TeşekkürlerFilmlerin oynatilmasi Ile ilgili bir sorun düzeltildi.
Yayin linklerinin yapısı genişletildi, daha önce denediğinz çalışmayan playerlerin bazılarında çalışması söz konusu. Yine de en performanslı Televizo Player ile çalışmakta.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.

Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
TeşekkürlerFilmlerin oynatilmasi Ile ilgili bir sorun düzeltildi.
Yayin linklerinin yapısı genişletildi, daha önce denediğinz çalışmayan playerlerin bazılarında çalışması söz konusu. Yine de en performanslı Televizo Player ile çalışmakta.
Tivimate programın güncel değilse, eski sürümse çalışmaz. 5.2.0 da açıyorteşekkürler, eline sağlık..
bende sadece televizo uygulamasında çalıştı, tivimate de çalışmadı..
Çalışmayan kanalları güncelledim bilgi için teşekkürler.discovery id kanalı, normal discovery channel kanalını gösteriyor.
viasat history kanalını ben açamadım, belki benim sisteme özgüdür ondan açılmamıştır.
t*****spor3 kanalinda yayin akmiyor, bu muhtemelen benim sistemimle ilgilidir.
beinİZ kanalında da problem yaşadım.
bunları sadece test amaçlı yazıyorum, emeğiniz için çok teşekkür ederim. herkese iyi geceler.
reis bu m3u liste seklinde olmuyormu acab m3u yapiyom sitene gonderiyor buna bi cozum bulma imkanin varmiÇalışmayan kanalları güncelledim bilgi için teşekkürler.
Filmler ile ilgili bir sorun var yakında çözerim diziler çalışıyor suan
Ipsmarters Player nasıl kurucam
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.      

Normalde oluyor ilk başta m3u_plus şeklinde indirme bağlantısı yaptım ama şuan devre dışı bıraktım. Panel tam bitsin içeriklerin hepsi eklensin sunucuda aşırı yüklenme olmasa tekrar aktif ederim.reis bu m3u liste seklinde olmuyormu acab m3u yapiyom sitene gonderiyor buna bi cozum bulma imkanin varmi
reis bu sekilde sansar tv ye ekliyemiyorum m3u olmasi lazimNormalde oluyor ilk başta m3u_plus şeklinde indirme bağlantısı yaptım ama şuan devre dışı bıraktım. Panel tam bitsin içeriklerin hepsi eklensin sunucuda aşırı yüklenme olmasa tekrar aktif ederim.
Bak böyle tek tek git tüm kanallara ulaşırsınreis bu sekilde sansar tv ye ekliyemiyorum m3u olmasi lazim![]()
reis senin yaptigin her guncelleme bende yayin degismesi demek bu sekilde trt yazacak star cikacak civciv cikacak kuş cikacak misaliBak böyle tek tek git tüm kanallara ulaşırsın
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Supriz Pars Hocamreis senin yaptigin her guncelleme bende yayin degismesi demek bu sekilde trt yazacak star cikacak civciv cikacak kuş cikacak misali![]()
Merhaba arkadaşlar bir süredir üzerinde çalıştığım Xtream Codes api sistemine uygun panel vardı halen geliştirme aşamasındayım.
Sabit m3u adresi yoktur sadece Xtream destekli playerde kullanici bilgileri ile çalışmaktadır.
Üyelik bilgileri
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
İçerik Editorleri
@tdemirel
@ibrahimbey
@MDuymaz
Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler.
Test edilen playerler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Linux
Neden illa Televizo? Neden diğer playerlerde yayınlar açılmıyor veya giris yapmıyor?
Olay şu eklenen film, dizi veya canlı yayınların hiçbiri bana ait değil kendi sunucumdan da restream etmiyorum. Bu yüzden sabit tek bir yayın çıkışı olmuyor. Xtream panel mantığı şudur. Panele kaynak yayin eklenir ffmeg Ile tekrar restream edilip ts formatında tek tip yayin çıkılır yada vod icin mp4 olur.
Bizde ki yayınlar hepsi farklı farklı neredeyse hiçbiri aynı değil m3u8 mi dersin ts mi ararsın, jpeg formatında videolar bile var. Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo bir çok formatı desteklediği icin, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran olduğu için ona gApa
Merhaba arkadaşlar bir süredir üzerinde çalıştığım Xtream Codes api sistemine uygun panel vardı halen geliştirme aşamasındayım.
Sabit m3u adresi yoktur sadece Xtream destekli playerde kullanici bilgileri ile çalışmaktadır.
Üyelik bilgileri
İçerik Editorleri
@tdemirel
@ibrahimbey
@MDuymaz
Test edilen playerler
Linux
Neden illa Televizo? Neden diğer playerlerde yayınlar açılmıyor veya giris yapmıyor?
Olay şu eklenen film, dizi veya canlı yayınların hiçbiri bana ait değil kendi sunucumdan da restream etmiyorum. Bu yüzden sabit tek bir yayın çıkışı olmuyor. Xtream panel mantığı şudur. Panele kaynak yayin eklenir ffmeg Ile tekrar restream edilip ts formatında tek tip yayin çıkılır yada vod icin mp4 olur.
Bizde ki yayınlar hepsi farklı farklı neredeyse hiçbiri aynı değil m3u8 mi dersin ts mi ararsın, jpeg formatında videolar bile var. Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo bir çok formatı desteklediği icin, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran olduğu için onpatlıcan kanalları yok
aradım patlıcan kanallarını bulamadım sanırım yok onlar ???Merhaba arkadaşlar bir süredir üzerinde çalıştığım Xtream Codes api sistemine uygun panel vardı halen geliştirme aşamasındayım.
Üyelik bilgileri
İçerik Editorleri
@tdemirel
@ibrahimbey
@MDuymaz
Test edilen playerler
Linux
Bizde ki yayınlar hepsi farklı farklı neredeyse hiçbiri aynı değil m3u8 mi dersin ts mi ararsın, jpeg formatında videolar bile var. Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo bir çok formatı desteklediği icin, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran olduğu için ona göre kodladım.
Mor spor kanalları listede yoktur.aradım patlıcan kanallarını bulamadım sanırım yok onlar ???
Listede 118 Canlı Kanal Vardı Suan 174 Kanal Var Yeni Kategoriler Eklemis Listelerinizi Guncelleyin Sorunsuz Calısıyor @hpgdisco Kardesimizin Eline Emeğine Sağlık.Saygılarımla.M3uIptv de normalde çalışıyordu ama artık çalışmıyor bir guncelleme mi yaptınız,
Ayrıca televiyo da ortalama 1 dk galiba yayın yenileniyor
Ben de 195 Kanal görünüyor şuanda guncelledigimde ama arada yayının kesilip yeniden başlama sorunu televizo da devam ediyorListede 118 Canlı Kanal Vardı Suan 174 Kanal Var Yeni Kategoriler Eklemis Listelerinizi Guncelleyin Sorunsuz Calısıyor @hpgdisco Kardesimizin Eline Emeğine Sağlık.Saygılarımla.
Guncellemeler Devam Ediyor Demekki Tekrar Guncelledim Bende 174 Kanal Gorunuyor Kanallarda Suan Sorunsuz Calısıyor.M3uiptv ve Televizio İle Denedim Her 2 Playerlada Calısıyor Sorunsuz.Ben de 195 Kanal görünüyor şuanda guncelledigimde ama arada yayının kesilip yeniden başlama sorunu televizo da devam ediyor