Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.

Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
teşekkürler canlı kanallarda sadece trt varFilmler kısmı güncellendi, çeşitli kategoriler eklendi, belgeseller vs
Şuan için tv kanallarını eklemeye zaman bulamadık kısa zamanda eklemeye çalışacağız.teşekkürler canlı kanallarda sadece trt var
@hpgdisco Kardeşim Open epg Linkleri Var Txt Olarak Yollayabilirim İstersenElinde çalisan epg xml linki olan var mı acaba? Panele entegre edeceğim ama güncel link bulamadım sıfırdan da yazmak istemiyorum. Ayrıca halen içerik ekleyecek arkadaşlara ihtiyaç vardır.
Selamlar ellerine sağlık sadece 1 Kanal var o da TRT ben mi yanlış yükledim yoksaTamamen ücretsiz ve sınırsız Xtream Codes destekli iptv sistemidir.
Üyelik bilgileri
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
İçerik Editorleri
@tdemirel
Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler.
Test edilen playerler
Televizo
Bkz.Selamlar ellerine sağlık sadece 1 Kanal var o da TRT ben mi yanlış yükledim yoksa
Maalesef içerik eklemeye zaman bulamadığım için yardımları kabul ediyorum. Ayrıca acelede etmek istemiyorum tv bölümüne epg sistemi entegre edeceğim o yüzden canlı yayın eklemiyorum. Tabi bir yerden epg bulabilirsemSelamlar ellerine sağlık sadece 1 Kanal var o da TRT ben mi yanlış yükledim yoksa
@tıngırmıngır Hocam Saolun 7 Tane Ayrı Epg Xml Yolladım @hpgdisco Kardeşimize Şimdi Test Ediyor.Teşekkürler.Saygılarımla.@hpgdisco ; @atakan1983 ün hazırladığı bu epg işinize yarayabilir,
Konu içindeki mesaj 'Televizo ya hangi Epg ve nasıl yüklenir' Yardım - Televizo ya hangi Epg ve nasıl yüklenir
reis yanis anlama bisey sorcam bende iptvextrema da filimler oynatilamiyor bende filimleri test eden varmi acaba sorun bendemi yoksa anlamadim gittiMaalesef içerik eklemeye zaman bulamadığım için yardımları kabul ediyorum. Ayrıca acelede etmek istemiyorum tv bölümüne epg sistemi entegre edeceğim o yüzden canlı yayın eklemiyorum. Tabi bir yerden epg bulabilirsem
Çoğu playerde çalışmıyor maalesef en sağlıklı ve benim test ederek geliştirdiğim televizo uygulamasi var. Orda tüm içerikler çalışıyor.reis yanis anlama bisey sorcam bende iptvextrema da filimler oynatilamiyor bende filimleri test eden varmi acaba sorun bendemi yoksa anlamadim gitti
Benim.Programın ana sorumlusu kim anlayamadım.
Televizo'ya belirtilen bilgileri girdim, liste boş...Tamamen ücretsiz ve sınırsız Xtream Codes destekli iptv sistemidir.
Üyelik bilgileri
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
İçerik Editorleri
@tdemirel
Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler.
Test edilen playerler
Televizo
Tüm içerikler çalışıyor mu acaba? Trt 1 ve filmler?Az önce TiviMate player de denedim sorunsuz çalışıyor ellerine ve emeğine sağlık
Tv kısminda şuan sadece trt 1 var eğer televizo giriş bilgileri hata vermediyse listenin gelmesi lazımTelevizo'ya belirtilen bilgileri girdim, liste boş...
Olur O da Acelemiz Yok Eline Emeğine Sağlık @hpgdisco Kardeşim@Kargo1975 desteğiyle canlı yayınlarda epg sistemini aktif ettik. Bir çok kanalda otomatik epg gösterecektir.
Tabi bir gün eklersek![]()
Akşamları içerik ekleme konusunda ben de yardımcı olabilirim hocam. Özelden yazabilir misiniz detayları?@Kargo1975 desteğiyle canlı yayınlarda epg sistemini aktif ettik. Bir çok kanalda otomatik epg gösterecektir.
Tabi bir gün eklersek![]()
Evet filmlerde sorun yok hepsi çalışıyor canlı kanallardan sadece trt1 var ve çalışıyorTüm içerikler çalışıyor mu acaba? Trt 1 ve filmler?
Tv kısminda şuan sadece trt 1 var eğer televizo giriş bilgileri hata vermediyse listenin gelmesi lazım