Futv Yeni Yüzümüz İçerikler Güncellendi.....

Kırmızı yaptım rengini görünsün diye, tarışma yaratmak istemiyorum başkasında olduğunu da biliyorum.
Sevgili @sakultah 'dan almışsın şimdi de. Biz bunları kar amacı güdmeden paylaşıyoruz. Derdiniz para kazanmak olmasın. Hayırlı forumlar daha fazla yazmayacağım.
Teşekürler

Kırmızı yaptım rengini görünsün diye, tarışma yaratmak istemiyorum başkasında olduğunu da biliyorum.
Sevgili @sakultah 'dan almışsın şimdi de. Biz bunları kar amacı güdmeden paylaşıyoruz. Derdiniz para kazanmak olmasın. Hayırlı forumlar daha fazla yazmayacağım.
Aylık hosting 430 geliyor nerdeyse bana tokenli liste yaparız bizde

Maçlar Başlayınca Yazarsın Olurmu İyi Seyirler
Lütfen kurallara uyalım, tekrarı halinde uyarı vermek durumunda kalacağız. İyi forumlar.

18-
Uygunsuz Davranışlar: Konu hortlatmak ve konuyu sürekli yukarı taşımak amacıyla arka arkaya mesaj (Flood) yasaktır. Eğer böyle bir mesaj fark ederseniz, raporlayabilirsiniz.

Lütfen kurallara uyalım, tekrarı halinde uyarı vermek durumunda kalacağız. İyi forumlar.

18-
Uygunsuz Davranışlar: Konu hortlatmak ve konuyu sürekli yukarı taşımak amacıyla arka arkaya mesaj (Flood) yasaktır. Eğer böyle bir mesaj fark ederseniz, raporlayabilirsiniz.
hocam katı kurallar var adam foruma yenı katılan uyeler var nasıl reklamını yapıcak. burda gereksızde çok forum mesajları dolanıyor gune muzık bırak gne fılm bırak yok kamyon sozlerı nerden katılıyorsunuz eskı efsane hayatta olmayan uygulamalar vs vs adam burda haklı olarak uygulama gorunurlugu ıcın bıldırım yapıyor ve her apk ıcınde bu oluyor sadece bu degıl.

Son düzenleme:
hocam katı kurallar var adam foruma yenı katılan uyeler var nasıl reklamını yapıcak. burda gereksızde çok forum mesajları dolanıyor gune muzık bırak gne fılm bırak yok kamyon sozlerı nerden katılıyorsunuz eskı efsane hayatta olmayan uygulamalar vs vs adam burda haklı olarak uygulama gorunurlugu ıcın bıldırım yapıyor ve her apk ıcınde bu oluyor sadece bu degıl.
HAKLISIN Galiba Forumdan Çok Ayrılan Olur...

Arkadaşlar, öncelikle burası uygulama tanıtım forumu değil. Tabi ki uygulama tanıtılacak, ama sadece o yok.
Hadi diyelim uygulamaları yukarıda tutalım flood yapsınlar dedik, bu kez diğer başlık açanlara haksızlık olmaz mı? Onu da geç 2-3 dkda bir birilerinin flood yaptığını düşünün, almamız gereken yararlı bilgileri nasıl bulacağız. Forumun görüntüsü nasıl olacak?
Bu katı dediğiniz kuralların bir çoğu ya da benzerleri her forumda vardır. Amacı ise sadece giren kişinin huzurlu ve güvenli şekilde aradığını bulmaya yöneliktir.
Anlayışınız için teşekkürler.

İyi Forumlar

uygulamaya göz attım bazı bölümlerini kullanmak ücretli hale getirilmiş başta her bölümü ücretsizken dediğim gibi uygulamanın bazı bölümleri ücretli olmuş

Bu anlattığınızı normalleştirirsek ana sayfada sürekli uygulamaların "iyi seyirler" mesajlarından başka bir şey göremeyiz.

Üst üste atılan, hiç bir yeni bilgi içermeyen her türlü mesaj, flood ve spam olarak değerlendirilir, başlıklar yeteri kadar ilgi çekici ise zaten kullanıcılar mesaj atacaktır.

Gereksiz mesajlar da kişisel bir düşünce, kurallara uygun olduğu ve ilgili kategoride olduğu sürece herkes, istediği konuda (alakalı kategoride olması gerektiğinin altını çiziyorum) mesaj atabilir.

Yeni gelen kullanıcılar da sadece ana sayfada dolaşmıyor herhalde değil mi? İlgilendikleri kategorilere girip, aradıkları her şeyi bulabilirler.

Ama kurallarımız net, herkesin uymasını bekliyoruz.

HAKLISIN Galiba Forumdan Çok Ayrılan Olur...

Kurallarımız net, kurallar olmazsa ve uyulmazsa asıl bu forum aranızdan ayrılır. Bir gün keşke forum.sinetech.tr geri gelse diyebilirsiniz.

Geri