GoldVOD Ücretsiz Epg Destekli Tv Film Dizi Listesi

Elinde çalisan epg xml linki olan var mı acaba? Panele entegre edeceğim ama güncel link bulamadım sıfırdan da yazmak istemiyorum. Ayrıca halen içerik ekleyecek arkadaşlara ihtiyaç vardır.
@hpgdisco Kardeşim Open epg Linkleri Var Txt Olarak Yollayabilirim İstersen
Dm"den Yolladım Müsait Olunca Bir Bak İstersen.

Son düzenleme:
Tamamen ücretsiz ve sınırsız Xtream Codes destekli iptv sistemidir.

Üyelik bilgileri

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

İçerik Editorleri

@tdemirel

Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler.

Test edilen playerler

Televizo
Selamlar ellerine sağlık sadece 1 Kanal var o da TRT ben mi yanlış yükledim yoksa

Selamlar ellerine sağlık sadece 1 Kanal var o da TRT ben mi yanlış yükledim yoksa
Maalesef içerik eklemeye zaman bulamadığım için yardımları kabul ediyorum. Ayrıca acelede etmek istemiyorum tv bölümüne epg sistemi entegre edeceğim o yüzden canlı yayın eklemiyorum. Tabi bir yerden epg bulabilirsem

Programın ana sorumlusu kim anlayamadım.

@hpgdisco ; @atakan1983 ün hazırladığı bu epg işinize yarayabilir,
Konu içindeki mesaj 'Televizo ya hangi Epg ve nasıl yüklenir' Yardım - Televizo ya hangi Epg ve nasıl yüklenir
@tıngırmıngır Hocam Saolun 7 Tane Ayrı Epg Xml Yolladım @hpgdisco Kardeşimize Şimdi Test Ediyor.Teşekkürler.Saygılarımla.
Bu Forumu Bu Yuzden Cok Seviyorum Anlayıslı,Yardımsever,Herzaman Birbirine Destek Olan
Saygılı,Değerli,İnsanlar,Arkadaşlar,Kardeşlerimiz Var.

Maalesef içerik eklemeye zaman bulamadığım için yardımları kabul ediyorum. Ayrıca acelede etmek istemiyorum tv bölümüne epg sistemi entegre edeceğim o yüzden canlı yayın eklemiyorum. Tabi bir yerden epg bulabilirsem
reis yanis anlama bisey sorcam bende iptvextrema da filimler oynatilamiyor bende filimleri test eden varmi acaba sorun bendemi yoksa anlamadim gitti

reis yanis anlama bisey sorcam bende iptvextrema da filimler oynatilamiyor bende filimleri test eden varmi acaba sorun bendemi yoksa anlamadim gitti
Çoğu playerde çalışmıyor maalesef en sağlıklı ve benim test ederek geliştirdiğim televizo uygulamasi var. Orda tüm içerikler çalışıyor.

Tamamen ücretsiz ve sınırsız Xtream Codes destekli iptv sistemidir.

Üyelik bilgileri

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

İçerik Editorleri

@tdemirel

Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler.

Test edilen playerler

Televizo
Televizo'ya belirtilen bilgileri girdim, liste boş...

@Kargo1975 desteğiyle canlı yayınlarda epg sistemini aktif ettik. Bir çok kanalda otomatik epg gösterecektir.

Tabi bir gün eklersek :)
Akşamları içerik ekleme konusunda ben de yardımcı olabilirim hocam. Özelden yazabilir misiniz detayları?

Geri