ugur2941
Paylaşımcı
- Konular
- 10
Nedemek Sorun yok İyi SeyirlerÖzür dilerim yanliş anlamışım![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Nedemek Sorun yok İyi SeyirlerÖzür dilerim yanliş anlamışım![]()
TeşekürlerKırmızı yaptım rengini görünsün diye, tarışma yaratmak istemiyorum başkasında olduğunu da biliyorum.
Sevgili @sakultah 'dan almışsın şimdi de. Biz bunları kar amacı güdmeden paylaşıyoruz. Derdiniz para kazanmak olmasın. Hayırlı forumlar daha fazla yazmayacağım.
Aylık hosting 430 geliyor nerdeyse bana tokenli liste yaparız bizdeKırmızı yaptım rengini görünsün diye, tarışma yaratmak istemiyorum başkasında olduğunu da biliyorum.
Sevgili @sakultah 'dan almışsın şimdi de. Biz bunları kar amacı güdmeden paylaşıyoruz. Derdiniz para kazanmak olmasın. Hayırlı forumlar daha fazla yazmayacağım.
O kadar uğraşmana gerek bile yok, Useragent eklesen kafiAylık hosting 430 geliyor nerdeyse bana tokenli liste yaparız bizde
Refefer ekleyecek akşam user agnetliO kadar uğraşmana gerek bile yok, Useragent eklesen kafi![]()
Teşekkür Ederim İyi SeyirlerEmeğine sağlık
Reis şimdi iyide ligler baslayinca patlar bence sunucu saglammiİyi Seyirler
Lütfen kurallara uyalım, tekrarı halinde uyarı vermek durumunda kalacağız. İyi forumlar.Maçlar Başlayınca Yazarsın Olurmu İyi Seyirler
hocam katı kurallar var adam foruma yenı katılan uyeler var nasıl reklamını yapıcak. burda gereksızde çok forum mesajları dolanıyor gune muzık bırak gne fılm bırak yok kamyon sozlerı nerden katılıyorsunuz eskı efsane hayatta olmayan uygulamalar vs vs adam burda haklı olarak uygulama gorunurlugu ıcın bıldırım yapıyor ve her apk ıcınde bu oluyor sadece bu degıl.Lütfen kurallara uyalım, tekrarı halinde uyarı vermek durumunda kalacağız. İyi forumlar.
18- Uygunsuz Davranışlar: Konu hortlatmak ve konuyu sürekli yukarı taşımak amacıyla arka arkaya mesaj (Flood) yasaktır. Eğer böyle bir mesaj fark ederseniz, raporlayabilirsiniz.
HAKLISIN Galiba Forumdan Çok Ayrılan Olur...hocam katı kurallar var adam foruma yenı katılan uyeler var nasıl reklamını yapıcak. burda gereksızde çok forum mesajları dolanıyor gune muzık bırak gne fılm bırak yok kamyon sozlerı nerden katılıyorsunuz eskı efsane hayatta olmayan uygulamalar vs vs adam burda haklı olarak uygulama gorunurlugu ıcın bıldırım yapıyor ve her apk ıcınde bu oluyor sadece bu degıl.
Arkadaşlar, öncelikle burası uygulama tanıtım forumu değil. Tabi ki uygulama tanıtılacak, ama sadece o yok.hocam katı kurallar var adam foruma yenı katılan uyeler var nasıl reklamını yapıcak. burda gereksızde çok forum mesajları dolanıyor gune muzık bırak gne fılm bırak yok kamyon sozlerı nerden katılıyorsunuz eskı efsane hayatta olmayan uygulamalar vs vs adam burda haklı olarak uygulama gorunurlugu ıcın bıldırım yapıyor ve her apk ıcınde bu oluyor sadece bu degıl.
üstad Uygulamayı yapan benim Benim bile ücretli olduğu bilgim yok hangi bölümler ücretli söylersen iyi oluruygulamaya göz attım bazı bölümlerini kullanmak ücretli hale getirilmiş başta her bölümü ücretsizken dediğim gibi uygulamanın bazı bölümleri ücretli olmuş
Bu anlattığınızı normalleştirirsek ana sayfada sürekli uygulamaların "iyi seyirler" mesajlarından başka bir şey göremeyiz.hocam katı kurallar var adam foruma yenı katılan uyeler var nasıl reklamını yapıcak. burda gereksızde çok forum mesajları dolanıyor gune muzık bırak gne fılm bırak yok kamyon sozlerı nerden katılıyorsunuz eskı efsane hayatta olmayan uygulamalar vs vs adam burda haklı olarak uygulama gorunurlugu ıcın bıldırım yapıyor ve her apk ıcınde bu oluyor sadece bu degıl.
HAKLISIN Galiba Forumdan Çok Ayrılan Olur...
İndirme linkimi çalışmıyorCalismiyo yeni link lazim