God of war dil secenegi

yalcin

Üye
Konular
5
God of war dil secenegi yama Almanca veya Türkce varmi

oyun zaten türkçe :D

Türkçe dil dahil indirip bu sorunla karşılaştıysanız , oyunu kurduktan sonra exec klasöründen languages klasörüne girip text dosyasında üstte görünen yere 1 tr TURKISH 1 şeklinde yazıp dosyayı kaydetmelisiniz. Kaydetme yapmazsa masaüstüne kaydedip sonrasında klasöre tekrar kopyala yapıştır yapıp varolanla değiştirin.

bu hatayi gösteriyor 0XC0000142.dll kopyaladim yine acmadi

Oyunda sorun olabilir birde bunu indirip deneyin lütfen.

pardon bu versionu lazimdi God of War - Ragnarok zate ordan indirmistim

Güle güle oynayın.

olmadiki sorun var demistim ya kaldiramadim o sorunu:)

olmadiki sorun var demistim ya kaldiramadim o sorunu:)
deneyebilirsiniz. İndirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taramayı unutmayın, bu dosyalar başkaları tarafından yayınlanıyor, kimse size temiz olduklarının garantisini veremez.

Torrent uygulaması varsa, "magnet" yazan yere tıklarsanız direk tek parça olarak indirir.
1729028312574

deneyebilirsiniz. İndirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taramayı unutmayın, bu dosyalar başkaları tarafından yayınlanıyor, kimse size temiz olduklarının garantisini veremez.

Torrent uygulaması varsa, "magnet" yazan yere tıklarsanız direk tek parça olarak indirir.
Ekli dosyayı görüntüle 204
Yazılarından tanıdım. Fitgirl sitesi :) senelerden beri severek kullanırım.yüklü oyunları sağlam çıkıyor.

bu torenti seneler önce kullanmistim güvenli degil dediler kullanmadim uzun süredir sizlerde indiriyormusunuz

bu torenti seneler önce kullanmistim güvenli degil dediler kullanmadim uzun süredir sizlerde indiriyormusunuz
Torrent bir dosya paylaşım sistemi, Chrome ile dosya indirmekten bir farkı yok. Sadece sistemde kullanıcılar hem indiren hem gönderen olabiliyorlar, güvenlikle alakalı bir genelleme yapılamaz. İnen dosyada virüs varsa neyle indirirseniz indirin fark etmez.

ben bu oyunu Almanca konusmasini yapinca sesi gelmiyor ingilizcede geliyor bazen oda kesiliyor almanca yapma ihtimali yokmu arastirdim ama bulamadim

Geri