ercansenturk2834
Üye
- Konular
- 1
Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorunumdan bahsetmek istedim umarım yardımcı olabilirsiniz.benim cihazım gmk g3 nucbox intel(R) n100..800 mhz.cihazı alalı bir ay oldu ilk aldığımda ürünle birlikte gelen win 11 ile cihazı kullanmaya başladım sonra win 11 24H2 güncellemesini yaptım ve sorun burada başladı ses çalarken hoparlörde 3 veya 5 saniyede bir çatlak veya cızırtı gelmeye başladı..intel sitesinden farklı driverler kurdum fakat düzelmedi.üretici'yi bilgilendirdim hala geri dönüş yapılmadı..bu arada kullandığım hoparlör hp.marka ve cihazda sorun yok.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
DHS-2111 2.0 Mini Taşınabilir Multimedya Speaker Hoparlör..pc de başka hoparlör denedim ve aynı sorun ondada oldu..bende cihaza win10 yükledeim ve sorun ortadan kalktı derken bu seferde başka driver sorunları yaşadım ve win 11e geri döndüm..birde şunu söylemek isterim cihazı açtıktan bir süre sonra ses çatlamaya başladığında cihazı kapatıp tekrar açınca sorun düzeliyor..Umarım bana yardımcı olabilirsiniz..gerçekten çok cansıkıcı bir durum.şimdiden tüm forum üyelerine ve adminlere çok teşekkür ederim