Aynı hatayı verdiSunucu adresini http olarak deneyin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.

Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Aynı hatayı verdiSunucu adresini http olarak deneyin.
Sanırım sürüm farkından dolayı sizde çalışmıyor.Aynı hatayı verdi
@hpgdisco Kardesim Dm"den Yollayım 1Tane Var Suan Calısan 7 8 Kadar Vardı Hepsi Bozuldu Calısmıyor Yollayacagım Calısıyor Suan Ugrasma İstersenEpg sistemi şuan bozuk sıfırdan yeniden epg sistemi kodlayacagim biraz zaman alıyor m
Teşekkürler abi baktım hep birinde olan kanal diğerinde olmuyor en iyisi kendim hazırlayayım kapanma derdi de kalmaz kanalları da kendim çekerim.@hpgdisco Kardesim Dm"den Yollayım 1Tane Var Suan Calısan 7 8 Kadar Vardı Hepsi Bozuldu Calısmıyor Yollayacagım Calısıyor Suan Ugrasma İstersen
@hpgdisco Kardesim Sen Bilirsin Kendin Yaparsan Kapanmaz Daha İyi Olur.Teşekkürler abi baktım hep birinde olan kanal diğerinde olmuyor en iyisi kendim hazırlayayım kapanma derdi de kalmaz kanalları da kendim çekerim.
@fener09 Hocam Google Play"den Ott Navigator Ucretsiz Olarak İndirip,Xtream Olarak Ekleyip Sorunsuz Sekilde Kullanabilirsiniz.televizo da oldu fakat içerikkte bulunan kanalların bazıları açmıyor filmlerde ise hiçbiri açılmıyor dizilerdede randımanlı değil eh işte orta ayarda yinede emeğine sağlık artkadaşın uğraşmış bizler için yinede tşkler
İstersen benim yaptığım bot epg dosyasını kullanabilirsinTeşekkürler abi baktım hep birinde olan kanal diğerinde olmuyor en iyisi kendim hazırlayayım kapanma derdi de kalmaz kanalları da kendim çekerim.
Eline sağlık ilerde kapanma durumu olmasa aklımda kalmazdi açıkçası, kullanayım tum kanallar listede iyi düşünmüşsün.İstersen benim yaptığım bot epg dosyasını kullanabilirsinZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
TesekürlerTamamen ücretsiz ve sınırsız epg destekli iptv sistemidir.
Üyelik bilgileri
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
İçerik Editorleri
@tdemirel
@ibrahimbey
Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler.
Test edilen playerler
Televizo
M3uIptv
Ott Navigator
Tivimate Player
Neden illa Televizo? Neden diğer playerlerde yayınlar açılmıyor veya giris yapmıyor?
Olay şu eklenen film, dizi veya canlı yayınların hiçbiri bana ait değil kendi sunucumdan da restream etmiyorum. Bu yüzden sabit tek bir yayın çıkışı olmuyor. Xtream panel mantığı şudur. Panele kaynak yayin eklenir ffmeg Ile tekrar restream edilip ts formatında tek tip yayin çıkılır yada vod icin mp4 olur.
Bizde ki yayınlar hepsi farklı farklı neredeyse hiçbiri aynı değil m3u8 mi dersin ts mi ararsın, jpeg formatında videolar bile var. Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo bir çok formatı desteklediği icin, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran olduğu için ona göre kodladım.
üstat vermiş olduğun uygulamayı denedim ondada aynı şekilde vasat şekilde çalışıyor kanallar açılmıyor@fener09 Hocam Google Play"den Ott Navigator Ucretsiz Olarak İndirip,Xtream Olarak Ekleyip Sorunsuz Sekilde Kullanabilirsiniz.
Test Ettigim Kadarıyla Ott Navigator İlk 1.Sıraya Bu Liste İcin Canlı tv,Film,Dizi Bolumlerini Sorunsuz Acıyor.
Saygılarımla.
@fener09 Hocam Bende Ott Navigator Ucretsiz Son Surumde Tum Canlı,Film,Dizi Bolumleri Duzgun Calısıyor.üstat vermiş olduğun uygulamayıdı denedim ondada aynı şekilde vasat şekilde çalışıyor kanallar açılmıyor
İSS denmi bilemem yada bunu anlamanın bir yolu varmı bilemem fakat benim kullanmakta olduğum emektar laptopdanda kaynaklı olabilir zanlımca ben hala bu emektarda WİN7 kullanıyorum ayrıca@fener09 Hocam Bende Ott Navigator Ucretsiz Son Surumde Tum Canlı,Film,Dizi Bolumleri Duzgun Calısıyor.
Televizio Ucretsiz En Son Surumdede Tum Liste Cok İyi Calısıyor
Eski Premium Surumlerinde Codec Sorunu Oldugu İcin Sadece Film Bolumlerinde Calısmıyor.
M3Uiptv Premium Son Surumde Canlı Ve Film Bolumunde Calısıyor Dizi Bolumunde Calısmıyor.
Tivimatte"de Tumunde İyi Calısiyor Yeni Surumlerin
Sizde Randımanlı Calısmamasının Sebebi Kullanmıs Oldugunuz İss Kaynaklıda Olabilir.
Bazı İss Firmaları Mac Saatlerinde Bant Kısıtlaması Uygulayabiliyor.
Şuan Zaten Bu Listeleri Acabilen 4 Player Mevcut.
Baskada Acan Player Varsa Test Edip Konuya Yazarlarsa Faydalı Olur.Saygılarımla.
1-Televizio
2-Tivimate
3- M3uiptv
4-Ott Navigator
@fener09 Hocam Android Box"ınız Varmı Yokmu Bilmiyorum. Yoksada Almanızı Tavsiye Ederim.İSS denmi bilemem yada bunu anlamanın bir yolu varmı bilemem fakat benim kullanmakta olduğum emektar laptopdanda kaynaklı olabilir zanlımca ben hala bu emektarda WİN7 kullanıyorum ayrıca
Next My Box Kullanıyorum Bende HocamNextStart 4K Tv Box kullanıyorum
Box tamı deniyelim bunlarıNext My Box Kullanıyorum Bende Hocam
Siz Leptop"tan Kaynak"lı Olabilir Deyince O Yuzden Android Box Demistim.
Aynen Hocam Box"larda Bence Daha İyi Calısıyor Televizio ve Ott Navigator Google Playden Ucretsiz Surumlerini Kurup Xtream Olarak Ekleyip Tekrar Bilgilendirirmisiniz.Box tamı deniyelim bunları