Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
olmadiki sorun var demistim ya kaldiramadim o sorunu![]()
Yazılarından tanıdım. Fitgirl sitesiZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.deneyebilirsiniz. İndirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taramayı unutmayın, bu dosyalar başkaları tarafından yayınlanıyor, kimse size temiz olduklarının garantisini veremez.
Torrent uygulaması varsa, "magnet" yazan yere tıklarsanız direk tek parça olarak indirir.
Ekli dosyayı görüntüle 204
Fitgirl konusunda çok başarılı bir site bende takip ediyorum...Yazılarından tanıdım. Fitgirl sitesisenelerden beri severek kullanırım.yüklü oyunları sağlam çıkıyor.
Torrent bir dosya paylaşım sistemi, Chrome ile dosya indirmekten bir farkı yok. Sadece sistemde kullanıcılar hem indiren hem gönderen olabiliyorlar, güvenlikle alakalı bir genelleme yapılamaz. İnen dosyada virüs varsa neyle indirirseniz indirin fark etmez.bu torenti seneler önce kullanmistim güvenli degil dediler kullanmadim uzun süredir sizlerde indiriyormusunuz