GoldVOD Ücretsiz Epg Destekli Tv Film Dizi Listesi

Iptv oynaticisi. Hali hazirda tr kanallar ve radyolar gömülü geliyor, bir kod ile legal olmayan kanallar yükleniyor. Bunun haricinde de kullanıcılarin m3u8, json, html ve Xtream kanal listeleri ekleyebildigi bir uygulama. Daha önce Güneş Tv olarak eski bir sürümünü googleplay de yayınlamıştim ama şuan hiç alakası yok onunla :D kanal listenizi aşırmadim bu arada 🤣 emeğe saygı önceliğimdir ;) dünya emek vermiş güzel bir liste oluşturmuşsun, tekrar emeğine sağlık ✌️
Estağfurullah asirmadan dolayı sormadım zaten kullanmak isteyen kullanabilir sonuçta herkese açık paylaşım. Sormamın nedeni iptv oynatıcı işe burdan patlasın kullanmak isteyen arkadaşlar kullansınlar malum çoğu player her yayını açamıyor.

Estağfurullah asirmadan dolayı sormadım zaten kullanmak isteyen kullanabilir sonuçta herkese açık paylaşım. Sormamın nedeni iptv oynatıcı işe burdan patlasın kullanmak isteyen arkadaşlar kullansınlar malum çoğu player her yayını açamıyor.
Goldvod Xtream Link"lerini, Duzgun Calıstırıyorsa Apk"yı Kullanmak İsteyen Olabilir.
Paylasmak İsterse.Faydalı Olabilir.

Emeğine sağlık, kanallar yavaş yavaş ekleniyor. Ulusal bölümündeki bazı kanallar için yeni bölüm açılmalı mesela dini kanallar bölümünde olması gerekenler var. Müzik bölümünde olması gerekenler var. Yerel bölümünde olması gerekenler var. Bazi kanalların taşınıp Sinema bölümde olması gerekenler de var.

Bunun dışında "iz" eklenmiş. Ama ama onun logosu bbc earth kanalinda.

Emeğine sağlık, kanallar yavaş yavaş ekleniyor. Ulusal bölümündeki bazı kanallar için yeni bölüm açılmalı mesela dini kanallar bölümünde olması gerekenler var. Müzik bölümünde olması gerekenler var. Yerel bölümünde olması gerekenler var. Bazi kanalların taşınıp Sinema bölümde olması gerekenler de var.

Tv8.5 de sıkıntı var.

Kategorilendirme icin @ibrahimbey yardimci oluyor saolsun yakinda hepsi düzenlenecektir. Tv 8,5 güncellenmiştir.

Filmlerin oynatilmasi Ile ilgili bir sorun düzeltildi.

Yayin linklerinin yapısı genişletildi, daha önce denediğinz çalışmayan playerlerin bazılarında çalışması söz konusu. Yine de en performanslı Televizo Player ile çalışmakta.

Filmlerin oynatilmasi Ile ilgili bir sorun düzeltildi.

Yayin linklerinin yapısı genişletildi, daha önce denediğinz çalışmayan playerlerin bazılarında çalışması söz konusu. Yine de en performanslı Televizo Player ile çalışmakta.
Eline Emeğine Sağlık @hpgdisco Kardeşim. Saol

Geri