırdım. Bu url'yi bir deneyin

Tamamen ücretsiz ve sınırsız epg destekli iptv sistemidir.

Üyelik bilgileri

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

İçerik Editorleri

@tdemirel
@ibrahimbey

Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler.

Test edilen playerler

Televizo
M3uIptv
Ott Navigator
Tivimate Player

Neden illa Televizo? Neden diğer playerlerde yayınlar açılmıyor veya giris yapmıyor?

Bizde ki yayınlar hepsi farklı farklı neredeyse hiçbiri aynı değil m3u8 mi dersin ts mi ararsın, jpeg formatında videolar bile var. Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo bir çok formatı desteklediği icin, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran olduğu için ona göre kodladım.

Tamamen ücretsiz ve sınırsız epg destekli iptv sistemidir.

Üyelik bilgileri

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

İçerik Editorleri

@tdemirel
@ibrahimbey

Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler.

Test edilen playerler

Televizo
M3uIptv
Ott Navigator
Tivimate Player

Neden illa Televizo? Neden diğer playerlerde yayınlar açılmıyor veya giris yapmıyor?

Bizde ki yayınlar hepsi farklı farklı neredeyse hiçbiri aynı değil m3u8 mi dersin ts mi ararsın, jpeg formatında videolar bile var. Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo bir çok formatı desteklediği icin, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran olduğu için ona göre kodladım

Bu şekilde olması gerekmiyor muydu ❓

Tivimate premiumda denedim. Çalışmadı

Şimdi Tivimate premium da deniyorum çalışıyor tv kanalları olsun filmler olsun sorunsuz açılıyor

Sunucu adresini http olarak deneyin.
@hpgdisco Kardeşim Google Play"den Tivimate Ucretsiz Surumu İndirip Kurdum Xtream Olarak Ekledim Gayet Guzel Calısiyor.

Ott Navigator,Tivimate,Televizio,ve M3uiptv Sorunsuz Sekilde Acıyor. Eski Surumlerinde Codec Sorunu Oldugu İcin Calısmıyor.Saygılarımla.

Geri