Futv Yeni Yüzümüz Hayırlı Olsun Donarak İzlemeye Son.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uygulama çok güzel renkler güzel lakin kategoriler kısmına kumanda ile gelemiyorum renklerde. Aşağı atlıyor yukarı yapınca da tekrar renklere geliyor yani kategoriler kısmını atlıyor onuda düzeltirseniz harika olacak

Uygulama çok güzel renkler güzel lakin kategoriler kısmına kumanda ile gelemiyorum renklerde. Aşağı atlıyor yukarı yapınca da tekrar renklere geliyor yani kategoriler kısmını atlıyor onuda düzeltirseniz harika olacak
üstad video çekip atarmısın ona göre yapmaya çalışayım

Ekli dosyalar

• 20250310_004447.jpg
    20250310_004447.jpg
    2.1 MB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Kırmızı işaretli yerden mavi işaretli yere atlıyor aradaki kategoriler bölümü es geçiyor o kısma gelemiyorum
Tarafımca Denendi Renklerdeyken Aşağı Tuşuna bastuğınızda Eğer Kanallara Atlarsa Yukarı Tuşuna Basın üst menüye gidiyor Sorun Ortadan Kalktı

Son düzenleme:
Merhaba Xpola player yükle bölümüne gidiyoruz ama indirilmiyor mi stick için Xpola player g Store'de yok maalesef

Merhaba @ugur2941 , uygulamanız hayırlı olsun.

Lütfen güncellemeleri tek bir konu altında paylaşarak devam ediniz. Farklı tarihlerde (9 Şubat 2025, 10 Şubat 2025, 4 Mart 2025) açılan ayrı konular, bilgi karmaşasına ve son sürüme erişimde zorluklara neden olmaktadır.

Tek bir başlık altında güncellemeleri toplamanız, kullanıcılar için daha anlaşılır ve erişilebilir olacaktır

Lütfen **FuTv** UYGULAMAMIZ HAYIRLI OLSUN DONMADAN YAYIN İYİ SEYİRLER... konusundan ilgili güncellemelerinizi yaparak devam ediniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri